Új hozzászólás Aktív témák
-
asvald
senior tag
válasz
_t0Mi_ #21784 üzenetére
Finom csavaró mozdulattal letudod majd szedni ,ha nem retkes a paszta, és nem száraz akkor visszatudod azt is kenegetni . Azt viszont tényleg nem tudom , hogy rátudod -e tenni(nem volt dolgom még olyan kártyával)
De szerintem ráfog menni ..esetleg azt megtudod csinálni ,hogy a boltba elviszed a kártyát ,és ott megnézitek -
asvald
senior tag
válasz
asvald #21782 üzenetére
az viszont lemaradt , hogy ezek az arctic modulok ilyen gyors patentosak azt viszont neked kell eldönteni hogy rátudod -e tenni
-
asvald
senior tag
Heló!
Esetleg máshol meg is tudják mondani , ha felteszed a kérdésedet PL : azonnali VGA-s kérdések vagy a gtx 570/580
-
asvald
senior tag
semmilyen tuning nincsen a gépen ezt tök alapon produkálja ,a lap volt garanciába ott nem jött nekik elő a hiba.
Én is cseréltem már mindent :ramot ,vincsesztert ,processzort ,vga-t és továbbra is fent áll a problem .Csak a táp cseréje, és oprendszer cser oldotta meg.Hafy75 : akkor lehet a kártya szált el
-
asvald
senior tag
annyiban nyilvánul meg ,hogyha rosszul indul a gép akkor folyamatosan 20- 60-100% on dolgozik a processzor terheletlenül ,pl a firefox 1 ablak nyitva semmi extra csak PH oldalán 60% körülire tekeri fel a procit / folyamatosan akadoznak az ablak(ok), ha ide-oda ráncigálom itt a proci 40-80% os kihasználtságot jelez . Rendes táppal megszűnik a dolog , (nem mintha az fsp rider 650em nem lenne normális)
Ez a hiba csak azzal orvosolható ,ha többször újraindítom a gépet vagy feszültségeket állítok (CPU) a biosban vagy ,ha win8at használokUI: egy 200mb-os winrar kicsomagolása kb 30-45mp ,de ha minden rendesen működik akkor 1-2mp
-
asvald
senior tag
válasz
Hafy75 #21334 üzenetére
egyébként a win8 egy dologban segített nekem ,van egy folyamatosan meglévő táp hibám ami csak win7 alatt jön elő , win8nál pedig semmi baja ez az egy előnye van számomra...
Viszont ,ha tápot kicserélem egy másikra win7 alatt akkor tökéletes, na erre varrjon valaki gombot -
-
asvald
senior tag
válasz
energy4ever #21138 üzenetére
és az fx 8350 kitudja hajtani ezeket? csak mert fx topikban kevésnek mondják , bár még senki se bizonyította ott , ha jól emlékszem ezt az állítást
-
asvald
senior tag
válasz
ricshard444 #21098 üzenetére
Meg még biztosan van pár emberke akit érdekelné csak nem akarnak/nem mernek beírni stb..
De Én kíváncsian várom
Mellesleg előre köszönöm -
asvald
senior tag
válasz
ricshard444 #21083 üzenetére
Engem is érdekelne
de, ha esetleg gtx 480al is összetudod hasonlítani az még jobb lenne
-
asvald
senior tag
válasz
Gery15 #20851 üzenetére
Itt próbáld meg ! letölteni ,meg módoltam menni -e kell az unlocknak
-
asvald
senior tag
De ha valakit megkérsz akkor biztos megtudná neked csinálni teamvieweren keresztül
na várjál, megkeresem a lemezeken lehet kiírtam cd-re sajátomat
-
asvald
senior tag
válasz
Drizzt01 #20815 üzenetére
akkor a legfrissebb van ,továbbá :
A helyedben visszaraknám a régi drivert ,úgysem gyorsul már ez a kártya ,és minden vezetéket megmozgatnék , ha továbbra is baj van akkor szerintem itt kérdezgess
Mert nem nézik szerintem jó szemmel a topiklakók a sok off-ot
-
asvald
senior tag
válasz
Drizzt01 #20813 üzenetére
lehet egy sima dx frissítés megoldaná, itt a link
-
asvald
senior tag
-
asvald
senior tag
-
asvald
senior tag
válasz
energy4ever #20665 üzenetére
Én is asus-t néztem , igen annak kicsivel nagyobb az órajele is , na majd meglásssuk
-
asvald
senior tag
na úgy néz ki elviszik a kártyámat esetleg , melyik refhűtőst érdemes megvenni? asus , sapphire , amd ?
Mert csak ezek vannak a piacon -
asvald
senior tag
válasz
energy4ever #20653 üzenetére
hát majd meglátjuk , feldobtam a kártyámat , ha elcserélik befektetek egy cf-re kíváncsi leszek rá mit tud
-
asvald
senior tag
amugy elgondolkoztam azon , hogy érdemesebb lenne nekem is elcserélni vagy venni 2 db 6970 úgyis cf lapom van még a procit lecserélem x6 -os phenomra ami már elég a 2db kártyának , és akkor elég lesz kb 2-3 évig talán ,lehet kicsit merésznek tűnik a 2 év?!
-
asvald
senior tag
válasz
energy4ever #20650 üzenetére
Na basszus , most kapcsolok, hogy nekem a sapphire hd 6950 2GB GDDR5 Dirt3 Edition volt az meg nem ref hűtős
azért furcsálltam a 62fokot , elnézést kicsit késő van
-
asvald
senior tag
válasz
Dr. Student #20647 üzenetére
Szerintem egy takarítás , pasztázás nem ártana neki , nekem 480 ref van 54% fordulaton 41-42fokos a kicsi
-
asvald
senior tag
válasz
d@minator #19992 üzenetére
Hát igen! tanulságos lehet , mert majdnem egy csereüzletem ment rá , de hála -Deluxe- kollégának és becsületességének , Ő volt aki felfedezte , mert ugye a kártya nála van már .....
Én is csak azért nem vettem észre ,mert csomagolás előtt kapcsoltam át , és már nem tettem vissza a gépbe -
asvald
senior tag
válasz
asvald #19989 üzenetére
Még annyival kiegészíteném , hogy ezt a fajta kék halált dobálja: physical error ... blabla és számolgat
Esetleg az lenne probléma, hogy amikor Én a 70 biosát felraktam vga-ra, akkor a regisztriben csinált valami olyat , hogy csak az én rendszerembe hajlandó elindítani magát , mert éppen itt marad valami file a gépemen? .?
Lehet nagy baromság ,de ez is felmerült bennem -
asvald
senior tag
válasz
andras.1 #19987 üzenetére
Hát sok szerencsét hozzá ,remélhetőleg nem a kártya szált el
d@minator : hát arra nekem is tökéletes volt , hogy mit tud a kártya ...
De viszont most Én is kérnék egy kis helpet?: az mitől van , hogy a kártyát másik gépbe rakva , csak a win logóig megy utána lekapcsol a monitor.
Ez valami kompatibilis probléma is lehet vagy kártya hiba ? a gép paraméterei egyenlőre ismeretlenek ,mert a kártya jelenleg pesten van egy kollégánál -
asvald
senior tag
-
asvald
senior tag
válasz
samuRaihax #19960 üzenetére
Hát érdekes , hogy eltűnt majdnem 200 Shader v ez tényleg ilyen?
-
asvald
senior tag
Akinek szüksége lenne a módolt (shader unlock ) és az origin biosra ,annak közzétettem a sajátom
-
asvald
senior tag
válasz
F e Z o #19863 üzenetére
Köszi ,sikerült megcsinálnom .
Még lenne egy kérdés ehhez a vga -hoz milyen processzor ajánlott , játékra, am3 foglalatba ,és x6 séria kivételével, mert azt vettem észre , hogy a gta 4 nél ritkán van 80%fölött a gpu kihasználtság full grafon
jelenleg egy athlon II x3 425 van ami 4magosítva van -
asvald
senior tag
Amúgy valami jó progit tudtok ajánlani, ami mutatja játékközben a cpu meg a vga terhelést , és hőfokot? ?
csak mert kíváncsi vagyok rá , hogy milyen limitben szenvedek !
csak mert érdekes nekem ez a 99% gpu / 100% cpu, furmark 1024x768 ,anti off alatt -
asvald
senior tag
Esetleg van valakinek arra ötlete , hogy hogyan állítsam le az automatikus hardver telepítést? Csak mert nem tudom előhívni a catalyst panelt , ha telepítettem a drivert
-
asvald
senior tag
válasz
Blue Thunder #19848 üzenetére
Épp most jött haverom azt mondja , hogy az első részénél az is warez-os volt neki is 8800gts nél produkálta ugyan ezt
-
asvald
senior tag
válasz
Blue Thunder #19846 üzenetére
hát ha minden igaz akkor a játék a ludas ,sőt tuti [link] ezt akkor csinálja ha az objektivot very high teszem ,emellett az átlag fps 25ről 9 re ugrik ha közelebb megyek a csávóhoz
-
asvald
senior tag
válasz
Blue Thunder #19826 üzenetére
az addig okés, de mind a két állásban az van ? úgy tudom mikor megveszem a 2es állás üresen van , de ha tévedek akkor javíts ki
-
asvald
senior tag
Sziasztok !
Abban szeretném kérni a segítségeteket ,hogy úgy néz ki gariztatni kell a HD 6950-es karimat ,ami bios kapcsolós , és a lényeg az lenne hogy ,hogyan tudom törölni a 70 biost róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Gigabyte RTX 4060 EAGLE OC 8G 34hónap Alza garanciával
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest