- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Face82
csendes tag
Na igen
Hát teljesen ki nem tudtam még próbálni, úgy értem 100%-tól offolásig de elég szépen szívja az látszott pár perc pár tíz százalék
Apropo akksi létezik ilyen 2500mAh -s ehhez a PDA-hoz(pont a wlan miatt lenne jó) dagi akku dagi hátlappal. 7000 körül vesztegetik. Ha azt nézem nem vészes mert a gyári is 6000 körül van speedshopéknál. Nekem már amúgy is nyűglődik a gyári akku ki tudja mennyi idős a PDA-m mert nem tudni hanyadik tulaja vagyok. Lehet hogy kap majd egyet alkalom adtán. Ha valakinek van tuning akkuja kérem írjon tapasztalatokat.
-
Face82
csendes tag
Üdv!
Ma jöttem rá hogy nem Május 19-e van hanem JúniusÉs mivel Május 19-e Szombatra esett így nehezen lehetett volna aktív az ébresztőm mert csak hétköznapokra kapcsoltam be
Egyébként különös mert az előző, a Qtek 2020-am akkor is csinálta ha minden zsír..mikor reggel felriadtam és visszahoztam készenlétből akkor kezdett ébreszteni..persze a háromnegyed 6 akkor már háromnegyed 7 volt
Szal azt hiszem csak ennyi volt a baj de majd meglátjuk...kicsit bizalmatlan vagyok a Win Mobile ébresztéssel azóta...remélem csak a 2020 volt a hülye -
reczei
csendes tag
ok király a bt nagyon megy csak nem kell átnevezni és már azzal mentem tegnap is mindenhová na nem a saját szórakoztatásomra hanem mert ezzel dolgozom futár vagyok...
viszont az otthoni hálózat nem megy ott hogy palm beállítások megszakadtam sehol nem találtam a sajátomban ezeket a windows beállítás minden ment megosztottam de a pocet pc semmi...valaki aki már csinálta lécci... -
-
Fla$hly
aktív tag
Nekem tökéletesen müxik, bár bevallom órákig nem hallgattam, csak összedugtam progit kerestem, meg lejátszási listát csináltam. Majd kedden megyek kirándulni és akkor huzamosabb ideig igénybe veszem
Picit zavaró amikor kilépet a programs vagy a settings menüből, és akkor mindig bevágja elém. És csak a hívásmegszakítás gombal tudom letenni. -
Fla$hly
aktív tag
Fehérváron vettem a MediaMarktba, HAMA átalakító, 500ft volt ha jól emléxem.
[link]
ő lenne az bal felül.
A MortPlayer ingyenes?
Az a baj hogy más wav. formátumú csengőhangot sem tudok beállítani, kiválasztom, rányomom hogy OK, és visszaváltja a windows default-ra
Jah meg az miért van hogy a phone ablakot nem tudom bezárni? Hiába nyomkodok az X-et nem zárja be, csak háttérbe tudom tenni -
Peet210
őstag
Én is kb ennyiért vettem(ráadásul 2db-ot, én marha
), de minőségileg nem a legtökéletesebb.
Az zavar, hogy nem érintkezik rendesen.Ha teljesen benyomom nem hallok csak az egyik fülessel ha kicsit kintebb húzom akkor ok.
Még éppen használható, én már utcán is használtam, de elgondolkoztató egy 2,5'' füles beszerzése. -
Stefun
tag
Nekem S100-asom van és csak kinlódom a memoriájával. Az IGO elég sokat eszik.
Márcsak a dupla memo miatt is jobb az S110. Ugyhogy most irigykedem rád.
.
Aszem megoldodott a bibim.: Sound & Notification/alarms, reminders-böl kiugrott a pipa. Visszapattintottam és még telózás közben is jelezte az smst. -
Arcsi
tag
-
Arcsi
tag
Az a helyzet, hogy szeretnék újat venni ha lehet. Főleg azért, mert így lehet részletre is venni. Nézegettem Mediában, Electro World-ben, de ott meg horror kamat van az áruhitelen. Ez nem játszik. Sajna a Tmobil kínálata nem az igazi, jó lenne ha lehetne még kapni a sima Mda Compactot, nem is gondolkoznék
A Varioról közben lemondtam miután tegnap kézbe fogtam a Qtek9100-as testvérét. Nekem túl vastag valóban, és még egy mozgó alkatrész a telón. Ezekből meg lehetőleg minél kevesebb lenne jó, miután a Sharp Gx30-am bedöglött, és most az mpx200 is haldoklik az átvezető fólia miatt. Néha már alig látom a kijelzőt.
Szeretnék újat venni ha lehet, ha van valami tipp esetleg hogy hol kaphatnék egy s100-at vagy s110-et újonnan garival akkor szóljál, inkább összeszedem a kp-ben az árát.
Szerk: találtam a pdaplazán újat
[Szerkesztve] -
Arcsi
tag
Igen, én is ezen filózom egy ideje. A Varioban van még wifi is, de azt meg nem tudom hol használnám egyáltalán. Valamikor a héten el kéne döntsem
A procisebességről én is hallottam hogy panaszkodnak rá, de az Mda Compact-ban is ugyanaz a proci van ha jól tudom. Szívesebben vennék egy S100-at én is, de csak ez a kettő van a trémobilnál sajna.
-
Iginotus
addikt
Én ilyet egyet sem találtam
Viszont akinek van ilyen kütyüje és használ gps-t az találkozott hasonló problémával? iGO ráteszem bt kapcsolat gps megy szépen 10 perc után kibaüzenet. Ha becsukom ''X''-el megy tovább minden ha nem szépen befagy a kép addig
Ezt irja pontosan
''Notifikacion error:
Cannot execute connmgr.exe''
És ezt minden 2. percben, minden romot probáltam a gyári vodafonost is radio romot is cseréltem, mi lehet a gigszer? -
xedos
addikt
Én Bigstorage ROM-al használom! Ebben ki vannak irtva a gyári progik és install cuccok!
Így a memóriában nyertem 20Megát! Ami kell azt visszarakom. Az installokat meg a kártyára.
Nekem is 1.12-es ROM-om van. Bár volt rajta 13-as is, csak a Bigstoragét nem tudtam megcsinálnivele.
Én még a magyarítást is kilöttem -pontosabban nem telepítettem vissza! Hiányos és lassít +fogyasztja a memóriát. -
xedos
addikt
Ha úgyanúgy sokáig nyomod a piros gombot, akkor visszajön a háttér világítás
Spb Pocket Plus: nem használok semmi ilyet, mert nagyon lassítja a gépet...
MP3 lejátszónak GSplayer
Ha a csengőhangot eleve a windows ringsbe rakod, akkor nem kell kerestetni
Ő is csak annyit csinál, hogy átrakja ide
Én még használom a pocket weathert, a Birthdays-t és az AM Taskplus Today Plugint
Ja meg a Total Commandert.
Még egy apróság: SMS-nél nem írja ki a küldő nevét! Erre van egy segédpogram
Paragon Software SMS name...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest