- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Akciókamerák
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
atidzsiforc #1096 üzenetére
Volt olyan DP amikor visszarakták 100-ra. Kb játszhatatlan volt szerintem a játék.
Mármint nem nekem, én nagyon élveztem, de eléggé borult az egyébként sem túl jó egyensúly. Ez a 80 szerintem egész jó. -
umek7
őstag
válasz
atidzsiforc #1096 üzenetére
Pontosabban cylinder-hitbox
-
dudika10
veterán
válasz
atidzsiforc #1087 üzenetére
Van az is meg van sima system is ami nálam terheli az egész sz@rt.
-
Nova96
őstag
Üdv gondolom csak firefoxal megy, operával ne próbálkozzak? Aki akar felvehet: Nova96
-
dudika10
veterán
válasz
atidzsiforc #1084 üzenetére
Bocs, nincs .exe .
Nyomj egy Ctrl + alt +del-t és a processeknél ott lesz.
Nincs azzal semmi baj alap esetben, mindig ott van, csak van amikor megőrül. -
dudika10
veterán
És megint... elindítom a játékot, a plugin leterheli 100%-ra az egyik magot a System.exe meg a másikat teljesen és akad az egész.
-
Flow
senior tag
-
dudika10
veterán
válasz
atidzsiforc #1071 üzenetére
60-70 pinggel már rakétával se találok nem hogy railel.
30ms felett számomra szenvedés a játék. -
Flow
senior tag
Na, sikerülget hébe-hóban a hektikes ugrás.
Nem mintha sok haszna lenne...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1071 üzenetére
Esetemben az kizárt.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1069 üzenetére
Attól még rail-ezni tud.
-
doncortio
senior tag
válasz
dudika10 #1066 üzenetére
Sajnos láttam már az egyik barátom warpolás közben: ő (szinte) teljes élvezhetőséggel játszott, nem laggolt neki és simán írtotta az ellent, de a többiek nem nagyon tudták kinyírni főleg instagib-ben (gránátvetőbel meg rakétával még csak csak, de railgunnal lehetetlen)
Ez főleg az ADSL- el vagy mobilinternettel játszóknál fordul elő, mert az előbbinél a letöltési sebesség nagy, a feltöltési sebesség meg nevetségesen alacsony, addig az utóbbi nem nagyon használható alacsony pinget igénylő játékokhoz.
Ez abból adódik, hogy neki általában 10 játékos pozícióját és azok változásait és a szervertől kell fogadnia az adatokat -erre jó a nagy sávszéleségű letöltési sebesség-, de neki a saját pozícióját és változásait kell elküldenie a szervernek amihez már elég zsenge az ADSL feltöltési sebessége... Mobilinternet pedig azért operál alacsony pinggel, mert az adatoknak kerülőt kell tenniük a legközelebbi 3G-s torony felé és a visszaérkező adatok árnyékolódhatnak is.Na, ennyi a mai tanagyagból, jön valaki zúzni egyet?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1064 üzenetére
Sovány vígasz. Amúgy de, neki sokkal könnyebb dolga van.
-
umek7
őstag
válasz
atidzsiforc #1062 üzenetére
70-80 as pingig engem sem zavar a dolog, de ha valaki már 100+ pinggel játszik az igen is idegesítő.
-
Findzs
addikt
nekem tegnap mondta egy külföldi srác, hogy fixáljam a pingemet mert valami van
azt meg hogy kell ? 40-60 körüli pingjeim szoktak lenni, nem is játszok olyan szervereken ahol magasabb -
umek7
őstag
um3k néven tolom, ha van itt ismerős akkor jelezzen bátran, közös gamekben benne lennék.
-
dudika10
veterán
Na engem most szívat a játék.
Folyamatosan megáll, de tényleg folyamatosan, processzor terhelés mindkét magon 100%.
Amint kilépek minden helyreáll. -
doncortio
senior tag
válasz
atidzsiforc #1048 üzenetére
LoL
-
atidzsiforc
őstag
[link] regi ftpmen talaltam, a felrebetuzesert elnezest xD
-
doncortio
senior tag
nézek egy empty szobát
-
Findzs
addikt
-
doncortio
senior tag
És ha nem volt sok értelme a kommentnek? Legalább gyűlik a rangomhoz
Egyébként a bunny az én észrevételeim szerint jelen van... vagy csak mindenki más belassul amikor én ugrálokNa, akkor lesz este meccs?
-
doncortio
senior tag
Ennyi erővel az is csal aki bunnyzik én is simán utolértem így bárkit aki menekült előlem és simán levágtam, tisztességtelen előnyhöz jutottam akkor ezek szerint én is csaló vagyok?
De mondjuk a bunny teljesen más mint pl az aim, mert az előbbit tanulni kell és játékhiba addig a másik vérbeli csalás!Én is kapható vagyok egy jó kis meccsre
nick: doncortio94
-
Flow
senior tag
válasz
atidzsiforc #1031 üzenetére
Köszi, este kipróbálom.
-
Flow
senior tag
válasz
atidzsiforc #1025 üzenetére
Ez nem gyűlölet, inkább megvetés. Nem tudom, mióta játszol, de a gamer társadalom minden szubcsoportja kivétel nélkül így áll a kérdéshez, csodálom, hogy meglepődsz ezen.
Drámára meg végképp nincs szükség. Szerintem lezárhatjuk a témát.
Dudika: Mármint milyen grafikára gondolsz? Szerintem sok extra nincs benne... Amit látsz különben is a spect beállítása. Amúgy letölthetők a top playerek configjai... De ebbena kérdésben nem avgyok otthon, még nem álltam át q3-ról ql-ra.
-
Jim-Y
veterán
Oké, pöpec^^ Még nincs összerakva a gépem, majd 15:00 körül fellépek, és felveszlek, játszanom csak este lesz értelme, addig a pingem nagyon magas, ilyen szempontból nem volt jó ötlet Beltávról UPC-re váltanom:S Kvázi meglőtték a QL-es pályafutásom, 100-200-as ping az alap torrent nélkül:S
-
Jim-Y
veterán
Ma éjjel kapható valaki 2v2 CA-ra?
vagy TDM is lehet persze, csak azt annyira nem szeressük
-
dudika10
veterán
Szerintem zárjuk le.
Olyan csalásra, ami téged mással szemben előnyhöz juttat nincs mentség. Ez teljesen egyértelmű.
Ha megbeszélitek, hogy csináltok egy WH-s vagy aimbotos szervert és mindenki használja akkor meg játszatok úgy, de ha jön valaki akkor mondjátok neki, hogy mindenki csal, csaljon vagy menjen odébb.
Ne tedd tönkre más játékát azért mert ő is azt csinálja. Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy mi lenne ha mindenki így gondolkozna az életben is.Ha hentelésre vágyom akkor előveszem a jó öreg css-t és beállítok 15 botot akik csak késsel mehetnek. Csapattársaimnak mondom, hogy tartsanak egy pontot aztán megölöm az ellent. Jól esik néha. De tudom, hogy senki játékába nem piszkítok bele!
-
Flow
senior tag
válasz
atidzsiforc #1011 üzenetére
Ha nem vagy lama, minek a cheat?
Cs-t alapbol megvetem, miutan egy ejszakanyi jatekot kovetoen halomra gyilkoltam a kesobb wcg-re kijutott csapat ket tagjat is. Ez flamealap, ne menjunk bele, csak szubjektiv velemeny. Nem fogok veled 1v1-ezni cs-ben, ql-ben tolem jatszhatunk, de ki beszelt arrol, hogy te abban lama vagy?Na mind1, szerintem hagyjuk a temat.
-
Jim-Y
veterán
válasz
láma vagy, függetlenül mindentől, aki csal az olyan játékát is tönkre teszi aki azért menne fel, hogy relaxáljon/fejlődjön/kikapcsoljon élvezze a játék örömeit, ez olyan dolog, hogy aki állatot bánt az is egy szánalmas féreg, pedig azt is lehet hepp-ből csinálni, pont mint a csalást, nem kell mentegetőzni, én pont lesz@rom, hogy éppen miért csaltál, vagy kit akartál bosszantani, ha én is ott lettem volna, akkor engem is ugyanúgy leöltél volna, és elrontottad volna az időtöltésem, és ez megvetendő ...
-
atidzsiforc
őstag
válasz
whatever #1018 üzenetére
kiindulasi temahoz hozza tudsz szolni, vagy csak trollkodni jottel? nekem mind1, csak nem akarom, hogy teljesen szet legyen offolva a topik.
-
whatever
aktív tag
kell a logócsere hogy próbáld a rendes emberek közé olvadással elmismásolni hogy mekkora csaló vagy ..
jó lett volna egy olyan korba születni ahol már szabályozzák hogy ki férhez hozzá az internethez, és ki nem. -
atidzsiforc
őstag
válasz
whatever #1014 üzenetére
ilyen feltetelezesek mellett nemtudom kinek all feljebb; statomat nezted esetleg? a valaszod alapjan feltetelezem, hogy elolvastad az uzenetemet. szamomra ez a vita csak egy ujabb jatek, amit elvezek es biztos vagyok benne, hogt masok is mosolyogva olvassak gyerekes sardobalasunkat.
-
whatever
aktív tag
válasz
atidzsiforc #1013 üzenetére
olvasás nélkül töröltem. ahogy az utcán se megyek oda a földön fetrengő számkivetett arcokhoz társalogni, a neten sincs igényem az ottani társadalom legaljára. nekem ne próbáld linkelgetni a cheatjeidet és engem is belevinni a rosszba. itt kapod és kész.
azok után hogy beismerten csaló vagy meg nehogy már neked álljon feljebb bármi miatt nembarátom..
-
whatever
aktív tag
válasz
szerinted ki akar ezek után veled játszani? ha cs-ben csalsz akkor q3ban miért ne csalnál ugyanúgy?
-
Flow
senior tag
válasz
dudika10 #999 üzenetére
Egyszerűen report to Qlive. Van egy ilyen gomb. Ott kiválasztod az egyéb kategóriát, vagy azt, amelyikhez szerinted ez belefér, és jelented. A legjobb, ha veszel demo-t, és csatolod. Nekem válazoltak másnap, amikor jelentettem valakit.
Cheatre meg: ha láma szar vagy ahhoz, hogy a játékoddal bosszants valakit, akkor mégis milyen "jogon" akarod őket egyátalán bosszantani? Áh, mind1, ebbe inkább nem megyek bele, cheatre nincs mentség.
-
sto1911
veterán
válasz
atidzsiforc #1007 üzenetére
Hehe, ez jo
-
whatever
aktív tag
válasz
atidzsiforc #1005 üzenetére
noname mixek jelentkeznek orrba szájba
warra tört serverre hívnak ébredj már fel
rég halott a csde ez NEM MENTESÍT A CSALÁS ALÓL. nem mentesít hogy ki ellen játszol, nem mentesít hogy hol játszol. tönkreteszed mások játékát. egy igazi szánalmas csaló netszar vagy, és még büszke is erre.
várom már az időt amikor facebook regisztrációval saját néven kell midnenhova irogatni, akkor majd meggondolod hogy csalogatsz-e bárki ellen is.. -
atidzsiforc
őstag
válasz
whatever #1004 üzenetére
Visszaolvastad az egesz beszelgetest? Btw a tarsaim tudjak, hogy tisztesseges jatekos vagyok, ha neha felmegyek "nosztiimcse"-re dedozni es ezert a keresednek megfeleloen ossze kellene esnem halalhorgesek kozepette.... csak egy fogatlan smile lenne a valaszom
meg egy xD.
Azt mondod, hogy kb minden magyar szerver tort. Pls csekkold le, hogy becupra hany csapat jelentkezett eddig az adott jatekokban, szerintem nem ezt bizonyitja.Ami a Becupos QL-t illeti, idezem a usert, akit nem nevezek neven, se nickjen, mert szereti elvalasztani az identitasait egymastol: A duel vicc, tdm-ben meg lenne a te csapatod és Brazié. A tények makacs dolgok. -
whatever
aktív tag
válasz
atidzsiforc #997 üzenetére
Ess össze és halj meg.
Ez milyen kifogás hogy eredetin nem csalsz? kb minden magyar server tört, aki megveszi is arra kényszerül hogy a hozzád hasonló csaló férgekkel játsszon.. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1001 üzenetére
Ez nem mentalitás. A cheat bármilyen multiplayer játékban megvetésre méltó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest