Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve@prhw
őstag
Üdv mindenkinek!
Már feldobtam a problémát az alaplap topicjában és a sata II topicban is, de semmi reakció nem érkezett, utolsó próbálkozás...
Társ(anya)vállalatunknak van egy ASUS P5LD2 lapra épülő alkalmazásszervere, raid1-ben szaladgáló wd120 GB-s SATAII vinyókkal. Chieftec táp, no tunning, fő a biztonság, stb, stb.
Ez mind szép és jó lenne, de 1-2 hetente széthullik a raid tömb. Az eseménynaplóban arra utaló megjegyzések vannak, hogy az egyik vinyó nem reagált határidőn belül, majd a vezérlő degradálta az egész tömböt. Vinyócsere, újjáépítés, egy hét múlva ugyanaz. Természetesen a kivett vinyó tökéletes...
Ötletem nincs, lehetséges, hogy a spread spectrum clocking bekapcsolása hatással lehet erre (eddig nem kapcsoltam be)?
Most az egyik wd-t maxtorra cseréltem (SATA I), kíváncsi leszek... Ha valakinek ötlete van, ne kíméljen, pls...
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest