Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #6256 üzenetére
Értem rendben, ti tudjátok jobban.
Sokan lenézték anno az XK X251-et hogy az nem Racer, ebben igazuk is volt hogy nem az, viszont 5"-s propokkal kicsi motorokkal ment mint az állat, gyors volt(nekem is volt).
De sodródni az is sodródott pedig nagyon könnyű volt.
Volt kicsi 150-es vázas 3"-s gépem, örültem hogy megszabadultam tőle, nemhogy még egyet csináljak.
Azt elismerem hogy a nehezebb gép jobban sodródik, és nehezebb is irányítani.Szerintem nincs ezeknél a vázaknál, váz elemeknél komoly minőségbeli különbség, mint ami bele van képzelve.
Amiben nincs benne a megfelelő mennyiségű anyag a súlycsökkentés miatt, lehet az jó minőségű, akkor is összetörik mint a ropi.
Most vettem észre te is írtad hogy törésre kb. azonos lehet a mennyiség.Azért azt megnézném hogy az én ZMR 250 vázamon olyan könnyen törne minden, (még a karok sem mert 4mm-es) mint amit gyári állapotban használnak, mert abban az állapotában elég vacak .
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest