Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen asztali médialejátszót?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoGyo[ME]
tag
Sziasztok!
Szerettem volna a gépem (lásd adatlapomat) háttértárát bővíteni; első ötletként 2 db 500GB-os HDD RAID0-ba kötésével + 1 db 1TB-os belső rackkel (+ van egy 150GB-os WD Raptorom, de picit hangos
, úgyhogy valószínű az a közeljövőben el fog adódni...; mind SATA-s). Az XP telepítő az alaplapi driverral (F6) felismerte a RAID-et, félig felment rá, de aztán először hibaüzenetet kaptam, hogy nem tudja másolni ezeket a drivereket (iastor.sys és társai), aztán ha ESC-el továbbengedtem kékhalál fogadott...Mivel ha a biosban a SATA-t RAID-re állítottam, akkor a korábbi vinyóim is kékre fagytak az XP betöltésénél, letettem fenti tervemről, de úgy látszik bénán szedtem szét a RAID tömböt (utána meg már hiába próbálkoztam bármivel), mert bár az egyik 500GB-os vinyó azóta jól működik, a másik ugyanolyat 1 GB-osnak látja a rendszer, aminek van
- egy 20GB-os, nem lefoglalt (lemezkezelőben fekete hátterű);
- egy 80 GB kiterjesztett partíció (sötét zöld háttér), szabad területtel (világoszöld);
- és egy 830 GB kiterjesztett partíció (sötét zöld háttér), szabad területtel (világoszöld);Ha ez utóbbi kettőt partíciót törölni próbálom a lemezkezelőben, akkor "Váratlan hiba történt..." üzenetet kapok, a rendszer-eseménynaplóban meg csak ennyi van róla:
"Forrás: LDM
Leírás: A paraméter nem megfelelő. : 80070057"Van valami ötletetek, hogy hogyan lehetne megjavítani a vinyómat?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- LG LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, úgyhogy valószínű az a közeljövőben el fog adódni...; mind SATA-s). Az XP telepítő az alaplapi driverral (F6) felismerte a RAID-et, félig felment rá, de aztán először hibaüzenetet kaptam, hogy nem tudja másolni ezeket a drivereket (iastor.sys és társai), aztán ha ESC-el továbbengedtem kékhalál fogadott...