Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- 3D nyomtatás
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Freddy TNT: Te hogyan mented az adatokat a tartalék vincsidre?

Azt szeretném megcsinálni, hogy csak azokat a fájlokat keljen átmásolni a tartalék vincsire, amik ténylegesen meg is változtak. Mivel ezt nemtom hogyan kell, ezért én mindig letörlök mindent a tartalék vincsimről és újra rámásolok mindent. Csak sajnos ez rohadt hosszú ideig tart egy 200GB-os vincsinél. Ha ezt a dolgot én is meg tudnám oldani normálisan, akkor lehet, hogy én is inkább raid0-át használnék. Azt tudom, hogy cégeknél vannak erre frankó és jó drága mentőszoftverek, de egy csóró otthoni usernak milyen lehetőségei vannak?

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Bontatlan Samsung 870 QVO 1TB SSD
- Samsung PM961 250GB M2 NVMe PCIe SSD
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest