Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarkazdr
csendes tag
Üdv !
Az árat tekintve hallottam már, hogy volt aki kb 60E HUF-ért is hozzá tudott jutni a Qtec S100-hoz. Ami a teljesítményét és az előbbi leírt ár arányát, valamint az én elvárásaim összességét illeti, nekem megfelelne ez a már kifutó modell is; bár tudom, hogy már a nagyobbik testvérét-S110- sem igazán lehet kapni !
Nos részemől ezek lennének az optimalis paraméterek--és persze az, hogy minden része jól működjön a gépnek --. Ha tudtok esetleg ilyet, vagy valakit, aki megbízható, megbeszélhetnénk vele a feltételeket.
Előre is Köszönöm mindenkinek a segítséget, a dolog nem sűrgető jellegű !
-
Iginotus
addikt
Azért mert ott foglalják a helyet

Ja meg így is fagy igaz csak 30 perc után ugyhogy most vissza gyári letesztelem azzal gyanakszom hogy esetleg hardver hiba mert ennyi féle bajom nem lehet, lehetséges, hogy nem én vagyok a hülye; hanem a tükör görbe de akkor viszem vissza gariba
Juj de csunya és érthetetlen mondat.
Közben meg szenvedek rá egy fóliát, bár lehet hogy értelmetlen ha megy visza gariba.. -
X@b3e
addikt
Találtam párat, ami még pénztárcabarát is: Atech GR-102 23k, Leadtek Bluetooth GPS SiRF Star III (9553X) 32,5 k vagy Leadtek Bluetooth GPS Xtrack-II 28,8k.
Eddigi tudomásom szerint a Sirfstar a legjobb, de a legdrágább is. Megéri az árkülönbözetet/miben jelentkezik ez mondjuk az Atech-essel szemben
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A csengöhangok közt látja de ott a csengést és nem az sms-t állitom 

rogikat, játékokat honnan tudok letölteni?