- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
válasz
Blue Thunder #20799 üzenetére
Felig igen, felig nem!
Ha van 2db karid, pl 2db 6970 Crossfire-be, akkor a sebesseg elvileg dupla annyi mint 1db-nal, de a GB-ok nem adodnak, ossze, vagyis marad a 2GB, de megis 4GB-nyi chip van osszesen a ket karin. Ugyan ez van a 6990-nel is. Az a kari olyan mintha 2db 6970-es lenne crossfire-be, csak 4slot helyett foglal 2 slottot. -
Blue Thunder
senior tag
Üdv! Egy kis infot szeretnék ha valaki tud érdemleges választ adni...azt megköszönném
A téma adott....egy hd6990-es ami ugye 2gpu, 2x256 bit...na most én olyat hallottam egy ismitől hogy a 4giga ram az csak kamu vagyis nem használ csak 2 gigát!? létezik ilyen? -
kenny596
tag
válasz
echterion #20797 üzenetére
A venti szabályzás,tunning... 920/1450 en megy 1.175 v on . Nélküle 80-85 fokon is szaladgálna játék alatt mikor maxon pörög 99% on...
Most játék alatt 71-73 között megfogja..... 40-50 % venti mellett xd.. Ilyen ez a refi hűtés de úgyis fülessel játszok.. Többiek meg azt hiszik mindig porszívózók ...xd -
Apollo_21
addikt
válasz
asvald #20792 üzenetére
Én bizton állítom h eddig ez a legkorrektebb tápom...volt pár jónak vélt..bár..mentségükre szóljon...sztem hibásak voltak..nem pedig alapba gagyik...., de ez a Gs600 eddig a best...elötte egy Corsair VX550 volt de azis megvan még, mondjuk arra volt vagy 5év gar..erre vmi 3...nade mind1 is...tényleges próba nélkül ez csak vaktába lövöldözés
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok . Lenne egy kérdésem . Adott egy Chieftec 750W táp , 2 db 6950 vízzel hűtve . A gép kpernyő hibával , kék képernyővel újra indul . Mi lehet a gond . A legújabb ccc van fent .
-
kenny596
tag
ati RBE ben feszt nem tudok állítani mert legörgetve csak 3 pont van...
-
kenny596
tag
Szevasztok!
Egy nagy segítséget szeretnék kérni tőletek!
Van egy hd6970 esem és a biost szeretném moddolni rajta mivel idleban csak a mag órajelet veszi vissza a memóriájét nem és a feszt sem veszi vissza...
Mi kell hozzá és hogy kell?
ez egy REFi tégla amd-s változat. -
dii
csendes tag
6970 DCII hűtéssel ellenne egy Corsair GS800 táppal vagy kevéske neki
-
kenny596
tag
válasz
energy4ever #20774 üzenetére
Értem hát ez elég nagy különbség azért.. Nem éri meg akkor maradok 1 kártyánál..
-
kenny596
tag
válasz
energy4ever #20772 üzenetére
Azt írja 16x/4x a 2 db pci az nem lesz lassú?
-
kenny596
tag
csak 2 vga nak való pci van rajta...
-
kenny596
tag
válasz
energy4ever #20768 üzenetére
Szevasztok! van egy HD6970 es karim egy asrock 970 extreme 3 mas lapba ,a kérdésem az lenne hogy bele tudok rakni még egyet vagy nagyon lassú lenne? Nem akarok lapot venni már.. [lap info]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
energy4ever #20766 üzenetére
Ez a hír esetleg segíthet megsaccolni: Új CrossFire rendszert kap az érkező csúcs-Radeon
-
kaszas19
senior tag
válasz
energy4ever #20764 üzenetére
Van róla teszt abból az jött ki hogy minimális eltérés van 16X16 és 8X8 között alig észrevehető.
Csak 4X-esen van nagy vissza esés.[link] -
energy4ever
addikt
16X-os, es 8X-os PCI-E kozott nagy kulonbseg van?
Mert ha 16X,8X,8X en megy a lap, akkor alig er el tobb eredment mintha ket karival menne 16X,16X modba.
-
kaszas19
senior tag
válasz
Taifa Díaz #20748 üzenetére
Igen ebben igazad is van, de tovább nem szándékozom erről beszélgetni itt én tudom nekem elég.
-
Vinrael
tag
válasz
#97716736 #20755 üzenetére
Kösz a tanácsot, akkor a trixxet kukázom!
Az afterburnert eddig is be tudtam állítani hogy engedjen 840 fölé is, csak azzal is az a gond mint a trixxel, hogy szétesik a kép meg ugrál.. de ahogy belépek egy játékba "megjavul" de miután kilépek a játékból 1-2 perc után újra elkezdi.
900/1350et próbáltam ki, feszültség emelés nélkül. Majdnem egy óra bf4 alatt a gpu-z szerint a legnagyobb hőmérséklet 69 fok volt a "gpu # temp3" nál. (ventillátorok 44%on) -
senzaj
senior tag
válasz
energy4ever #20752 üzenetére
750-es táppal elmegy?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
d3lete #20757 üzenetére
Ezt nem ártana, ha magadévá tennéd:
"4. Hozzászólás:
1. Figyelj a helyesírásra és az érthető fogalmazásra, mert sokkal nagyobb eséllyel kapsz választ egy összeszedett, jól megírt kérdésre, mint egy nehezen értelmezhető betűhalmazra.
2. Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
3. Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra is, akkor próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat." [link] -
d3lete
aktív tag
válasz
Azért nem megy 100% on , mert kevés hozzá a procid.
-
törölt tag
válasz
Vinrael #20754 üzenetére
Trixx-et semmiféle képen ne használj. Nekem majdnem az vágta haza a VGA-t. Msi Afterburnernél töltsd le a 2.3.1-et. Majd ha feltelepítetted menj rá az MSI AB ikonjára, Tulajdonságok / Cél, és a legvégén nyomj egy "SPACE"-t majd írd be ezt: -xcl ez unlockolni fogja az órajeleket, és tovább bírod húzni mint amennyit engedne.
-
Vinrael
tag
Sziasztok! Az mért van, hogyha msi afterburnerrel, vagy trixxel húzok egy picit a sapphire-os 6950emen, akkor elkezd ugrálni a kép, meg szétesni? Viszont ha ccc-be huzom akkor semmi baja (csak ott ugye 840 a max órajel).
A poén az egészbe az, hogyha pl trixxel húzok rajta, elkezd ugrálni ugye a kép meg szétesni, elindítok egy játékot, és megjavul. -
Apollo_21
addikt
válasz
Kettőt átvennék 1nek az 1/3.áért
Le a kalappal
-
energy4ever
addikt
Bentvan a gepemben a 3. 6970-es.
Jatekok kozbe 80%on mennek. 2db karit 16x,16x ben kezeli. 3dbot 16x,8x,8x kezeli. Azert nem megy 100%on, mert nem 3db 16xos a pci?
A mikrolagg is rendesen elojott, illetve inkabb csokkent az fsp, mint nott. -
oravecz56
aktív tag
Üdvözlök mindenkit.
Segitséget szeretnék kérni 6990-essel kapcsolatban.Tudom itt a 6950-70 es forum van de nem találtam 6990-est.
MSIAfterburnerSetup300Beta15, AMDCatalyst, TechPowerUp GPU-Z.Mindenhol negvan a 2-ik mag alapon is megy a catalvst szerint.Teszt alatt a höfok sem nö terhelést sem veszi fel az elö pedig csucson van.
MSI Kombustor 2.5-ben is ez a hejzet teszt alatt.
A 3DMark teszteli érzékeli de sehol nem látom hogy müködne.A vga-ra kéz rátétellel lehet érezni hogy meleg forro.
A segitséget elöre is köszönöm. -
Apollo_21
addikt
válasz
Taifa Díaz #20748 üzenetére
Jó tökmind1, ami belett linkelve annak az 1es állásba fellül lehet írni a bios-át a 2esbe nem...most h neki nemaz van és csak kimeneteket állít vagy sem sose tudjuk meg..ő úgyis aztfogja mondani h nemazt kapcsolja...50-50
-
kaszas19
senior tag
tessék ezt még be akartam ide linkelni és tényleg leszakadok a témáról.
-
kaszas19
senior tag
válasz
Taifa Díaz #20743 üzenetére
Na mindegy lehet okostojásnak elkönyvelni engem.
Bár még élek nem fogom megérteni miért ilyenek az emberek, miért kel mindig lehurrogni az embert.
A helyesírásért szóltatok ebbe igazatok de így kel??? miért nem lehet ezt szebben főleg olyanoknak akik Moderátorok.
Mostantól csak akkor írok ide ha nagyon muszáj. -
kaszas19
senior tag
Hát nektek is igazatok van meg nekem is
soha nem fogom ezt megérteni akkor.
A dobozán nincs rajta sehol hogy Dual Bios van de még is úgy viselkedik mint a referencia kártyák Dual Bios-al -
AtHoS
nagyúr
válasz
kaszas19 #20736 üzenetére
Ez nem veszekedés, csak felhívjuk a figyelmed, hogy nincs teljes rálátásod erre a témára.
Ha DCII-es a 6950, akkor annál a kapcsoló nem BIOS-t vált, hanem kimenetet. Ez, ha tetszik neked, ha nem, így van!
Forrás:
EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 [link]
EAH6950 DCII/2DI4S/1GD5 [link]A linkelt kétféle DCII 6950 létezik az Asus kínálatában
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kaszas19 #20733 üzenetére
Már nem azért, de el szoktad olvasni a hsz-od mielőtt elküldöd? Lehet nem ártana
Milyen kártyán sikerült a felülírhatatlan BIOS-t felülírnod?
Csak nem Asus-on, ami a cuccaidnál olvasható?
Annak mi a pontos típusa? Mert valami olyasmi rémlik, hogy bizonyos ASUS kártyáknál nincs is 2 BIOS, ugyanis a kapcsoló a kártya kimenetein módosít.Ha pedig a tied is pont ilyen, akkor .....
-
energy4ever
addikt
Valaki tudna linkelni afterburner-es kepet, hogy hogy nez ki huzva egy 6970-es? Arra lennek kivancsi, hogy memoria, GPU orajel mennyin van, es milyen feszultseg van mellete.
-
F e Z o
veterán
válasz
Taifa Díaz #20727 üzenetére
A 2-es állás a gyári bios, az 1-es a felülírható, moddolható bios.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Taifa Díaz #20726 üzenetére
A válasz pedig: KATT
Neked van igazad -
Taifa Díaz
őstag
válasz
Taifa Díaz #20725 üzenetére
Az lehet, hogy bírnia kéne a CF-et is, az én példányom azonban egy kisker teszt tápja, sokat nyúzott darab, és úgy néz ki, ezt az egyet se bírta, mert ciceregni kezdett tőle sajnos
helkis kolléga az azonnali vga-s topikban veled ellenkezőleg úgy gondolja, hogy a kapcsolónak pont fordítva kell lennie alapálllapotban: hsz34129
Akkor most hogy legyen -
F e Z o
veterán
válasz
Taifa Díaz #20723 üzenetére
Az alapállás a crossfire csati felé való állás. Mi a baj a mostani tápoddal, egy 700-as epsilon simán bírná a cf-et is.
-
Taifa Díaz
őstag
Üdv! Beszereztem egy AMD Radeon HD6970-es kártyát, és a CF csati mellett felfedeztem egy kétállású kapcsolót. Böngészgettem a netet, és angol nyelvű leírásokból az derült ki számomra, hogy ez egy váltókapcsoló a kártya két biosa között. Viszont az nem volt egyértelmű, hogy a kapcsoló melyik állása az alapállás? Még véletlenül sem szeretném OC állásban használni a kártyát, amíg új tápot nem szerzek hozzá, ez a 250 W TDP is épp elég, amit a default biossal elérhet terhelés alatt.
Szóval melyik az alapállapot? A kimenetek felé, vagy a másik irányban legyen a kapcsoló? -
energy4ever
addikt
Ma ket orom is ert a 6970 CF-emel. Az egyik, hogy a TombRaiderben sikerult elinditani a CF-et.(eddig nem ment). A masik, hogy igy CF-be a 2db 6970, odaveri a GTX-Titant.
Es mar nem az elso olyan jatek, aminel 1-2 FPS-el elhagyja a Titant. Ez csak nekem lenyugozo teljesitmeny? -
kenny596
tag
Én ezt azoknak írtam akik kérdezték érdemes e váltani e rá! De a te kérdésedre válaszolva 250 w ot simán megeszik ... Nekem is fx6100 al 420 w körűl vesz fel a konektorból az egész gép.... De ha zavar a töblett fogyasztás a hd7870 hez képest akkor csavarj ki egy körtét a lakásban vagy ne mennyen a tv gépezésközben xd. Persze ez csak poénból írtam..
-
kenny596
tag
válasz
ZetorGumi #20702 üzenetére
Hd6970 most azoknak jó akiknek nincsen 50-60 ezer forintjuk 7870 re de szeretnének elfogadható beállításon játszani és inkább 32 ezerért vesznek egy hd6970 et .. Hiszen 45 körül is újonnan 7850 1 gb os karit kap az ember normálisabb fajtából.. viszont a 7870 se elég mindenhova teljesen fullon 60 fps re.. full hd ra stb..
Szóval aki jót szeretne játszani még egy darabig de kevés pénze van vagy még procit is venni kell vagy lapot annak ajánlom ezt a remek kártyát... Majd ha jön a HD8xxx akkor érdemes olcsón beruházni egy 7950/7970 kárgyára mert akkor annak is a béka segge alatt lesz az ára , de ha van zséd amit mindig elbasz gépre akkor vedd meg mindig a legújabbat...
De ez csak az én véleményem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Brave
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest