Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
- Augusztusi hardverszuflé
- Milyen SSD-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corvin84
csendes tag
Üdv!
Nemrég vásároltam egy ilyen készüléket...Kicsit megkéstem,de ez van!
Az biztos,h többet nem veszek ''sima'' mobilt csak ilyet!
Viszont volna 1-2 gondom,amire nem tudok megoldást!
Kérdéseim?
1) Elvileg a legfrissebb ROM van rajta, hol találok újjabbat hozzá?Vagy megnézni,h az enyém mikori stb...
2) Nekem sem írja ki az sms küldő nevét, erre olvastam, h a Paragon Soft SMS Name a megoldás! - Az oldalon ahova dobott a google beírtam a mailem,de ezidáig még nem jött át semmi... - Ez megoldja a problémámat?
3) Mp3-at nem lehet betenni csengőhangnak?
4)Nem mentette át az SIM karimról az smseket.Ezt hol tudom orvosolni?
5)A névjegyzékkel is vannak gondjaim!Ha bent van egy szám és hívnak arról pl 0670xxxxxx
akkor kiírja a számot, viszont,ha +3670xxxxxx ez ugyanaz a szám,akkor már nem írja ki!
Nem igazán teccik a névjegykezelője,erre nincsen vmi bővítés!?
6)SMS - nem kezeli rendesen a hosszú ékezeteket,ekkor ahogy írtátok csak 70karaktert lehet nyomatni egy sms-ben,erre nincsen vmi megoldás?
Most hirtelen ennyi,majd ha lesz még gondom zavarnék,remélem van ezekre megoldás,mert nagyon faja a cucc...
Előre is köszönöm!
Üdv -
Stefun
tag
Szasztok! Rég nem jártam erre.
Szal még mindig Tutti a gép. Gépészkedtem hogy ne legyünk rejtvény fejtés nélkül. Mert ilyet még nem találtam sehol.
Kép formátumba tettem és Resco photo viewer-rel jol müxik. 6-7x nagyitasz. Csak a beirogatás, szavak után ajánlott menteni (pipa megnyomása).
Használjátok egészséggel.
http://rapidshare.com/files/6002285/PPC_rejtveny.rar.html
Akinek kedve van tovább fejleszteni, vagy tud valami hasonlót, örömmel várom! -
Iginotus
addikt
Hol választok ki sms-jelzést ebben a vacakban?
-
Iginotus
addikt
Lenne megint pár kérdésem.:
Sms csenegöhangot lehet e cserélni?
Ébresztöhangokat böviteni?
Regeditre milyen progit használtok?
Sms eket számitgépre menteni?
Milyen mp3 lejátszót használtok lehetöleg Ingyenest
Ennyi -
sasa134
addikt
hát igen...
hard reset lett a vége, és az megoldotta a helyzetet. Gondolom a registryben volt vmi összekutyulva. Lényeg, hogy most jó.
Amúgy meg nagyon jó kis kütyü, imádom! -
mrall
aktív tag
mda compact -ot vásárolnék ,
k750i (w800i szoftos) beszámításával + kp
aki tud valamit az pls privizzen!
Veszprém és székesfehérvár vonalában érdekel csak! -
sasa134
addikt
sziasztok!
segítségre lenne szükségem Adott egy MDA Compact II. Eddig tökéletesen működött, semmi gond nem volt vele. Tegnap óta azonban ha hívok róla, nem hallom a csengetést, és azt sem ha a vonal végén felveszik és beszélnek. Engem lehet hallani, én egy mukkot sem hallok. De! Kihangosítva működik, tehát hallok én is mindent. Mi lehet a baj? Valamit lenémítottam? A készülék hangereje nem 0-án van.... Tipp? -
rumos14
nagyúr
nekem pedig a kezdő képernyőt sikerült elállítanom másra (Qtek - keeping the world stb.)
nincs meg vkinek bmp-ben jpg-ben ez a kép? vagy vmi más dizájnos Qtek-es kép? -
xedos
addikt
Raktam fel egy másik firmwaret....
Erre a dialer átment rózsaszín-szürke t-mobilos színekbe...
Hogyan tudod lecserélni átállítnai?
Szedtem le skineket hozzá -telepítősek -de nem történt semmi változás soft reset után sem... -
xedos
addikt
Lassan egy éve használom. Már 2kollégám vett azóta ilyet.
Mostanában viszont kezd hülyülni...
Van olyan hogy hívnak, de nekem nem csörög ki, hanem egyből hangpostára megy...
Volt soft és hard reset. Minimális mennyiségű progi van csak telepítve rá.
Raktam rá másik firmwaret is, de szerintem nem segített...
Van hogy nem küldi el az SMS-t csak később...
Volt hogy a draftban találtam meg, közben elküldte...
Ötlet? Remélem nem haldoklik... -
supesz
aktív tag
Hello All,
Kellene segítség ehhez a akészüléhez! Egy Noki telefon memóriájából kellene átmozgatni a telefonszámokat és neveket az MDA-ra. A SIM kártyára való átmozgatás nem megoldás, és bluetooth-al is csak egyet lehet küldeni egyszere. A memóriában pedig több, mint 200 tétel szerepel. Ötlet?
supesz
[Szerkesztve] -
sasa134
addikt
sziasztok. pár hete kacérkodok PDA vásárlással. először az MPX220-amhoz akartam GPS-t venni, de aztán úgy tűnik hogy inkább telefonos PDA lesz a döntésem.
Olvasgattam fórumokat ,teszteket, nagyjából kideült hogy a Qtek S110, I-mate Jam klónok közül fog kikerülni a kicsike.
Csak hogy jól lássak:
Qtek S100, I-mate Jam: 64Mb Ram/64Mb ROM
Qtek S110: 128Mb Ram/64 Mb ROM
I-mate Jam Second Edition (http://www.pdaplaza.hu/shop.php?id=1546&subcatid=9): 64Mb Ram /128 Mb ROM.
A kérdésem az lenne, hogy van -e vkinek ilyen I-mate Jam Sec. Edition-e? Mire kell 128Mb ROM? a Win 05-nek?
Vagy elég az S110 memóriája is?
Help!
Köszi előre is! -
X-COM
nagyúr
válasz
Runnerboy #162 üzenetére
semmi, azt extrom-ban különböznek csak igazából.
Ez a ''gyártó'' által hozzáadott szoftvereket jelenti köbö, meg egyéb kusztomizációkat (logo, ilyesmi).
hallottam kósza pletykákat, hogy az imate általában egy fokkal minőségibben van összerakva, de nemtom, személy szerint qtek-et még nem fogtam kézben.
[Szerkesztve] -
Runnerboy
csendes tag
Áhhh... Sziasztok! Mielött még beállna a forum...
Lenne 1 furi kérdésem: Mi külömbség a qtek S100 és az Imate Jam között? Most nem kell anyázni, végig olvastam az egész forumot, és még sehol nem kaptam konkrét választHa minden jól megy, kb 1 hét múlva szeretnék venni egy ilyen kis okoskát. Régebben is vettem volna már csak elijesztett a borzalmas fotó minősége, de most már tojok rá.
Szóval ha van valakinek egy eladója, az dobjon egy mailt, vagy akár ide is írhatja (részemről), jelenleg egy 7610-esem van amit akár értékegyeztetéssel be is cserélnék (fekete és fehér gyári előlapokkal+doboz+adatkábel+256os kari)
Előre is köszi a válaszokat! Pá!!! -
wonka
csendes tag
sziasztok, segítséget kérnék, most vettem egy audiovox smd 5600 telefont az e-bay-en, sajnos hálózatfüggő. csak olyan függetlenítő progit találtam hozzá, amihez mindenképp kell egy cingular kártya.
Help!! -
HaZse_75
csendes tag
Szia.
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy van-e olyan progi vagy plug-in, ami mp3-as cs. hangot tud kezelni?
Sajna alapbol csam midi és wav-ot tud.A phoneAlarm progi van most fenn, de ott meg a Today-ra kitesz egy csomó felesleges cuccot és ez csak mid, wav és wma-t tud mp3-at sajnos nem.
Ébresztöprogiból már találtam olyat, ami mp3-at tud lejátszani -
HaZse_75
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég vettem eg I-Mate JAM PDA-t. Sikerült hozzá pár okosságot szereznem, de pár progi érdekelne hozzá.
Szóval ébresztőóra progi, amiben több ébresztési idöpontot is megadhatok.
Valami egyszerüsített SMS író progi. (olyasmi, mint ami a billentyüket megn9velve lehet un. egykezes módon is írni)
A hívás végén az eltelt időt ki tudom-e íratni?
Egyenlöre ennyi.
Ps.: Magyarnyelvü kézikönyv is jó lenne hozzá. -
szarkazdr
csendes tag
Üdv !
Az árat tekintve hallottam már, hogy volt aki kb 60E HUF-ért is hozzá tudott jutni a Qtec S100-hoz. Ami a teljesítményét és az előbbi leírt ár arányát, valamint az én elvárásaim összességét illeti, nekem megfelelne ez a már kifutó modell is; bár tudom, hogy már a nagyobbik testvérét-S110- sem igazán lehet kapni !
Nos részemől ezek lennének az optimalis paraméterek--és persze az, hogy minden része jól működjön a gépnek --. Ha tudtok esetleg ilyet, vagy valakit, aki megbízható, megbeszélhetnénk vele a feltételeket.
Előre is Köszönöm mindenkinek a segítséget, a dolog nem sűrgető jellegű ! -
szarkazdr
csendes tag
Üdvözlök minden fórumozót !
A segítségeteket szeretném kérni !
Tudtok-e véletlenül olyan boltot, vagy internetes webáruházat, stb. ahol esetleg lehetne még venni Q-tec S100-as oskos mobiltelefont optimális áron.
Ha esetleg valahol már szerepelt ez a kérdés a fórumban, elnézéseteket kérem, nem volt időm minden oldalt átnéznem .
Előre is köszönöm a segítségeteket ! -
Iginotus
addikt
Hassználja valaki ezt pc vel összekötve mondjuk gprs modemként? Mert nem találok hozzá való modem drivert valakinek esetleg? (Alapmodemmel valami miatt nem megy a tárcsázás)
Vopd gprs-t akarok vele használni és a connect now ban sincs bene driver ergó ö sem ismeri fel modemként.
Tippek? -
Kezdih
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni??
Nem tudom hogy a hp nx6125 laptopnál hol van a bios reset. És sajnos nem tudok a biosba belépni mert elfelejtettem a jelszót -
--RAHAN--
csendes tag
sziasztok
honnan tunek magyarositast letolteni az xda minihez?? elore is koszi -
rumos14
nagyúr
na ez nagyon jo kerdes!
honapokig hasznaltam a pocket music-ot, de nem az igazi, nem tud pl. szam kozeperol folytatni, es cerka nelkul eleg nehez kezelni.
most par napja probalom a pocket player-t es a mortplayer-t, ezek talan egy fokkal jobbak, csak ugyesen be kell allitani.
ha tudsz jobbat, szolj. -
hkari
őstag
rumos szerinted melyik a legjobb mp3 lejátcoo pda ra?
-
Steve 73
csendes tag
...3 napja nyúzom,német op rendszerrel.Háááát lassan megtanulok németül,de igy nem az ''igazi''.
Tudnátok segiteni valamiféle magyaritással?Igazi kezdőként nem kapcsoltam ki a blútruttyot adatcsere után....másnapra lemerült szegényke.Szóval van mit tanulni még...
-
X-COM
nagyúr
most nincs előttem activesync, de ha nem csal az emlékezetem, akkor be lehet állítani, hogy mindig kérdezzen rá, hova telepítsen. Illetve mikor bejön az ablak és rákérdez, hogy igen/nem, akkor ''nem'' után ki tudod választani.
ha simán felmásoltad a .cab fájlt és pocketpc-ről próbálod telepíteni, akkor kell egy kis util [link] -
hkari
őstag
Hello.
Plz vki segítttcsen.
Hogy lehet Qtek S100 nál memókarira telepíteni???
Üdv:Kari -
X-COM
nagyúr
sem a 64-es, sem a 128-as magician-ra nincs wm5 rom. Egyébként technikailag a 64megás is elég lenne.
-
hkari
őstag
Sziasztok.Kinéztem magamnak egy O2 XDA II mini Black PDA-t.Lenne egy két kérdésem,mert sajnos tesztet magyarul nem találtam
1,A ceruzát bele lehet tolni a készülékbe?
2,A gsm része a telónak jo minőségü?
3,Lehet frissíteni a 2003 as oprencert 2005 ösre?
4,A Csengőhangok szépen szolnak a külső hangszórón?
5,MP3 at lehet berakni csengőhangnak?
Előre is nagyon köszi
Üdv:Kari -
Arcsi
tag
-
Arcsi
tag
Köszi mindenkinek, asszem jobban járok ha gyűjtögetek még egy kicsit. Szerencsére az mpx még bírja egyelőre.
Tényleg elég gáz a hitel. Abból indultam ki, hogy a munkahelyemen elérhető 1%os kezelési költséges áruhitelt máshol is megtalálom, de nem így van. Sajna nálunk nicsenek ilyen telók, máshol a hitel tényleg kész rablás.
Nézegetem sűrűn az apronetet hátha lesz egy jó vétel -
rumos14
nagyúr
erre gondolsz? [link] nem rossz ár, gondolom már kifutó modell kategória.
én többnyire jó állapotú használtat szoktam venni, a májusban használtan vett S110-em is 2007 őszig garis, és legalább nem én ejtem rajta az első apró használati jeleket, amik úgyis elkerülhetetlenek, de az újhoz képest lényegesen olcsóbb.
a részletre vásárlás pedig a legnagyobb rablás sztem elég csak a THM-eket megnézni... -
Arcsi
tag
Az a helyzet, hogy szeretnék újat venni ha lehet. Főleg azért, mert így lehet részletre is venni. Nézegettem Mediában, Electro World-ben, de ott meg horror kamat van az áruhitelen. Ez nem játszik. Sajna a Tmobil kínálata nem az igazi, jó lenne ha lehetne még kapni a sima Mda Compactot, nem is gondolkoznék
A Varioról közben lemondtam miután tegnap kézbe fogtam a Qtek9100-as testvérét. Nekem túl vastag valóban, és még egy mozgó alkatrész a telón. Ezekből meg lehetőleg minél kevesebb lenne jó, miután a Sharp Gx30-am bedöglött, és most az mpx200 is haldoklik az átvezető fólia miatt. Néha már alig látom a kijelzőt.
Szeretnék újat venni ha lehet, ha van valami tipp esetleg hogy hol kaphatnék egy s100-at vagy s110-et újonnan garival akkor szóljál, inkább összeszedem a kp-ben az árát.
Szerk: találtam a pdaplazán újat
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
azért javaslom a pdamania mda vario-s topikjának átolvasásást (párezer hsz. mindössze
), mert a ROM frissítések állítólag sokat javítottak a sebességen, de azért mégis.
alapvetően az a kérdés, hogy
a) mennyi lóvéd van a témára
b) használtban is gondolkodsz-e
mert egy mda compactot használtan 60 körül megkaphatsz, és ideális esetben van rá még gari is.
az mda compact II elég érdekes darab, külsőleg mda compact, belsőre WM5 és 195-ös proci, szóval én azt hanyagolnám. -
Arcsi
tag
Bocsi, a procisebességnél a Compact II-re gondoltam feljebb.
-
Arcsi
tag
Igen, én is ezen filózom egy ideje. A Varioban van még wifi is, de azt meg nem tudom hol használnám egyáltalán. Valamikor a héten el kéne döntsem
A procisebességről én is hallottam hogy panaszkodnak rá, de az Mda Compact-ban is ugyanaz a proci van ha jól tudom. Szívesebben vennék egy S100-at én is, de csak ez a kettő van a trémobilnál sajna.
-
Stefun
tag
Qtek S100, 110
HTC Magician
i-Mate JAM
i-Mate New JAM
O2 XDA Atom
O2 XDA Mini
Dopod 818
Dopod 828
T-Mobile MDA Compact
Vodafone VPA Compact
..
Gigabyte g-Smart i300
O2 XDA Atom
Hewlett-Packard iPAQ rw6828
2,8'' kijelzö ''kicsi'', gyors proci ez által tökéletes video lejátszás, mobil funkcio, legtöbb programmal kompatibilis, kis méret, aránylag alacsony ár. -
rumos14
nagyúr
nem vagyok egy PDA guru, de azért leírom, hogy az MDA Vario/Qtek 9100-nál sokan panaszkodnak az alacsony proci sebességre, és én meggondolnám, hogy kell-e az a billentyűzet... úgysincs rajta az összes gomb ami kell (pl. ékezetes betűk), viszont nehezebb és dundibb mint mondjuk egy Qtek S100. és persze drágább is.
-
rumos14
nagyúr
ha komolyan akarsz videózni, akokr ne ez a pda-t vedd... sőt, semelyik pda-tól ne várjál normális vodeó felvételeket...
az én Qtek S110-em alapból 320*240-ben 10 fps-sel tud felvenni, amit kis registry buherálással lehet javítani mondjuk talán 15-re. próbáltam 25-tel, de akadozott.
időlimit természetesen nincsen. -
Arcsi
tag
Hali mindenkinek! Halódik a szegény mpx200-am, kinéztem ezt a telót mint utódot. Sok okosságot már megtudtam innen, egy vaalmire vagyok még kiváncsi: milyen minőségben tud videót felvenni, és milyen hosszan?
Úgy értem ha beleteszek egy 512-es sd karit, azt tele tudja venni egészben? Valaki mondta hogy 1 perces limit van. Mondjátok légyszi hogy hülyeség!
Köszi előre, üdv -
Iginotus
addikt
Én ilyet egyet sem találtam
Viszont akinek van ilyen kütyüje és használ gps-t az találkozott hasonló problémával? iGO ráteszem bt kapcsolat gps megy szépen 10 perc után kibaüzenet. Ha becsukom ''X''-el megy tovább minden ha nem szépen befagy a kép addig
Ezt irja pontosan
''Notifikacion error:
Cannot execute connmgr.exe''
És ezt minden 2. percben, minden romot probáltam a gyári vodafonost is radio romot is cseréltem, mi lehet a gigszer? -
Iginotus
addikt
Azért mert ott foglalják a helyet
Ja meg így is fagy igaz csak 30 perc után ugyhogy most vissza gyári letesztelem azzal gyanakszom hogy esetleg hardver hiba mert ennyi féle bajom nem lehet, lehetséges, hogy nem én vagyok a hülye; hanem a tükör görbe de akkor viszem vissza gariba
Juj de csunya és érthetetlen mondat.
Közben meg szenvedek rá egy fóliát, bár lehet hogy értelmetlen ha megy visza gariba.. -
Iginotus
addikt
Lehetséges-e ugy buherálgatni, hogy egy csomo felesleget kiszedjek belöle? Pl nem fogom használni az internet explorert, mimozok, meg a media playert sem mert van sokkal jobb.
Szóval azokat leszedni? -
Iginotus
addikt
Hehe 2napos a gép..
-
Iginotus
addikt
Nekem is csak ezzel a vacak exe-vel volt, nem mondom hogy mindenkinek elő fog jönni ez a hiba, de én sokat szivtam vele gondoltam a kövinek megkönyitem a választásokat
Most tömtem tele progival a gépet, nagyon testreszabható egy kicsike az tutti.
Jut is eszembe olyan progi kéne amivel a teló részét ki lehet kapcsolniÉrtem ez alatt, mivel a gépet nem lehet kikapcsolni így a sim kártyát, vagy valahogy lényeg, hogy ne tudjanak felhívni éjszaka.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest