Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
kriszbon #6253 üzenetére
Az a helyzet, hogy nem nagyon törnek jobban mint zmr/martian cuccok. Igaz ezekben kevesebb az anyag csak általában jobb, illetve sokkal kisebb tehetetlenség (súly) miatt kisebbet kapnak. 100 helyen lehetett látni, hogy két általam említett dög nehéz váz is ropi. Mert anyag sok van benne csak alja féle. Mennyiség és minőség harca ez. Én arra fogadnék hogy kb ugyan olyan arányban törnek ezek.
Csak ami még nem mellékes, hogy egy jól megtervezett újabb vázon könnyebb egy kar csere
Na meg ezeken leginkább kar törik, zmr en meg minden, ott újra építeni szinte vázat malósabb mint itt akár 2 kart is cserélni mezőnDe amúgy egyszer csak viccből vagy nemtom valamiért próbálj ki egy könnyű gépet. Korábban engem sem érdekeltek a grammok. Csak aztán sokat repültem 130as géppel és utána 5 colos (350g+akku) szörnyű volt, úgy driftelt. Aztán össze raktam egy könnyebb gépet (280g akku nélkül) és állam leesett, hogy mennyivel kezesebb, és mennyivel nagyobb élmény vele repülni. Na onnantól már p200 sem jön be, pedig az is "csak" 320g kb. De sztem számot /érezni hogy széles kar sokat dolgozik a motorok ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- általános iskolai rendszergazda
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- További aktív témák...
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest