Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoGyo[ME]
tag
Sziasztok!
Szerettem volna a gépem (lásd adatlapomat) háttértárát bővíteni; első ötletként 2 db 500GB-os HDD RAID0-ba kötésével + 1 db 1TB-os belső rackkel (+ van egy 150GB-os WD Raptorom, de picit hangos
, úgyhogy valószínű az a közeljövőben el fog adódni...; mind SATA-s). Az XP telepítő az alaplapi driverral (F6) felismerte a RAID-et, félig felment rá, de aztán először hibaüzenetet kaptam, hogy nem tudja másolni ezeket a drivereket (iastor.sys és társai), aztán ha ESC-el továbbengedtem kékhalál fogadott...Mivel ha a biosban a SATA-t RAID-re állítottam, akkor a korábbi vinyóim is kékre fagytak az XP betöltésénél, letettem fenti tervemről, de úgy látszik bénán szedtem szét a RAID tömböt (utána meg már hiába próbálkoztam bármivel), mert bár az egyik 500GB-os vinyó azóta jól működik, a másik ugyanolyat 1 GB-osnak látja a rendszer, aminek van
- egy 20GB-os, nem lefoglalt (lemezkezelőben fekete hátterű);
- egy 80 GB kiterjesztett partíció (sötét zöld háttér), szabad területtel (világoszöld);
- és egy 830 GB kiterjesztett partíció (sötét zöld háttér), szabad területtel (világoszöld);Ha ez utóbbi kettőt partíciót törölni próbálom a lemezkezelőben, akkor "Váratlan hiba történt..." üzenetet kapok, a rendszer-eseménynaplóban meg csak ennyi van róla:
"Forrás: LDM
Leírás: A paraméter nem megfelelő. : 80070057"Van valami ötletetek, hogy hogyan lehetne megjavítani a vinyómat?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, úgyhogy valószínű az a közeljövőben el fog adódni...; mind SATA-s). Az XP telepítő az alaplapi driverral (F6) felismerte a RAID-et, félig felment rá, de aztán először hibaüzenetet kaptam, hogy nem tudja másolni ezeket a drivereket (iastor.sys és társai), aztán ha ESC-el továbbengedtem kékhalál fogadott...