- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Philips LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
joccadoki
senior tag
válasz
Synthwave #3697 üzenetére
had számoljam csak ki.... te akkor még nem is volt quake 3 98 as játék nem?
de mindegy én is a kezdetektől használtam kissebb nagyobb szünetekkel és a kedvenc játékom még ma is igaz nem megyek szerverekre hanem ilyen 2-3 havonta 1x eljátszogatok a botokkal egyet de hát felnő az ember és a munka fontosabb mint napi 20-22 órát a monitor előtt játszani. ámbátor mikor már nem klánban nyomtam és még szervereken noname nevekkel akkor tanultam meg igazán játszani most nem tudom a trükkök nevét de plazmával mászkáltam a falon, dupla rocket (igaz beállítottam a konfigban hogy egy billentyü lenyomásával jumpoljon az Uriel) meg volt az a trükk hogy 0 ups-sel leugrasz akkor tudsz ugrani egy hatalmasat 10ből 2-3szor ment meg a strafet tőled tanultam asszem a dm6on 800-1000 ups volt az átlag de nem hinném menne már kb hardcore botokkal nyomom mert azokat simán leverem -
törölt tag
"Shitmania tournament" ezen szétszakadtam
Amúgy ma lőttem életem első 100%-os railját, úgyhogy a másodikat virtuális pezsgősdugóval próbáltam volna, ha nem szúr fejbe quados raillel ezredmásodperccel később pont az a faszi, akit épp fejen kaptam. Szerintem még a new age kőtáblákra is felfirkálom, ha egyszer usa elnök nemleszek
Pirosbetűs ünnep ez minden nőnek, csak ők a szívemből facsarnák fene a mindenségit, micsoda népek vannak.. cicikkel az utcán, ki se merek má menni vazze
-
atidzsiforc
őstag
Epp evil jatszik qlrankstv-n, ha vkit erdekel.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"full grafon játszanak"
Not. Nagyon not.
A kettő közül pláne evil."4:3 as képaránnyal 16:9 -es monitoron, tudom hogy jobb úgy de miért?"
Megszokás kérdése. A fov máshogy számolódik 16:9-en és a sensitivity is más érzetre.
"figyelve a meccset egyikük sem tűnt olyan jó playernek mint akikkel már párszor összeakadtam"
Sorry, de ezen megfeküdtem. Főleg a linkelt CA-only publik huszár link után.
"durva mennyit campelnek meg szórják a gránátot orrba szájba. duel -en ez megy?"
Nem kempelnek olyan sokat (valamikor pedig KELL, bár néhány másodperc várakozást nem neveznék "camp"-nek), grenade spam-nak pedig van értelme. Itt észjáték folyik, ahol VANNAK itemek.
"érdekes még az is, hogy ezeknek a jó playereknek nem olyan jók a accjaik pl. dahang az egyik legjobb duel -es arc de az accja nem erről tanúskodik"
Semmi érdekes nincs ezen. Spam. Ráadásul pont DaHanG-ot hoztad fel példának, aki köztudottan az egyik legspamosabb dueler. Meg az sem mindegy, hogy KI ELLEN lövi azokat az acc-okat.
CA-noobokra meg low-okra jobb napomon lövök 45-47-es shaftot (volt már 51 is <3), 1,7k elo-ra ~30-35-öt. Ez ilyen. Mondjuk az utóbbi időben kezdek rászokni a több spam-ra; már előfordul, hogy shaft-ot és rail-t is spam-olom.
Mindenesetre azt biztosra veheted, hogy DaHi a kukába lőné a publik community 95 %-át raw aim-ben. Duel-ben meg a 100%-ot."na meg az, hogy pl. rapha is hónapok óta nem játszott"
A main acc-ját 21 napja vette elő. Van neki másik is, ill. a 100,000 dolláros Shitmania tournament gondolom lefoglalta.
-
Findzs
addikt
válasz
atidzsiforc #3684 üzenetére
én valami ilyen grafra gondoltam [link]
és ahogy látom ők ettől jobbal nyomatjákpontatlanul fogalmaztam az előbb a full graffal
-
atidzsiforc
őstag
Hiaba losz 80as railt ha meg a 2 yellowot is elviszik eloled a mega meg a red utan ztnen. ^^ Rengetegszer kaptam mar ugy ki, hogy sokkal nagyobb volt a damage dealt, mint az ellennek. Egyebkent meg, sztem rapha monitoran befigyel az 5os picmip meg a vertex lighting. Meg evilen is, nem tudom mirol beszelsz.
A stream spectatorbol mas beallitasokon megy, hogy a nezok ne kapjanak szemrakot.
-
Findzs
addikt
válasz
#10691584 #3674 üzenetére
megnéztem ezt a videt
észrevételeim nem egér témában:
- full grafon játszanak
azt hittem a profik lebutított graffal nyomják- 4:3 as képaránnyal 16:9 -es monitoron, tudom hogy jobb úgy de miért?
én 16:10 es monitoron játszom és a fovon is van állítva így hamarabb észreveszem az ellent ha oldalról jön- figyelve a meccset egyikük sem tűnt olyan jó playernek mint akikkel már párszor összeakadtam pl:[link] ez az arc olyan szinten darál, hogy az már csalás gyanús
- durva mennyit campelnek meg szórják a gránátot orrba szájba. duel -en ez megy?
érdekes még az is, hogy ezeknek a jó playereknek nem olyan jók a accjaik pl. dahang az egyik legjobb duel -es arc de az accja nem erről tanúskodik:[link]
na meg az, hogy pl. rapha is hónapok óta nem játszott (bár gondolom, hogy van pár accja)
-
törölt tag
válasz
Synthwave #3679 üzenetére
QL-en. Egyébként köszönöm. Amúgy tényleg lóhímvesszővel terelgető ihász bakancsára tapadt birkatrágyával sárba döngölt légylábszárszőrnyit sem láttam a hülye kontakt lencsés mellékhatások miatt. Most meg momentán még anynit sem. Értendő: nekem is WMO volt egy héttel ezelőttig és már meg sem ismerem, hogy a szűzfánfütyülő rézrigó sz@rja le ballisztikus pályáról.. Ja nem az egeret.. Csak má(N!) hülyevagyokse
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
#10691584 #3676 üzenetére
Tisztán látszik, hogy fekete WMO-t. A sens hozzá 4.5, 0.4-es accel-lel és 5-ös offset-tel. yaw/pitch default, in_mouse 2, cg_fov 110.
Gyűjtögettem egy kis adatot. Meglehetősen pontos lett (a 100%-ot nem garantálom, van 1-2 kérdéses eset), sokat maguk a playerek is megerősítettek.
Hol nem láttál? PH-n is vagyok meg QL-en is.
-
törölt tag
válasz
Synthwave #3675 üzenetére
Jóvan ember, de hogy OTT mit használt az érdekel
Tetszik, hogy karcosan mozdul, de halálpontos. Meg aztán az van, hogy szerintem sokszor mást használnak, mint ami be van harangozva (reklám/szponzor) Ezért kértem, mert 1. Az én szemem nemhogy szakavatott, de most kb. sz@rt se látok, 2. VAN aki viszont baromira szakavatott és lehet, hogy ránézésre bestíröli a fajtáját (ellentétben velem, akinek duch/chinese az n-ediken, még ha látnám is) Amúgy tetszik a lista. Ilyen részleteset még nem láttam. Meg téged se nagyon mostanában.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
#10691584 #3674 üzenetére
QL:
-----
421 - Razer Abyssus (+Razer Goliathus) -> MS WMO 1.1a
alfaomega - Razer DA (+Razer Goliathus)
ash - Logitech G400 (+Razer Goliathus)
axion - Razer DA 3G
Av3k - Logitech MX 310 -> Razer Salmosa -> SS Kana
baksteen - MS IME 3.0 -> SS Kana
bodzo - SS Ikari Laser -> MS WMO 1.1a
calipt - Razer DA -> Roccat Kova -> SS Kinzu v1 -> Razer Abyssus -> Lollysus optical (WMO innards)
cerboz - Zowie AM (+Corepad C1 L)
chance - Razer Salmosa -> MS WMO 1.1a -> SS Kinzu v1
cooller - MS WMO 1.1a -> Razer Abyssus (+Corepad Cerro XXX-Large)
Cypher - MS WMO 1.1a -> Razer DA -> Razer Abyssus -> SS Kana -> MS WMO 1.1a
czm - Logitech MX 300 -> Razer Salmosa -> SS Kinzu v1
DaHanG - SS Ikari Optical -> Razer DA -> SS Xai -> SS Kinzu v1 -> SS Kana
dem0n - MS WMO 1.1a
dkt - Logitech G9 -> MS IME 3.0 -> Zowie EC1 -> Raptor M3 DKT
draven - MS IMO 1.1a
evil - SS Kinzu v1 (+SS QcK Heavy)
fazz - MS WMO 1.1a -> MS IME 3.0 -> Razer Abyssus
fearzzz - Logitech MX 518 (+SS QcK)
fox - MS WMO 1.1a
FraZe - SS Kana (+SS QcK+)
frs - Razer Abyssus
funnyb - MS WMO 1.1a
Gandhi - Logitech MX 300
GaRpy - Razer DA
griffin - MS IME 3.0
guard - MS IME 3.0 -> Zowie EC1 eVo
ins - MS IME 3.0 -> some black ball mouse
ischju - MS IMO 1.1a
jibo - MS WMO 1.1a
k1llsen - Logitech MX 518 -> Logitech G9 -> Logitech G9x
krysa - MS WMO 1.1a
l1nkin - MS WMO 1.1a -> SS Kinzu v1 -> KinzuAdder
Latrommi - Logitech G400 (+Razer Goliathus Control)
madix - Zowie IMO 1.1a
mew - Logitech MX 300 -> Logitech G100
nightops - Razer DA 3G
noctis - Logitech G1 frankenmouse -> Razer Salmosa-Abyssus hybrid
pavel - SS Xai -> SS Kana (+SS QcK Heavy)
PURRI - MS IME 3.0 -> Zowie (EC1 eVo?)
rapha - Logitech MX 518 -> MS WMO 1.1a w. SS-sticker -> SS Kana (-> MS WMO 1.1a ?)
rehepapp - Logitech MX 518 -> Razer Abyssus
sev3n - MS WMO 1.1a -> Zowie AM (+SS QcK Heavy)
Spart1e - SS Kinzu v1 -> SS Xai
stermy - MS IME 3.0
strenx - Logitech MX 510 -> Logitech MX 518 -> SS Kinzu v1 -> Logitech MX 518
T1E - Razer Abyssus
toxjq - MS WMO 1.1a
twister - MS WMO 1.1a (-> ??)
unnamedtony - Logitech MX 518
Vo0 - MS IME 3.0 -> Razer DA -> MS IME 3.0
Weird - Logitech G5
winz - Razer Abyssus
Z4muZ - MS IME 3.0
ZeRo4 - MS Intellimouse (ball) -> MS WMO 1.1a -> Razer Abyssus
ZoOt - MS IME 3.0 -> SS Kana
zsx - MS IMO 1.1aQW:
------
bps - Logitech MX 518 -> Razer DA
bulat - MS IME 3.0
LocKtar - Logitech MX 518 -> Logitech G400
Milton - Logitech G400
ParadokS - Logitech G400
rikoll - MS IME 3.0 -> Logitech MX 518 -> Razer Lachesis -> Razer DA -> Logitech G9x
Zero - Zowie EC2 -
törölt tag
Skacok, egy kérdés: Meg tudnádok mondani Rapha milyen egeret használ [ITT]
Mert nekem így elsőre látásra lehetne akár WMO, vagy IMO is (de jelen pillanatban sz@rt sem látok kb. az oxigénhiány miatt)
-
törölt tag
A SpaceCamp rohadjon meg. aki meg megalkotta, azt szívlapáttal ütném bele egy gravi wc-be a faluvégin, oszt be is temetném. Az egész maploopban kb. 3 értelmes pálya van, az almost, az edge meg az evi oszt kifújt..
Amik még lennének, azokat meg nem dobja fel sosem szavazásnál, max néhány "magánszerón". Eeegy igazi F05Pedig igazán lehetne miből válogatni.. [Q3 maps]
-
Findzs
addikt
-
Findzs
addikt
vajon ki kapja meg elsőnek?
Hell Seraph Accumulate 1,000,000 frags.
No players have earned this award
-
törölt tag
válasz
Synthwave #3663 üzenetére
Vágom. Én éppen ezért nem játszom CA-t meg TDM-et, mert totál más hozzáállást igényel (vagy inkább taktikát) (CTF-et viszont szívesen
) De amúgy nem hinném egyébként, hogy te bemásznál tier2-esek közé aratgatni, mint T. Én tavaj össze se tudnám számolni hányszor láttam hozzánk, tier2-es noobok közé bejönni darálni. Na de mindegy: értem, amit mondasz. Amúgy tök furi lod-ja lett az egeremnek. De ami sokkal furább, az eddigi fekete egérpadon meg sem moccan, csak világosbarnán (amire mindezidáig nem találtam semmiféle racionális magyarázatot)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
#10691584 #3662 üzenetére
Az FFA is ÉSZjáték. Ofc a leghatékonyabb módszerrel igyekszik az ember boldogulni. Ez általában egy vagy két fegyver (általában shaft és rail) controlljából, RA / MH + powerup timingból és spamból áll. Minden mapon vannak pontok, amit minden player el akar érni, vagy nagy rajta az "átmenő forgalom" - ezeket kell pofátlanul szüretelni.
Trajan raw aim-je is amúgy magasan tutgut felett van (movement-ről nem is beszélve). Nézd majd meg, amikor CTF-ezik.tutgut egy mid-skill FFA player.
rapha, stermy, egyéb prok. - lehet, hogy világbajnokok meg miegymás, de az nem jelenti egyben azt is, hogy FFA istenek. Duel meg a TDM az nagyon más. Csomó DreamHack pro-t megcsapkodtam már FFA-ban, nem egyszer, nem kétszer (Trajan-t is, Overlordon
), oszt' mégsem vagyok true 2k+ elo meg a fizetést sem Razer-tól kapom, érted. Más.
-
törölt tag
válasz
Synthwave #3661 üzenetére
Meglehet, viszont ez nem teszi okafogyottabbá a fenti "összehasonlítást" (ha már mindenáron szerelmesek vagytok ezekbe a "méricskélésekbe" a "nagyokhoz" képest. A lényeg azonban így félresiklik, de legalábbis elnapolódik, bagatellizálódik. Látszólag. Mert valójában végig ott marad)
Ha teszemazt a tutgutos példánál maradva "hasonlítgatjuk" trajanhoz és a képletől nem bagatellizáljuk ki (vagy inkább beletesszük/helyén hagyjuk) azt a tényt, hogy míg az egyik semmi mást nem csinál, csak campel 5-15méteren és ha fene fenét erszik is ott dekkol lesből kaszálva feltöltődve itemekkel, addig a másik folyamatosan mozog, bejárva a pálya összes szegletét és OTT kerül kontaktusba/konfrontálódik az ellenfeleivel, szóval ha CSAK ezt a kitételt vesszük alapul, akkor máris hibás az összehasonlítgatás tutgut "kárára" és előnyös trajan és a hozzá hasonló userek számára, akik tökélyre fejlesztették a campelést/ennyiből áll a tudományuk: Ugyanis azt így (ha semmi nem változik ebben a képletben) SENKI nem tudná megmondani, hogy ha tutgut is "camping only" szisztémát folytatna trajan-hoz hasonlóan, akkor mégis milyen skill-t vonultatna fel akár trajanhoz, akár a mostani szintjéhez képest. Magadat meg szintén ne hasonlítgasd egyikhez se, mert 1. Te egy fanatikus vadállat vagy, aki egy bolha seggéről is leműtené a pattanásból kiálló szőrszálat egy MG-vel, 2. A jóég se tudja, mi történne, ha ilyen adottságok mellett te is lecövekelnél, ahogy trajan báttya és/vagy nem cövekelnél le, de akkor ő se (Na azt is megnézném mellesleg)
Félreértés ne essék, ha láttam volna félév/háromnegyed év leforgása alatt BÁRMI MÁST trajan-tól ezen a campelésén kívül, akkor valszeg én is más véleményen volnék vele kapcsolatban. De, ha már összehasonlítgatunk, a "nagyokkal" összekerülve trajan campelése sz@rra sem lenne elegendő. Nagyok alatt olyanokat értek, mint stermy, meg rapha és egyéb pszichopatikusok. -
törölt tag
válasz
andrasrx8 #3659 üzenetére
Most így tényleg nem ugrik be a csávó, viszont attól még, mert sok légy gyűlik a sz@rra, még nem lesz jobb egyik "kitüntetett" légy sem. Példának ok@dék: Azt "lehet" ugyan játéknak nevezni, amikor trajan lecövekeli magát pl. a Chatedral (halálmindegy melyik; mindig ezt csinálja kizárólagosan) mapon a RED és a rail között és onnan nem mozdul a játszma végéig (maximum quad-ért) de ez nem azonos azzal, amit mondjuk tutgut csinál, hogy jön-megy és párját ritkítja pontos lövésekkel mindenféle nyakatekert szögekből ugrás közben úgy, hogy lövik az irháját még vagy 3-an. Komolyan megnézném mit alkot egy visje ellen, ugyanis az is jön-megy és lő olyan pontosan, mint trajan, ha nem jobban. Kár, hogy már nem játszik. Ma amúgy voltak ismét "érdekességek". Net hiba, vagy sem, elindult az egyik meccs, felvettem a rakétavetőt, ott termett egy user, összesen 1 lövésem volt irányába, de az kb. 50centiről hasba úgy, hogy egy sarokban állt (QL 68%-osnak írta, holott még elvéteni se tudtam volna) NEM halt meg, NEM volt a közelben páncél-mega-semmi és ha lett volna se tudta volna felvenni, mert ideje sem volt rá, rögtön respawn után jött az egész szitu. Tőlem persze levett sokat ez a közeli lövés, úgyhogy rámlőtt 2x machine gunnal és pápá. 1x még azt mondom belefér és ammen. De amikor pl. sorozatosan ismétlődik és nem csak velem, hanem mikor 3-an lövik sarokba szorítva és mindenkit kinyír a bugylibicskájával (meggymagköpködőjével) akkor az a f@szi azért jesszusmárja egy szerencsés csillagzat alá vajúdtatta magát én szerintem.
-
Jim-Y
veterán
búcsúzásul azért odaszúrt a csapatomnak, -vagy az övének- egy "gg retards"-ot
-
WolfheartGR
őstag
válasz
sto1911 #3656 üzenetére
Ha magasabbra teszed az egerdriverben a cpit-t vagy a csúszkákat az befolyásolja az ingame beállításaidat.
Amit én javasolni tudok az annyi, hogy állítsd be desktopon úgy az egeret ahogy neked ott kényelmes és ezt a beállítást tartsd is így, ne cserélgesd. Ingame állítgasd a sens valamint az mpitch myaw értékeket ahogy neked jobban adja. Kb ennyi. Ilyen ideális beállítás ingame az mindenkinek teljesen más. Van aki accelt használ, van aki raw, van aki invert mouse-val tolja szóval ez teljesen személyfüggő dolog. Én speciel eléggé lowsensen és raw egérbeállításokkal tolom, lásd:
Egér érzékenység: 400cpi
seta in_mouseMode "win32(Raw)"
seta in_mouse "2"
seta m_cpi "0"
seta sensitivity "4.25"
seta cl_mouseAccel "0"
seta cl_mouseAccelStyle "0"
seta cl_mouseAccelPower "0"
seta cl_mouseAccelOffset "0"
seta m_pitch "0.020"
seta m_yaw "0.018"
seta m_side "0.25"
seta m_forward "0.25"
seta cg_zoomSensitivity "1"
seta m_filter "0"Képernyő:
seta r_mode "12"De fov, az változik, van ahol a zoom tulajdonképpen pont hogy messzebrről, szélesebb fovval működik, van ahol ráközelít.
Deathadderrel anno a mpitch és myaw értékek alacsonyabbak voltak.
Findzs: Köszi. Megy a lelkivilágomhoz ez az avatar.
-
sto1911
veterán
válasz
#10691584 #3655 üzenetére
Tegnap meg rakerestem es talaltam egy posztot az uj egerfeature-okrol.
Az alapjan atallitottam, kiszamoltam az uj senst 1.2 helyett 18.7
Az egerdriverben beallitott sens befolyasolja a jatekot is vajon? Itt elvileg raw mouse input van, de nem tudom a tobbi jatekban esetleg valtoztatja-e a mozgast. Gyarilag maxon van, levettem felere, mert netezeshez sok volt.
-
törölt tag
válasz
sto1911 #3654 üzenetére
(#3651) [oWn]f4te: Nem, nem xykapec-re gondoltam, őt ismerem (velem normális volt, de szerintem már jó ideje nem is játszik, max benézeget nagyritkán, egyébként sajnos személyes tapasztalatból ismerem a nete "minőségét", amellett meg inkább az a csoda, ha egyáltalán QL-ozni tud) egyszerűen csak beletenyereltem a billentyűzetbe érzékeltetendő, mennyire "értelmes" jellegű és "ismert" nevű fickókra utaltam
"tutgutot és B4ZEt Trajanhoz hasonlítani vicces, daddy pedig közismert cheater scum"
Ennyire nem vagyok benne, de én momentán (az elmúlt kb. félév tapasztalatai alapján) Trajan-t bőven tutgut alá lőném, ugyanis akár specben/akár ingameben láttam, halálmindegy melyik pályán, mindenhol CSAK egyetlen egy dolgot csinált szakadatlanul (de azt tény, hogy tökéletesen) : lecampelt. Semmi mást. SOHA.
Ezzel szemben pl. tutgut folyamatosan jön és megy, akár a többiek és úgy osztja a fejeseket, miközben néha még le is áll hülyülni, ha olyan a hangulata (ami ugye idő és/vagy frag veszteség legtöbbször) és bár újabban nem sűrűn látom, de amikor meg igen, tény, hogy vannak aggasztó jelek (szerintem iszik, unja magát, vagy tököm se tudja, de már nem úgy játszik, mint pl. tavaj az biztos, noha rendszerint toronymagasan vezet)
"daddy" alatt daddydude-t értem. Nem tudom cheater, vagy sem, először persze anyáztam rendesen, hogy ilyen nincs, mint amit mível, de néztem specből hosszú időn át, sok meccs alatt és annyit láttam, mindig jókor volt jó helyen, jó szögben lőtt aztán ment is tovább (de ilyen 20centis réseken halálpontosan) Na őt még trajannál is ritkábban látom mostanában, szóval fingom sincs, megskubizni se túl esélyes, de ha te mondod, hogy tsíter, elhiszem. Én mindenesetre annyit láttam, hogy szépen technikázott, meg akkurátusan lőtt.
Egyébként B4ze, tutgut, trajan és daddy nem valamiféle "rangsor" vagy dobogó szerinti címszóval kerültek egybe, pusztán nagyhirtelen ők jutottak eszembe és nem volt célom "összehasonlítani" őket. Vagy ha igen, akkor max. ahhoz a táborhoz képest, amelynek az alsó tájékán én is vagyok
A HC-Gamer részt megpróbálom memorizálni, de Zoid nem tudom miért került a felsorolásodba, őt még én is össze sem tudnám számolni hányszor kiszedtem, pedig én noob vagyok. Egy Visje-Trajan meccset viszont szívesen megnéznék
Szerintem nem kérdéses, hogy ki győzne.. (V) Azonban erre még vagy sokáig, vagy az örökkévalóságig várhatnék, mert visje már abba hagyta. Ha jól hallottam, már csak olyanokat tol, mint pl. Bad Company
unnamedtony, med1xza, The_Devil, laforge: ezeket csak nagyon ritkán látom (ami persze nem jelent semmit; max. jelen esetben részemről annyit, hogy fingomsincs)
Még mielőtt félreérthető lenne, szabadjon közölnöm, hogy ezeket nem akadékoskodásképp, vagy "hűdeokosvagyok" attitűdből írtam, mindössze olyan szempontból, hogy miért éppen ők kerültek felsorolásra (az én szemszögemből nézve és hozzávetőleges véletlenszerűséggel)
(#3652) Jim-Y: "az aim-ja az kéne ellenben". Az nekem is
De amin mindig eltűnődöm, hogy hogyan csinálja. Ugyanis amikor nézem specből, az egere kib***@ott gyorsnak tűnik, hirtelen fordulásokkal. Kb. mintha én felvenném az m_yaw/m_pitch kombót 0.060-70 fölé 400CPI only mellett. Mindeközben pontos (fene a pofáját HAHAHA)
(#3654) sto1911: Szerintem fürkészd ki [oWn]f4te titkait mert mióta az ő cfg-jét használom minden jobb, a mozgás/ugrás meg egyszerűen összehasonlíthatatlanul gördülékenyebb, olyan, mintha vajban úsznék kb. Nem tudom, hogy csinálta, de áldassék a neve
én mindenesetre az m_cpi-t nem babrálnám, egyébként minél lejjebb veszed az értéket, annál gyorsabb és minél feljebb, annál lomhább. Az ezt meghaladó "logikájára" még nem csobbantam rá 1 év alatt sem.. nekem mindenesetre csak bekavart mindig.
-
sto1911
veterán
Milyen egerbeallitasok az idealisak? gondolok arra, hogy most 500hz/1800dpi/1.2sens-el jatszok, ezen kivul kell meg valamit allitanom?
Volt szo az m_cpi-rol, de ha beallitom 1800-ra, akkor baromi erzekeny lesz (nem veletlenul), akkor vegyem le a sensitivityt?
Mi a megfelelo kombinacio?Ha szamit barmit is, akkor Deatadder v1-el jatszok, Qck+ padon.
-
Findzs
addikt
válasz
WolfheartGR #3640 üzenetére
de vérengző fejed lett
de egyébként jó
-
Jim-Y
veterán
válasz
#10691584 #3648 üzenetére
Ebben a játékban minden a netről szól, linux alól új configgal kicsit spikos a netem, kevésbé is kapom az ívet.
Baromira csak a net számít.. persze nem arról van szó, hogy a szar playerekből tapasztalat hiányában egyből jó player lenne, de két hasonló kvalitású player között igenis a net a döntőSimán el tudom képzelni, hogy amikor ilyet tapasztalsz akkor a te neted nem alkalmas arra hogy jól adjad, vagy az övék olyan, hogy abszolút nem kapják. Leginkább éjjel 1-2 körül lehet rendesen játszani európai szervereken, mert nem elég ha a te neted jó, egy jó játékhoz az is kell, hogy a többieké is jó legyen. És nem a pingről beszélek, hanem a spikosságról, meg warpról.
-
törölt tag
válasz
Synthwave #3647 üzenetére
Azaz. Szándékosan nem írtam ki a nevit, mivel eddig ő a legnagyobb rajongóm és az ilyesmit meg köll becsűni
(bár újabban romolhatott a rekamém, mer mostanába hanyagolja a búrám
)
Viszont közben tegnap ráeszméltem, hogy az arena gate-en roppant kellemetlen tud lenni 15 playa
Egyébként arra tud valaki racionális magyarázatot, mikor hasonló ping mellett, full hp+mega+red, valamint azonos fegyver megléte mellett (samsung) és más player lövése nélkül döglök a halálba szó szerint fél legyintéstől, míg ha máskor ugyanazon a csávón 2.5 mp-ig rajta tartom a shaftot, rá se rezzen úgy, hogy én csak hab voltam a tortán, mert mire oda értem (elvileg) alaposan kisminkelte másik kettő plazmával és rakétákkal közelről
Minden maploop elején tapasztalok ilyen "anomáliákat" ilyen xnkajdbfjhbash nevű userektől, de úgy, hogy menet közben az az érzésem, hogy hozzájuk képest tutgut, daddy, b4ze, trajan elmehet a pitsábaa kb.
-
törölt tag
Engem egy 83 végződésű arc szokott belépéskor csípőből leanyázni, cigányozni, legyek rákos, anyám d***öljön meg stb stb. Who Care?
Te is voltál már minden, nem azt mondod? Ez pár db. mostmár csak elfér
Én is voltam/vagyok/leszek minden, igaz, én rá is szóógálok mérhetetlen jómodorommal
(Akarom mondani: 2bren x 2superstring/3 sörös p(a)la
nck állandóan an n-ediken=jobb ma, mint holnap egy túzok/megfejtés: rekesz sör/)Új maploop, de legalább almost lost is bele került..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Te még foglalkozol ilyennel? Figy, megosztom veled a Csucsu-praktikákat.
1) cg_teamChatsOnly 1 - a leginkább faggot-biztos megoldás, 10-ből 9,5 Csucsu ezt ajánlja.
2) " )) "
3) "elaborate pls."
4) "would u repeat pls? i was too busy owning u."
5) "umad? : D"
6) "udump?"
7) "yeah yeah. go on."
8) "Cry. Cry more for me. <3"
9) "Surrre. Send demo to Zenimax, just stfu pls. : D" -
Jim-Y
veterán
Nem tudjátok ki ez a mezőgazdi félpolák gamer [link]?
Leanyázott a semmiből, visszaírtam, hogy tiéd, utána minden voltam, csiter, wallhacker, stb... Pedig mindig megvan bennem a remény, hogy csak a polákok kurwa-znak folyamatosan -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #3639 üzenetére
Pff..
-
WolfheartGR
őstag
válasz
atidzsiforc #3641 üzenetére
Nem érdekelnek a kifogások.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
WolfheartGR #3640 üzenetére
Ha minden nap annyit innek mint tegnap, mar mehetnek uj majert.
-
WolfheartGR
őstag
válasz
atidzsiforc #3639 üzenetére
Ebből nekem az jött le, hogy nem iszol rendesen.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
WolfheartGR #3638 üzenetére
Ahh, az a para, hogy ez a game mar csak akkor jon be, mikor atomreszeg vok.....
-
WolfheartGR
őstag
válasz
atidzsiforc #3637 üzenetére
Pedig jó lenne ha játszanál, ideális edzőpartner lennél nekem.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
#10691584 #3634 üzenetére
Sargara belepni egyenlo a mazochizmussal, kiveve tdm-ben, ha tudod mit kene csinalni, csak szar csapatokkal dob ossze, mint altalaban engem (nagyon levittem az elomat az elejen es azota megvagyok atkozva
, mondjuk mar mindegy mert nem nagyon jatszok ql-t mostanaban es nem is tervezem hogy ujra raporgok :/).
-
törölt tag
Az a szép a magyar nyelvben, hogy minden szónak/mondatnak/kifejezésnek (az olyanok kivételével, hogy "elmentem sz@rni") kismillió jelentése van és mindenki kiválaszthatja a neki tetsző legkevésbé értelmes változatot (főleg, ha nő az illető; akkor egyenesen kötelező) Olyan az egész, mint egy keverőpult. Vagy kikeverek a 150 potméter segítségével valami iszonyú jó hangzást, vagy úgy tönkreb@szom, hogy felismerhetetlen zajártalom lesz a végeredmény. Köszi szépen, rengeteget segítettél, hálám üldözni fog örökké(
)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Egy kérdés: Fatal1ty-t miért nem látni QL-on? Meg egyáltalán? Nincs velük leszerződve, vagy miért?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Zoot a friend listben. Jó kis duelezések lesznek itten. ^^
-
törölt tag
válasz
andrasrx8 #3614 üzenetére
Egyik cimbinek is ez volt a problémája, ÁLLANDÓAN lagolt, ráadásul nem kis pingje volt. Néztük a cfg-jét, néztük a netét, mindent. Végén kérdeztem milyen routere van, kiderült, hogy valami régi ok@dék szutyk. Másnap lecserélte, azóta jó. Kizárólag akkor lagol, amikor wifiről tolja (mert egy lusta török disznaj
)
UPC meg amúgyis egy pila de mierda conglomeratuma fekáliáá
-
andrasrx8
csendes tag
Hali!
Mostanában nagyon durván laggolok minden szerveren, hajnalban még tűrhető, de este felé német szerveren 80-120-999 a ping (a többin még rosszabb) és brutálisan warpolok, a lagometer tele hegyekkel és minden játék után kirúgnak a szerverről. Upc-s 25/1.5-ös netem van, náluk már bejelentettem, de még nincs válasz.
Tudok ezzel valamit csinálni? Kb. 2 hete ilyen, már kezdek feszült lenni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #3611 üzenetére
Kösz.
Elő kéne már szedni a régi demokat és összedobni egy movie-t. Vagy ilyen fele DeFRaG - fele QL dolgot, Csak barátkozni kellene Vegas-szal..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Megtaláltam egy régi DeFRaG clipemet még 2008-ból. Anno vágtam alá zenét is, amolyan Vegas-próba volt, 15 sec az egész, egy run. Most meg feltöltöttem YT-ra, mer mér ne.
-
törölt tag
válasz
WolfheartGR #3606 üzenetére
Nem bántani diszleksziás barátainkat! Én pl. diszkalkúliás vagyok engem se' bántani! Kill zero tolerance or disz leszel kvalifikálva!
-
F34R
nagyúr
válasz
WolfheartGR #3606 üzenetére
enough this bullshit................
-
törölt tag
-
Jim-Y
veterán
válasz
atidzsiforc #3601 üzenetére
Sőt, jobbat kérdezek, egyáltalán hogyan játszotok?
Én ha rámegyek akármire, akkor ezt kapom miután vártam 15mp-et:
A Logiteches kérdéshez pedig: hát hogy nincs linuxra logi driver, ezek szerint simán driver nélkül játszotok? Nem mintha gond lenne, csak kérdem, illetve jelenleg játszani sem tudok szoval..
Leszedem QLPrismet hátha azzal megjavul FF17 alatt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged