- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Face82
csendes tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem/észrevételem: Már a második PDA-mat koptatom, és mindkettőnél megfigyletem hogy az ébresztő nem mindíg működik. Beállítom de van amikor gondol egyet és egyáltalán semmit sem csinál az adott időben.Reset után sem!
Van amikor meg hetekig minden nap jól működik.
Ennek mi az oka?
Köszi a segítséget. -
Iginotus
addikt
bt-ként modem mükszik, probálkoztam ezzel a dologgal én is odafelé megy, tehát a pda netjét a gép tudja használni. Egyébként ha közel vagy, veszed az usb-s töltö kábelt és ha active sinc fentvan (miért ne lenne) akkor ha a gépen van net automatikusan a pdan is van net ;)
Ezt inkább ajánlom mint a bt-vel vacakolni. (Nekem legalábbis nem sikerült) -
rumos14
nagyúr
mit is akarsz? a számgép netjét bluetooth-on keresztül továbbítani a qtek felé? mert mint írtam, ez állítólag csak 1-2 méteren belül megoldható, így pedig sok értelme nincs. amúgy nem értem teljesen amit írsz, de mondjuk a pdamania mda compact topikja sem egy rossz olvasmány.
-
reczei
csendes tag
ok király a bt nagyon megy csak nem kell átnevezni és már azzal mentem tegnap is mindenhová na nem a saját szórakoztatásomra hanem mert ezzel dolgozom futár vagyok...
viszont az otthoni hálózat nem megy ott hogy palm beállítások megszakadtam sehol nem találtam a sajátomban ezeket a windows beállítás minden ment megosztottam de a pocet pc semmi...valaki aki már csinálta lécci... -
reczei
csendes tag
Köszi ezt most megnézem viszont mégegy gond nyugi csak egyre több lesz
tehát nem találja a s100 as a royaltek rbt 1000 gps vevőt az igoban...
a bt -n megtalálja csatlakoztattam de az igoban azt írja nincs gps jel...
valami okosat erre tud valaki vagy kézileg a beállításnál hogy állítsam be? -
xedos
addikt
Ezt kerestem... elraktam a linket:
Bluetoothos hálózat beállítása...
http://pcforum.hu/cikkek/?dummy=%2Fcikkek%2F%3Fdummy%3D%252Fcikkek%252F%253Fdummy%253D%25252Fcikkek%25252F113%25252FBluetooth%25252Bradios%25252Bhalozat%25252Botthonra%25252Foldal%25252F3.html%2526aid%253D113%2526pg%253D4%26aid%3D113%26pg%3D5&aid=113&pg=1 -
reczei
csendes tag
Hello!
Most szereztem be életem első pda-ját és ez egy qtek s100 lett...
Nos kellene egy kis segítség mégpedig hogy kékfogon keresztül hogyan tudok netelni vele az otthoni gépről menne a chello kékfogvan hozzá ami tolja a netet az ágyból meg nézem a mobilaréna fórumot na ezt hogy oldjam meg ha meglehet???
valamilyen részletes leírást ha lehet mert angol a pdam meg ugye kezdő is vagyok ja magyarítani majd a következő dolog lesz köszi előre mindent... -
rumos14
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
bocsánat az off-ért, szóval eladom a Qtek S110-esem, ha valakit érdekel, apróhirdetések között megtalálja.
-
Face82
csendes tag
Üdv mindenkienk!
Az lenne a kérdésem, hogy van e valakinek tapasztalata utángányolt akkumulátorral.
Nekem egész jól bírja a kicsike de megterhelésnél azért drasztikusan csökken a töltöttség amin nem csdálkozok de szerintem ez kicsit sok.
Nem tudom hogy mi lenne a normális akienk esetleg nem a gyári akku van már benne kérem írjon tapasztaltokat.
Köszi -
Fla$hly
aktív tag
valaki írja már le pls hogy miket kell csinálni ahhoz hogy rendesen működjön a blutooth-os gps a pda-val.
A kijövő bejövő portokat is engedélyeztem, a telefon is látja a gps-t, az IGO mégsem akarja megtalálni
Windows Mobile2003SE-ben hogy van a bluetooth manager opció? vagy nincs is? -
-
Bagira01
veterán
Kinek mennyi ideig bírja a masina? Nekem i750-em van és elég gyorsan kipurcan. Nem tudom miért nem tudtak egy rendes akku-t belerakni(akkor még zsírabb teló lenne)?
-
Face82
csendes tag
Üdv!
Sirály hogy él a totyik!
Rendben van...estére lesz ''ilyen volt- ilyen lett'' és after buhera kép ígérem
Ám nem bánnám ha valaki elmondaná hogy tudok képet betennimert nem vágom...köszi
A fülessel kapcsolatban is olvastam és tapasztaltam, hogy nem szól jól.
Teendő: Fogod a gyári Head-shot-ot, és nyissz a végéról a -made in china- gagyi fülbogyó és forrasztasz rá Sony-t...Hangminőségben, dinamikában ez a pocket pc messze elhagyja a sony mp3 playeremet is. És nem túlzás mert elég audiofil vagyok és igénylem a jó hangzáast
[Szerkesztve] -
Face82
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy I-mate Jam-nek..tökmindegy hogy hívjuk, szóval egy ilyennek
Nagyon zsír minden, egy dolog azonban nagyon ratyi: a kamera. Olvastam hogy ezt többen is fájlalják. Sajnos a mai teflonokban a kamera jelképes célt szolgál. Van. Ennyi. Nem értettem hogy miért van az hogy fénykép helyett egy homályt kapok kontrasztok és behatárolható körvonalak nélkül. Tudtommal a CCD akármilyen olcsó és ótvar, a technológiájából kifolyólag nem produkálhatna ilyet. A kis készülékünk akku fedlapja felett van ugye a kamera. Előtte egy kis műanyag lapka ami védi az ''optikát'' (húde túlzok)Ez a műanyag a ludas!!! Megint győzött a -made in china- öntsünk műanyagot 3 forintból ne 5-ből és ezt kapja a vásárló. Azért egy ilyen kaliberű készüléknél kicsit fintorogtam amikor a Nokia 6600-ám jobb képet csinált.
Szóval a teendőnk aki gondolja: A pöcögtetővel óvatosan alá bírsz nyúlni ennek a felső takarólapnak...asszem 3 műanyagpatent tartja de könnyen lejön..szerintem nem kell töréstől félni. (Láthatóvá válik az antenna a kishangszóró és a kamera aminek még mindíg marad egy védőlencséje és egy jó kis tokja is) Én ennek a műanyaglapkának a kamera elé eső részét egyszerűen letörtem RECCS!Az a kis kerek ezüst izé külön van azt vissza tudod pattintani a helyére. Láss csodát a képek tűélesek és a nem napfénynél készültek is látszanak..na így már elégedett vagyok az 1,3 megapixelemmel.
Ha gyárilag nem gagyiztak volna tuti, hogy a készülék értéke sem itt tartana. Dehát erre valók a magamfajta vállalkozószellemű vásárlók.
/Régen olvastam hogy valakinek kitört egy földetérés alkalmával ez a védőműanyag a Sagem My-V55-jéből és ő is azt írta hogy azóta olyan király képeket csinál./
-
Mr.Grincs
veterán
A véleményem a készülékről, az hogy nagyon szuper. Rengeteg dologra lehet és ki lehet használni. Egyedüli probléma az az akksi, nagyon karcsú. (lehet hogy csak nállam gyenge) de két napnál tovább nem bírja. Komplett iroda
Majd egy sw frissítést tervezek. Csak nem tudom, hol és mennyiért lehet megcsinálni. -
Fla$hly
aktív tag
Nekem tökéletesen müxik, bár bevallom órákig nem hallgattam, csak összedugtam progit kerestem, meg lejátszási listát csináltam. Majd kedden megyek kirándulni és akkor huzamosabb ideig igénybe veszem
Picit zavaró amikor kilépet a programs vagy a settings menüből, és akkor mindig bevágja elém. És csak a hívásmegszakítás gombal tudom letenni. -
xedos
addikt
Merre vagy? Dunakeszin lakom...
Fla$hly:
Nem volt neked PDA-d????
Na a lényeg itt a progik csak a háttérbe kerülnek, nem csukod be őket.
Becsukni a system-memory-nál tudod.
Vagy töltsd le a vbar nevű apró progit, amelynél a jobb felső sarokban lévő x valóban becsukja az adott programot... -
Maist
senior tag
Sziasztok! Egy óriási segítségre lenne szükségem: ROM frissítés közben lemerült az akksim, és mivel így most nem tudom tölteni sem, ezért nem tudok újra hozzálátni a ROM frissítésnek. Annyi lenne a kérésem, hogy jelentkezzen priviben valaki, aki kb. 10-15 percre odaadná az akksiját, amig én a laptopom, és az akksi tulajdonosának a társaságában ott a helyszinen (park, vasútállomás, stb.) megpróbálom frissíteni a ROM-ot. Bármilyen vasúton megközelíthető helységbe elmegyek szombaton, vasárnap, vagy bármikor. Ja, és nagyon hálás lennék az illetőnek, akár még egy sört is fizetnék neki.
-
Fla$hly
aktív tag
Fehérváron vettem a MediaMarktba, HAMA átalakító, 500ft volt ha jól emléxem.
[link]
ő lenne az bal felül.
A MortPlayer ingyenes?
Az a baj hogy más wav. formátumú csengőhangot sem tudok beállítani, kiválasztom, rányomom hogy OK, és visszaváltja a windows default-ra
Jah meg az miért van hogy a phone ablakot nem tudom bezárni? Hiába nyomkodok az X-et nem zárja be, csak háttérbe tudom tenni -
rumos14
nagyúr
léccilécci, hol szerezted be azt az átalakítót, mennyibe került, hogy néz ki?
zenelejátszó: MortPlayer. a legjobb.
amikor egy bő éve megvettem a gépemet, nekem is ez járt a fejemben, hogy ez mennyive ljobb mint egy szimpla teló
csengőhang: próbáld meg, hátha wma formátumban már viszi. -
Fla$hly
aktív tag
jaaaa, sikerült, és a zenehellgatós része is, tökéletes az átalakító, jó minőségben jön a hang, és valami hihetetlen hangerővel, ha a legnagyobbra tenném átszakítaná a dobhártyáman
Már csak valami komoly télleg full ingyenes lejátszó kéne rá, EQ-val, playlistel stb-vel.
Nagyon tetszik a cucc, sztem én sem veszek már többet telefont, csak majd komolyabb PDA-t.
Jah meg gyengőhangnak az istenért se tudok beállítani mp3-at, pedig beraktam a windows/ringsbe, sőt, ami azt illeti semmi mást nem lehet berakni, csak a windows defaultot... -
xedos
addikt
Na.. látod.. lehet olcsóbb volt amit vettél mint az enyém de...
Szóval töltsd le a Microsoft oldaláról az active syncet...
Azon keresztül kommunikál csak a gépeddel.
A másik megoldás a PDA-ra keresel progit amellyel külső meghajtóként látszik az XP alatt. Persze ezt mondjuk sd kártya olvasóval tudod a gépedre rakni.
[Szerkesztve] -
Fla$hly
aktív tag
ma vettem egy ilyen kütyüt, eddig nagyon örülök neki, lehet hogy a zenehallgatásnál már visszasírom majd a walkman SE-omot, de most már ez van
Szóval, vettem hozzá egy komoly Panasonic fülest, és egy hama átalakítót, majd nyomok rá zenét meg progit és kipróbálom hogy szól.
DE! Nem sikerül összehoznom a géppel, be kell a PDA-n valamit állítani hogy ne töltse hanem kommunikáljon a PC-vel vagy mi? Mert most tölti, a gép jelzi hogy van valami de nem mutat semmit. Jelzem a mini USB kábellel kötöm össze őket. A gépre kéne progi? Nem kaptam hozzá semmit csak töltőt
A gépen Win XP SP2 van, szóval mi lehet a bibi?
[Szerkesztve] -
Peet210
őstag
Én is kb ennyiért vettem(ráadásul 2db-ot, én marha
), de minőségileg nem a legtökéletesebb.
Az zavar, hogy nem érintkezik rendesen.Ha teljesen benyomom nem hallok csak az egyik fülessel ha kicsit kintebb húzom akkor ok.
Még éppen használható, én már utcán is használtam, de elgondolkoztató egy 2,5'' füles beszerzése. -
xedos
addikt
Én az S100-at használom mp3-ra. Az átalakítót a speedshopban vettem.
Enyhén hajlítottan jön ki a 2.5'' kb 10 cm kábel és 3.5''-os aljzat.
Előszőr egy Sennheiser Mx400-al használtam -szépen szólt.
Most egy Sony MDR-EX71-el agybadúgós fajta. Ezzel állati!
Navigációra pedig egy névtelen XGPS X23-ast használok. -
Maist
senior tag
Üdv!
Kicsit kezdő vagyok a témában (főleg a Winmobil telcsik hálózathoz zárása homályos), ezért lenne egy-két kérdésem, mert kedden készülök venni egy független MDA Compact II-es PDA-telcsit.
Kérdéseim: Ha nem lenne rajta elég friss ROM, akkor ha innen: [link] letöltöm a ROM-ot, és (mivel független a gép) felteszem ezt a ROM-ot, akkor nem záródik vissza T-mobile-ra ugye?
Teljes, mindent törlő hard resetet hogy lehet rajta csinálni? (Esetleg ezután sem záródik vissza T-re?)
Köszi a választ előre is! -
-
Fla$hly
aktív tag
webcameraként lehet használni ezt a pda-t?
-
Fla$hly
aktív tag
én úgy tudom hogy az ipodokhoz is 2.5mm-es füles kell
de rákérdezek az eladótól
[Szerkesztve] -
Fla$hly
aktív tag
ezt találtam: [link]
ez nem szólhat rosszul nemde? -
Fla$hly
aktív tag
és ha inkább csak egy másik 2.5mm-es fülhallgatót vennék? csak van valami minőségi nem?
-
rumos14
nagyúr
MortPlayer-rel vagy PocketMusic-cal tökéletes a kiadott hang DE! 1. a hozzáadott füles ratyi 2. 3,5mm-es átalakítót nem találtam normálisat -> összességében feladtam, hogy ezen hallgassak zenét. ha a 2. problémát vhogy át tudod hidalni, nyert ügyed van. az ebay-ról elvileg lehet rendelni kifejezetten ehhez valót, de nem vagyok jártas a témában.
[Szerkesztve] -
Fla$hly
aktív tag
Hy!
Látom elég ''elhagyatott'' lett a topic, de azért felteszem a kérdésem, hátha valaki mégiscsak ad rá választ
Szóval az lenne a kérdésem hogy milyen rajta a zenehallgatás minősége fülessel? Progitól függ vagy fülestől illetve mind2től? jobban szól vagy szól úgy mint egy sony ericcson walkman mobil? Mert egy SE V630-ról váltanék egy ilyen készülékre. -
Fütyesz
aktív tag
Na úgy néz ki mégsem lesz ilyen gépem sajna a pannonnál már nincs.
-
Stefun
tag
Magán vélemény.:
Én ezt (S100) semilyen hiper szuper mobilért nem adnám oda!!! -
Stefun
tag
Ram-ként nem használja a karit. Legfeljebb annyit tudunk csinálni, hogy a nagyobb progikat a memo kártyára telepitjük. Volt már hogy egy nagyobb game is kért nagyobb memohelyet a pda-n inditáskor. Igy aztán huzogatni kell a memo csuszkáját ide-oda.
Én még a jegyzeteket is a kártyára mentem. Ajánlott a többszöri soft reset.
Hát szüken de ellehet lenni vele ha odafigyelünk...! -
Stefun
tag
Nekem S100-asom van és csak kinlódom a memoriájával. Az IGO elég sokat eszik.
Márcsak a dupla memo miatt is jobb az S110. Ugyhogy most irigykedem rád.
.
Aszem megoldodott a bibim.: Sound & Notification/alarms, reminders-böl kiugrott a pipa. Visszapattintottam és még telózás közben is jelezte az smst. -
Fütyesz
aktív tag
Hol lehet olyan wifi kártyát kapni bele ami memóriakártya is?
-
rumos14
nagyúr
nekem s110 van, kérdéseidre a válaszok, sorban.
megbízható.
ne tegyél fel magyarítást, ez általános pda szabály, mert lassít, nem pontos, nem teljes, stb.
nem lehet.
nekem stabil és nem recseg.
végtelen számú szoftver létezik hozzá.
én ezt használom mp3 lejátszónak, kell egy jack átalakító, aztán egy jó minőségű fülessel és egy jófajta lejátszó progival már tökéletes élményt nyújt. -
törölt tag
Hi.
Végigolvastam a topicot, és nem találtam egy linket sem, hogy hol vannak ezek a tuti kis progik amikről már fél éve beszélgettek. Egy link jól jönne nekem is. Igaz még nem vagyok s100 tulaj, de erre hajtok, csak egy szép darabot kéne kifognom valahol. -
Fütyesz
aktív tag
Most tervezek egy ilyen vételt de nem tudom hogy mennyire megbízható?Milyen gyakran fagyogat le? Hogy bírja a magyarítást lehet-e egyszerre 2 memóriakártyát bele rakni? Mennyire kiforrott a telefon része, nekem nem kell hogy mindenféle kunsztokat tudjon csak hogy stabilan működjön és ne recsegjen. Milyen hozzá a szoftvertámogatás?
Ha tud valaki írjon saját tapasztalatokat
És milyen minőségű rajta az mp3(jó fülessel)?
[Szerkesztve] -
Stefun
tag
Most az enyém viccelödik.: Kiválasztottam a saját sms jelzöhangját (Alarm1) de nem jelez hanggal csak megnyillik az üzi. Csengöhang viszont van.
Valaki valami 5let? Köszi!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest