Hirdetés
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Szeretnék csinálni egy raid rendszert, két 80 Gb-os winyóval. Aproblémám az, hogy van egy abit aa8xe lapom, amihez elveszett a raid driver lemez. Ha esetleg van ilyen vkinek, és adna egy linket, ahonnan letölthetem, azt megköszönném. Esetleg mail-ben is jöhetne a soft!
Másik kérdésem, hogy milyen raid vezérlővel rendelkezik ez az alaplap? Megéri csinálni raid-et rá? Ez software-es raid, vagy hardware-es lesz? Ha esetleg leírná vki, hogy hogy kezdjek az egészhez (azok után, hogy a két winyót sata-ra kötöttem, 1., és a 2. sata portra. Főleg az érdekel, hogy hogy keltsem életre a raid-et, az installnál!
Sorry, ha nagyon láma kérdéseket tettem fel, de ez lesz az első raid-em, és kezdő vagyok a témában! Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Formula-1 humoros
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs