- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
erre gondolsz? [link] nem rossz ár, gondolom már kifutó modell kategória.
én többnyire jó állapotú használtat szoktam venni, a májusban használtan vett S110-em is 2007 őszig garis, és legalább nem én ejtem rajta az első apró használati jeleket, amik úgyis elkerülhetetlenek, de az újhoz képest lényegesen olcsóbb.
a részletre vásárlás pedig a legnagyobb rablás sztem elég csak a THM-eket megnézni... -
rumos14
nagyúr
azért javaslom a pdamania mda vario-s topikjának átolvasásást (párezer hsz. mindössze
), mert a ROM frissítések állítólag sokat javítottak a sebességen, de azért mégis.
alapvetően az a kérdés, hogy
a) mennyi lóvéd van a témára
b) használtban is gondolkodsz-e
mert egy mda compactot használtan 60 körül megkaphatsz, és ideális esetben van rá még gari is.
az mda compact II elég érdekes darab, külsőleg mda compact, belsőre WM5 és 195-ös proci, szóval én azt hanyagolnám. -
rumos14
nagyúr
nem vagyok egy PDA guru, de azért leírom, hogy az MDA Vario/Qtek 9100-nál sokan panaszkodnak az alacsony proci sebességre, és én meggondolnám, hogy kell-e az a billentyűzet... úgysincs rajta az összes gomb ami kell (pl. ékezetes betűk), viszont nehezebb és dundibb mint mondjuk egy Qtek S100. és persze drágább is.
-
rumos14
nagyúr
ha komolyan akarsz videózni, akokr ne ez a pda-t vedd... sőt, semelyik pda-tól ne várjál normális vodeó felvételeket...
az én Qtek S110-em alapból 320*240-ben 10 fps-sel tud felvenni, amit kis registry buherálással lehet javítani mondjuk talán 15-re. próbáltam 25-tel, de akadozott.
időlimit természetesen nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s25 ultra 512gb, makulátlan,garanciális
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest