- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szerintem azért nagyjából körbeírja a színvonalat a pub-community-ről, hogy uszkve 2 mapot tudnak vótolni, amikor ott van 6 másik jó. Alig várom, hogy megint legyen DM6, mert akkor a lámák csak azt fogják szavazni.
De rájöttem, azt fogom csinálni, még ha rá is fog menni sok idő, hogy csakazértis nagyon kimaxolom ezeket a gyökér mapokat, az összeset pofátlan tirpák módon szét fogom quadkempelni és akkor 1-2 kör után eszükbe nem fog jutni rájuk vote-olni.
A papné lánya effektus.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"hát igen
"
És az jó? Mert szerintem gáz.
Asylum...shitty CA-map. De legalább jó lagos a fog-layerek miatt. Még az adatbázisból is törölném a *.pk3-at.
Trinity -> baromi unalmas 847-edjére. És még csak nem is annyira jó.Ott egy raklap értelmes map és akkor ezeket a vackokat erőltetik.
"az overkillt meg nem igazán szerettem"
Kb. az egyetlen normális map volt az előző rotation-ben. Persze Almost Fos 5x annyit volt szavazva.
-
törölt tag
De és segítettem is nekik megoldani. Általában sz@r beállítások. Amit írtam, csak azért írtam, mert bagatell, hogy a TCP/IP alapszabályok és az ezekből fakadó, játék(OK)ban tapasztalható előnyök/hátrányok nem jönnek át egyeseknek. Ez olyan, mint a fizika, vagy a matematika: Nem "vélemény" alapú. Tök alap, hogy ha alacsonyabb valakinek a pingje, hamarabb érzékeli az ellenfeleit, mint akinek magasabb. Ha nagyon alacsony, már akkor észreveszed az ellent (mondjuk egy kapuban) amikor ő, a saját nézőpontjából még "oda sem ért" teljesen. Ha nagyon magas, akkor meg simán előfordulhat, hogy hátbalövöd magad a saját rakétáddal egy platform-ugrást követően, amikor megérkezel. A játék kliens és szerver oldalról is próbál kompenzálni, de teljesen sosem lesz olyan, mint egy LAN-os gémnél. Ergo: számít. Az ideális az lenne, ha egyáltalán nem lenne késleltetés, de mivel van, nem mindegy, hogy mennyi az annyi. Amit régebben írt valaki, hogy magasabb pinggel jobbakat lőtt: Ok. ilyen is van, de ilyen esetekben inkább az van, hogy darabosan mozog az ellenfele szemszögéből és/vagy késik a "képe" a hitboxával együtt (magyarul az ellenfele annyiból sz@rabb helyzetben van, hogy az "árnyékát" lövi, mivel az ipse nem is ott "van" ahol ő látja, így nehezebb eltalálnia, vagy többszöri próbálkozásra sikerül csak, legalábbis pontlövő fegyverekkel. És amig ez történik, hogy ellő 3-at 1 helyett, addig több időd van fogást találni rajta, főleg egy LG-vel. De amikor ilyen "a ping nem számít" dumákat látok, nem tudom elfogjon e a röhögőgörcs, vagy inkább sírjak, hogy ilyen alap fogalmakkal nincs tisztában valaki. SENKINEK nem jó, ha túl nagy az eltérés és igenis érezhető, arról nem beszélve, hogy maga a protokoll technikai része is INDOKOLJA, amivel általában senki nem vitázik. Kivéve pár embert, akinek véletlen sikerült valami "pozitív anomáliát" produkálni a maga előnyére 1-2 meccs erejéig és akkor húdejó: a probléma nem is létezik, minden f@sza.. A többség meg szív miatta és eszébe nem jutna megkérdőjelezni az ilyen delay-eknek a jelentőségét online FPS-eknél.
Nyilván az is véletlen, hogy gőzerővel dolgoznak a megoldáson többek közt az MIT-nél.
-
törölt tag
-
Findzs
addikt
szerintem ez a sok map a quakecon miatt van nem?
"QUAKE LIVE is live at QuakeCon 2013, and we're kicking off the event by making all Premium arenas available for the weekend. Additionally, we're opening up FreePlay Domination and Freeze Tag servers to all players, the perfect cure to the 100 degree heat down here in Texas. For Domination players, you can fill in your own Domination related pun here."
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na mégegyszer.
-
törölt tag
Igen. Szoktam ilyen kifogásokkal élni, mikor a meccs fele idejében teflont vágok az egér aljára, meg próbálok ráapplikálni a szemére valami emelentyűt, mert qrvára nem áll kézre a potroha miatt. Közben nehéz játszani
A hajnalom fele meg kb. egér acc/sens/yaw/pitch igazítgatásokból és a hozzászokásukból állt. De azért így is hoztam a noobszintem. 1x magam sem tudom hogyan, de 9%-osat "lőttem" fejjel lefele fordított egérrel ragasztgatás közben
Nemt'om ki volt a delikvens hahaha
-
atidzsiforc
őstag
Egyes mapokon elofordul, hogy megallnak egy helyen, ha nem latnak ellenseget, pl dm6-on hid kozepen, vagy az oszlopos teremben az armornal, de tanulni biztos nem kepesek. Elore megirt rutinok alakitjak a viselkedesuket, amikhez valtozok vannak rendelve, amikkel allitani lehet, hogy mennyire tudjon pl ol loni adott fegyverekkel, mennyire szeressen rocketjumpolni, vagy eppen mi legyen a kedvenc fegyvere.
-
Jim-Y
veterán
Hát igen, ez görénység, mondjuk a kör nem azon múlt, mert előtte hallottam, hogy sírtál, de megértelek.
Én most attól kaptam agyefaeszté-t, hogy a svédeket képtelen vagyok toreláni játék szintjén. Mostanában nem lehet azt mondani, hogy rosszul menne, az elmúlt napokban átlag 40-es acc, és olyan 90%-os nyerési mutatóm van, ennek ellenére a 25% overallos svédektől kapok ki folyamatosan, átlövöm, nem adja be, stb...
És ezt nem azért írom, mert valami bajom lenne a svédekkel, hanem mert van egy ilyen gyerek akin folyamatosan átlövök, mondom ez tuti svéd, játék után megnézem, és tényleg az, eddig ilyen tippelésre 100%-os a mutatóm.Mondjuk ez nem újkeletű, régen a németekkel volt ugyanez, hogy aki német volt, az ha ilyen tier 2-es player, akkor is le tudott játszani, mert esélyem sem volt eltalálni normálisan.
Nyílván nem a német, vagy aktuálisan a svéd játékosokkal van a baj, vagy velem, hanem most épp a svédeknek van olyan netük, hogy microwarpol mint a szar .. utálom is ezért őket, mert csak elbasszák a többiek játékát
kislány off
-
törölt tag
Röhely de nekem meg a HDD-k miatt fagy ki állandóan, mióta ilyen meleg lett. Hűteném, de elég hülye (hozzáférhetetlen) helyen vannak és sokan.. Úgyhogy a gép "anyja" már többszörösen nem szűz anygi alapon természetesen
Ilyesmi kocka vót?
Ez még railezik is, ha jól látom vigyázzá
-
Sotho
őstag
Az ilyen mértékű arcoskodást tőlük is elfogadnám ha annyira segítőkészek lennének mint own és egyáltalán írnának ebbe a topikba.
Szóval nem értem a hajcihőt (deszép szó) én próbálok tanulni a jobbaktól és akitől tudok is annál ez még simán belefér. Szerintem.
---
Monitor egér belőve, kezdődhet a visszafejlődés, máris feelingesebb volt 1024x768@100Hz-en tolni egy meccset -
törölt tag
Tegnap volt szerencsém egyhez. Full barátságos volt, csöppet sem lenéző, pedig sz@arrá lőtt mindenkit, gyakorlatilag nem hibázott (nálam 20x jobb gémerekkel szemben sem) Még akkor sem kapta fel a vizet, mikor dühömben odavágtam neki, hogy így csíter/úgy csíter és mentem specbe demózni. Felvett isminek és szépen elmagyarázta ki ő, hogyan csinálja és hogy éveket hagyott ki. A végén még a gyerkőcéről is mutogatott videóat (aki 8 évesen jobban nyomja mint én) és full normálisan eldiskuráltunk. Kb. az a szint, mint Own (megkockáztatom, talán jobb is) ugyanakkor a csíterezés idejét is belevéve egy másodpercig nem lehetett fölényességet érezni rajta se közben, se utána. Mondjuk lehet, hogy azért is, mert holland és más a felfogása/vérmérséklete. De ezt már számtalanszor tapasztaltam más jó playerektől is. Na mindegy hagyjuk, a bevett dolgok nem nagyon változnak tapasztalataim szerint, csak "adaléknak" írtam. Biztos own is jó arc, meg ha máshogy alakul az első benyomás, most nem vitáznánk ezeken, de én nem mindig tudom viccesen felfogni az öntömjénezéseket, főleg neten keresztül nem, ahol nem látok gesztusokat, nem hallok hanghordozást, meg semmit, így nem jön át rendesen. Mentségemre szóljon, hogy nem tegnap óta vagok ilyen, már tizenévesen sem viseltem jól (nem a kudarcot, hanem) a nagyarcot/arcoskodást senkitől, még ha volt is mire. De ez ilyen egyéni presszió és nem vagyunk egyformák, nem is kell azoknak lennünk.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Quad+rail, oszt' legyen mihamarabb vége a szenvedésnek.
------------------------------
Jim-Y: "Én azt szoktam, hogy warmup alatt össze vissza lövök, mint a legnagyobb noob, aztán ingame jön a meglepi."
------------------------------
AnginaP: Még egyszerűbb, ha QLPrism-et használsz a kliens indításához. Elo-script, áttekinthetőbb match list, részletesebb stat-ok, nincsenek reklámok, gyors, stabil, beépített IRC-kliens (ChatZilla), etecera.
-
Jim-Y
veterán
Nem játszom már egy ideje, mióta linuxra váltottam azóta meggajdult az egér, tök más irányítani, nem fekszik valahogy a game, tegnap játszottam kettőt, igazából az aimomon nem látszott meg hogy valami más, de érzetre teljesen, a szokásos 2.51 sens helyett ilyen 6.x-en nyomtam stb :/
Nincs setpoint... -
törölt tag
Tehát nem lőtted sz@rrá őket, csak azért, mert "megteheted". Néha betévedek meccsekre, ahol még nálam is noobabbak kergetik egymást MG-vel. Én eskü bírom őket, baromi viccesek, mémelyik frankón "aranyos"
(ahogy áll egy MG-vel egy sarokban, kb. akkor vesz észre, ha ugrálni kezdesz előtte de akkor hirtelen észbe kap és buzgón lőni kezd rád
Egyszer betávedtem valami spanyol szerverre, szerintem egy iskolai informatika órányi gyerek lehetett, mert elképesztően lámultak, viszont baromi vicceseket "alkottak", szétszakadtm rajtuk. Naszóval, ha pl. ilyesmiket látok, van, hogy végig csak gauntlettel megyek, hogy fair legyen, e legtöbbszö9r végül már csak úgy teszek, mintha lőnék és direkt mellé a falba, hadd örüljön valamelyik, hogy nyert (érted,. ha semmi sikerélményük nincs, hamar belefásulnak, én meg lesz@rom a frag/pont arányt, úgyse leszek rapha, vagy stermy soha a büdös életben; inkább élvezem a játékot
)
-
törölt tag
Miért, az milyen, amikor egyhangúlag kikickeltünk valakit 20x(MEGTÖRTÉNT!!) és 21edszer is visszajött/jöhetett?
A QL vote rendszere egy F05, az anticamp system teljességgel hiányzik, a respawnkori elhelyezés pedig nyomában sincs a Q3-asnak (visszatesz a quados csávó mellé 2 méterre, aki 1másodperce lőtt le, aztán megint, aztán megint és az egész annyiból áll, hogy lelő/respawnolsz/lelő/respawnolsz/lelő és ezt így, míg meg nem zavarják, vagy el nem unja) Ha már elméletileg Q3 alapú, a régi, jól bevált dolgokat/rednszereket miért is hagyták ki belőle? Pl. "move or die" ismerős még valakinek, ahogy veszi le a HP-t? Vagy az, hogy ha kikickelnek valakit, nem jöhet vissza következő meccsig? Vagy a mapvoting.. Tipikus metódus, hogy 8 emberből 5 szavaz, az 5-ből 3 egy bizonyos pályára, a maradék 2 egy másikra, végül betöltődik egy harmadik, amire senki nem szavazott. Zenimax bullshit.. Még újat sem kellene kitalálniuk (nem mintha nagy vasziszdasz lenne) elég lenne másolniuk 12-13 éves szisztémákat, amiket mások már kitaláltak. De neeem, inkább szenvedjünk. Biztos qrvanagy meló lenne megoldani, meg zseninek kell lenni hozzá vazze
-
törölt tag
..ezek a disznók voltak.
Az első csajjal még ellennék, de úgy látom pontosítanom kell a követeléseimet:
Valami ilyesmi a megcélzott alany, de ő is jó lesz, ha kapok hozzá egy időgépet fluxuskondenzátorral
A SÖR pedig SZENT és itt kezdődik kb.:
A csoki meg valahol itt:
hogy tiszták legyenek a paraméterek
(#4045) [oWn]f4te: "Ja, amúgy a sört se szeretem" <---ERETNEEK!
Ezért a kijelentésért jutalmad egy:
és egy
lemez
-
Belako
tag
Azért a csilivili látvány elemekkel nincs gong az aréna is ha jól emlékszek elég sok mindent vert grafikailag akkor. De a hangulata valóban vitt mindent és azok a hangok. Bár nem hiszem hogy most akkora siker lenne. Tele vagyunk úgynevezett csillámf**zú "gémerekkel", ezek meg nem értik.
Marad a Live. -
atidzsiforc
őstag
Az elo rendszer eredetileg ketszemelyes jatekokra lett kitalalva, sakk es tarsai; duel elon kivul a tobbinek nem sok ertelme van. Nekem is ~1000 CA elom van, tegnap felmentem poenbol loni egyet skill matched jatekba, es mindenfele megeroltetes nelkul porra alaztam a nepet...
-
-
törölt tag
Lehet, de attól még tisztelni kell a képességeiket
Gondolom te a defrag-ra gondolsz "ugribugri wuake" alatt. Szerintem már önmagában is bámulatos, hogy egy ennyire régi játékmotor ennyi fizikát rejtsen. Ha belegondolsz, ide azért kell jó időzétés/movement skill és ha defragban tudnak ennyit, a "normál" játékban is kamatoztathatják valamennyire. Én pl. örülnék, ha ennek az egytizedét tudnám.. na jó, tudom, csak meglepetésnek szánom, úgyhogy a következő évszázadra tartogatom, addig rejtegetem
-
törölt tag
De most komolyan. Egy magyar fórumon olyan nyelven kell rövidítgetni, amelyik még a saját, 200 évvel ezelőtti nyelvét sem értené a kiforratlansága miatt
Arról a köztudott alapelvről (hatásról) nem is beszélve, hogy már a technoblabla/szakzsargon/virágnyelv stb. is erősen a megértés rovására megy (nem maóta) És akkor most jöhetnek a még selejtesebb színvonalú rövidítgetések? Hagyjukmár ezt.. Magyarok vagyunk, beszéljünk magyarul, közérthetően, ennyi a történet. Kivéve, ha a megértés és a másik személye másodlagos, viszont akkor vagy csak magunknak, vagy egy szűk körnek írogatunk, mert az emberek többsége hajlamos egy idő után ráunni az állandó rákérdezgetésre, hogy mi a rossebet jelent az éppen aktuális szleng (ami 5-10 év múlva már idejétmúlt és használaton kívüli lesz, mert jönnek napról napra újak) Még, ha tinikről lenne szó, megérteném, mert nekik most formálódik a személyiségük és keresik a saját hangjukat/bontogatják a szárnyaikat, próbálnak betagozódni trendekbe. De (régóta) felnőtteknél? És ha már átvett/sz@rrá rövidített.. muszáj ilyen F05vadék, ulrtafapados rágógumiangolból átvenni -
törölt tag
Hm.. egész jó, valami -13ra számítottam
Egyébként úgy értettem: előember. Én szinte sosem nyerek, csak igyekszem a lehető legkevésbé tiszta célpontot adva bosszantani az ellenfeleimet és lehetőleg megtréfálni, amikor nem számítanak rá
Másodszori (CTF check) próbálkozásra már meg sem ismert
"The requested player could not be found or is not yet active. Please check your spelling and try again"
Amúgy pont FFA nincs benne, amit legtöbbször erőltetek.
-
törölt tag
Egoisták, mindent fordítva akar(ná)nak csinálni, csak hogy feszenghessenek a különcködésükkel, nem hajlandók megszólalni a saját nyelvükön kívül máson, pedig már ált.isk-ban (vagy ami ott annak megfelelő) tanulnak vagy 5 latin nyelvcsaládba tartozót is, bunkók, tahók, lenézőek, nagyképűek (saját fülemmel hallottam nemegyszer, ahogy az itt lévő franciák nemes egyszerűeséggel csak "legyeknek" nevezték a magyarokat röhögve) ha bemegy egy csoport francia egy kávéházba, az első, amit valszeg tesznek, hogy átrendezik, szanaszéjjel huzigálják a székeket jó hangosan, hogy mindenki hallja/lássa (feltűnési viszketegség) Ezenkívül undorító szokásaik vannak (mezitláb cipőbe pl.) undorítóan és ízléstelenül öltözködnek (levis 501-es-hez méregzöld bársony zakó makkos cipővel, természetesen mezitláb) undorítóan és undorítóakat esznek, pökhendi mód kioktatnak secperc alatt bárkit bármiről, mert "mindent tudnak" (természetesen jobban) és mindenben "szakértők" születésüktől fogva alanyi jogon, mert ők tudod: FRANCIÁK! Bezony. KIVÉVE!!! Ha nővel beszélnek. Na akkor szétfolynak, nyáladzanak, visszavedlenek nyáladzó ovodásokká és bőszen hajbókolnak bárkinek, aki puncit visel. Még nézni is gyomorforgató eskü. Jah: többszáz franciát ismertem (pontosabban hozott össze velük a balsors) még mielőtt "általánosítónak" tűnnék. Persze vannak köztük is normálisak. De azt keresd meg (jó szorgalmasan) Én még akkora nácikat életemben nem láttam, mint a franciákat. A németek hátulgombolós, lelkes amatőröknek tűntek mellettük, ugyanis ők a világ közepe és más emberfaj nem emberfaj, csak selejt (ahogy más országok is csupán szenny és tévedés) Ja és említettem már trianont
EZ viszont annyira, de annyira széép, hogy könnyekig hatódtam
-
-
Jim-Y
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"full grafon játszanak"
Not. Nagyon not.
A kettő közül pláne evil."4:3 as képaránnyal 16:9 -es monitoron, tudom hogy jobb úgy de miért?"
Megszokás kérdése. A fov máshogy számolódik 16:9-en és a sensitivity is más érzetre.
"figyelve a meccset egyikük sem tűnt olyan jó playernek mint akikkel már párszor összeakadtam"
Sorry, de ezen megfeküdtem. Főleg a linkelt CA-only publik huszár link után.
"durva mennyit campelnek meg szórják a gránátot orrba szájba. duel -en ez megy?"
Nem kempelnek olyan sokat (valamikor pedig KELL, bár néhány másodperc várakozást nem neveznék "camp"-nek), grenade spam-nak pedig van értelme. Itt észjáték folyik, ahol VANNAK itemek.
"érdekes még az is, hogy ezeknek a jó playereknek nem olyan jók a accjaik pl. dahang az egyik legjobb duel -es arc de az accja nem erről tanúskodik"
Semmi érdekes nincs ezen. Spam. Ráadásul pont DaHanG-ot hoztad fel példának, aki köztudottan az egyik legspamosabb dueler. Meg az sem mindegy, hogy KI ELLEN lövi azokat az acc-okat.
CA-noobokra meg low-okra jobb napomon lövök 45-47-es shaftot (volt már 51 is <3), 1,7k elo-ra ~30-35-öt. Ez ilyen. Mondjuk az utóbbi időben kezdek rászokni a több spam-ra; már előfordul, hogy shaft-ot és rail-t is spam-olom.
Mindenesetre azt biztosra veheted, hogy DaHi a kukába lőné a publik community 95 %-át raw aim-ben. Duel-ben meg a 100%-ot."na meg az, hogy pl. rapha is hónapok óta nem játszott"
A main acc-ját 21 napja vette elő. Van neki másik is, ill. a 100,000 dolláros Shitmania tournament gondolom lefoglalta.
-
atidzsiforc
őstag
Hiaba losz 80as railt ha meg a 2 yellowot is elviszik eloled a mega meg a red utan ztnen. ^^ Rengetegszer kaptam mar ugy ki, hogy sokkal nagyobb volt a damage dealt, mint az ellennek. Egyebkent meg, sztem rapha monitoran befigyel az 5os picmip meg a vertex lighting. Meg evilen is, nem tudom mirol beszelsz.
A stream spectatorbol mas beallitasokon megy, hogy a nezok ne kapjanak szemrakot.
-
törölt tag
A SpaceCamp rohadjon meg. aki meg megalkotta, azt szívlapáttal ütném bele egy gravi wc-be a faluvégin, oszt be is temetném. Az egész maploopban kb. 3 értelmes pálya van, az almost, az edge meg az evi oszt kifújt..
Amik még lennének, azokat meg nem dobja fel sosem szavazásnál, max néhány "magánszerón". Eeegy igazi F05Pedig igazán lehetne miből válogatni.. [Q3 maps]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest