Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- RAM topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Istenem mit szivok ezzel a vacakkal
Leírom nektek hátha valakinek segítek vele.
Szóval megvetem.
Vodafonos brit, gondoltam akkor gyorsba fel is teszek rá egy Bigstorage romot, fel is tettem 1.13 gondoltam nem tökölök. Aztán jött a meglepi mikor az iGO-t feltettem és 20 mp mulva sikít a connmgr.exe hogy ''notification error''. De nem egyszer hanem minden 15 mp-ben. Kideritettem gyorsba hogy mi a fene ez, [link]
innen tudom, hogy ez a vacak exe vezéri a vezeték nélküli kapcsolodást. Na mondom akkor már ha ittvagyunk akkor felteszünk rá egy uj rádio romot is. 1.13 ebböl is a legujjabb hátha. Felrak.
Az error megmaradt.
Innen volt a nehézkes viszatenni origit és megnézni azzal megy tökéletesen...
Szépen egyesével végigprobálgatam viszafelé az összes bigstorages ROM-ot és végül az 1.11 es vált be.
Szóval 1.11 es BSrom és 1.13 radioval megy.
Remélem valakinek tudtam segíteni.
Ha meg valakinek kell segítség vagy ROM filok akkor kérdezhetnek nyugodtan most kiokosodtam (remélem).
[link]
Egyébként meg szinte mindent innen szedtem hozzá. -
Kutyi76
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy az S100/110-essel fel lehet-e venni a telefonbeszélgetést?
Ha igen, akkor mi a max időtartam ami felvehető?
Ezen felül már csak az érdekelne, hogy Nokia Bluetooth-os kihangosítóval tesztelte-e már valaki?
Köszi előre is a válaszokat. -
Iginotus
addikt
Ma veszem meg az s100 at
Este már mesélek is róla.. -
Iginotus
addikt
[link]
Nem drága 14800 -
Iginotus
addikt
Érdekelne hogy hol mennyiért lehet ezt megvenni
Apron hirdetnek a marhák 109000 Ft mda compaq II öt mikor westelnél a listaára 97000Meg s100 magánemberek 55000-65000 között, mobilboltok is kb ennyiért hirdetnek.
Auchon metro tecso media markt elektroword stb ezeke nem forgalmazza? Valaki esetleg nem látta ott mennyi? (pécsen körbenézek, de van bolt pesten is..) -
kissbaly
csendes tag
Helló!Most készülök beszerezni egy ilyen Qtek s100,ha jól veszem ki a szavaitokból megéri...
Engem legfőéppen az zavar hogy nincs benne WiFi.Ha jól olvastam az eddigi üziket volt szó valamilyen SD slotba dugható WiFiről...Tudnátok mesélni róla?Például hol lehet kapni, mennyiért,kompatibilis-e ezzel a géppel...?Szerintem megéri ugyan is napról napra nő a lefedetség az országba...
-
Stefun
tag
Üdv!
Emberek van valami megoldás hogy soha ne csatlakozzon a wapra? gprs
Ha a telkönyvbe beirok honlapot a telszám alá, és megszeretném nézni csak a cimet, klikk rá, és ahelyett hogy kiirná a teljes oldal cimet, egyböl explorer és már kapcsolodni is akar.
Köszi!
[Szerkesztve] -
4cc
csendes tag
Tehát, ha jól értem, akkor az MDA Compact II a Qtek S200-asnak felel meg és nem az S110-nek. Ezt nagyon sajnálom, valahogy nem bízom abban a TI prociban, az órajelében meg végképp nem. Jó lenne tudni, h a fejlesztők miért emellett a proci mellett döntöttek. Tényleg a teljesítményt áldozták fel a kisebb fogyasztás oltárán? Ezt nehéz elhinni.
Ha jók az információim, akkor ezzel a procival nem nagyon lehet filmet nézni, mármint élvezhető formában.
Van valakinek plusz információja ezzel az egész ''üggyel'' kapcsolatban? -
Stefun
tag
Bocs hogy megen én vok!
Kicsit lassu a letöltés de sok minden van:
http://www.mobilefan.net/Pocket-PC.nsf/Download-Free-Software/ -
Stefun
tag
''Mint telefon körülményes'' ??
Ezt nem érteni én.
De ez a T-Mobile MDA Compact II ezzel a cpu-val bizti hogy nem éri meg az árát még akciósan sem.
Egy kis alap csomag.: http://web.interware.hu/einstvan/ -
panizzi
aktív tag
feldobna valaki S110-el készült képeket ?
-
Stefun
tag
Hogy jó e a Nokia 6630? Az nem kérdés!!!!!
Az egyik és az egyetlen leggyorsabb symbis teló! még az azutáni kiadásu 6680-81-esnél is gyorsabb.
Egy közép kategoriás mp3 lejátszo szint a külsö hangszoroján is szépen szól a zene. Erös, pontos, ''szigoru'' hardver.
S60-asban csakis 6630, s40-esben pedig 6230 v. 6230i. De ez abszolut magán vélemény igy tiz éves mobilozás után.
RAM, a symbis telókra 5-ször annyi progi van mint a csak javasokra.
Szal itt a 200Mhz-es T-Mobile MDA Compact II.
http://www.unas.hu/shop/shop_artdet.php?shop_id=2253&cikk=unas_832638 -
Shodan
őstag
-
Stefun
tag
Geri, Köszee szépen... a kis túlélö csomiban benne volt a convert progija koddal...ö akarom mondani tokkal vonóval.
Általában a videók lejátszása használ több proci energit. Csak saját tapasztalat : A N6630-ban(176x208), 220Mhz-es van és konvertálásnál igencsak variálni kellett hogy szép legyen a kép, ne akadozzon, és birja a proci is.
Amugy szerintem magát a rendszert bizti hogy viszi ha igy alkották meg. Ha filmet is akarsz nézni rajta, probáld ki a vételnél ha megengedik. 240x320-as méretü film, kontra 200Mhz...hát, necces...
Az oprendszerek gondolom itt is ugy fejlödnek mint pc-n.: win95', win98', XP... Én még mindig a jó öreg 98'-at használnám ha birná a P4-es rendszert. -
rumos14
nagyúr
''viszont 50-60e'' ezt hogy érted? annyiért tudsz szerezni MDA II-t, vagy ennyivel drágább a sima Compact-nál?
amúgy a mhz-eket nem szabad 1 az 1-ben összehasonlítani, de az tény, hogy a 195 mhz kevés lehet - cserébe állítólag jó sokáig bírja az aksi.
ja és persze más az oprendszer, bár személy szerint nem tudom hogy mi az előnye a WM5-nen a 2003-hoz képest. -
::Geri::
tag
Egyértelműen mobipocket reader a legjobb. Már S60-on is azt használtam, most S80-on is azzal olvasok, ajánlom a konverterét neked ha esetleg nem ismernéd, ezzel txt-ből rtf-ből doc-ból lehet saját .prc formátumot csinálni neki. Ha nem találnád szólj, elküldöm mailben.
Kérdés mindenkihez, én most akarnék váltani 9300-ról erre a jó kis kütyüre, és lám a mamlasz t-mobilenál is bejött, de sajnos az MDA compact II, aminek szép sötét háza van, viszont 200mhz-s procija.. viszont 50-60e. Sok helyen olvasom hogy néha még a 400mhz is éppen csak elég, szerintetek nem érdemes beruházni rá, vagy túl kis teljesítmény a prockója ? -
Stefun
tag
Üdv!
Uppp...!
Félig-meddig berendezkedtem benne. Rátettem a Sbp pocket plus 2.2-est. mert csak ez volt teljes verz.
Szépen muzsikál rajta valóban!!! És mindent kitudtam tenni amit akartam. Most probáltam a könyvolvasás projektet.
A sok progik közzül, nekem a Mobipocket Reader jött be. Ezzel Valóban fullscreen a fullscreen!!! ''Faltól falig szöveg''
Kis összehasonlitó teszt: http://www.jenneth.info/archives/003188.html
Burkolatot, mármint eredeti gyárit piszok nehéz találni rá. Ez majdnem olyan mint egy laptophoz kicserélni másik ''házat''.
PDA áruházban álitólag késöbb majd lesz.
Mostmár én is kezdek mosolyogni a volt magamon vagyis a Nokiásokon. Egy világszám ez a kis mitugrász gép! -
tag
Ami viszont közérdekűűű ám
Keresek cserére/megvételre Qtek s100/s110 , o2 xdamini , i-mate jam.. -et.
Csak jó állapotú érdekel tartozékaival, memkártya,gps nem kell hozzá, garancia előny.
Csere esetén van egy pár hónapos még 1 évig garanciális Nokia 9300-m (hivatalos gari t-mobile) dobozában kifogástalan állapotban, de mivel ez többet ér, ezt csak egy nagyon jó állapotú kütyüért ajánlanám csak fel.
Szóval kérem az ajánlatot ha valaki el szeretné cserélni / adni, itt / mailben keri.gergely@freemail.hu. Köszönöm! -
-conrad-
addikt
Sziasztok,
létezik burkolat valahol a készülékhez?
Köszi
Conrad
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
persze lehet konvertálni, csak én nem szeretek ezzel időt eltölteni.
7k-ért jó olcsó az a kártya, én héten vettem 8-ért.
ahogy már írtam, az sbp pocket plus arra is jó, hogy kitegyél ikonokat az asztalra. próbáld ki, nincs mit vesztened. programok normális becsukására is jó. a vBar pedig az egyszerű task váltásra jó.
az iGo kártyán van, lehet más is a kártyán mellette. -
-
Stefun
tag
Szal az a furi, és egyben csodálatos, hogy kivülröl egy symbis teló méret, belül pedig egy PII.-es pc.
Hát konvertálni azé mégis csak kell a hely miatt. Most alakitgattam egy 92 megás clippet a Pocket DVD Studio-val.
Az eredmény : Tökéletesen futó, akadás mentes, ''láthatatlan'' pixeles teljes kijelzös 15megás clip. És lehetne még javitani a dolgon, csak akkor ugye arányosan nö a méret. Találtam egy helyet ahol kb. 7000-ért árulnak Kingston 1G. kártyát.
http://www.mp3center.hu/index.php?scn=129
Számomra felesleges progikat ( exel, pdf, táblázatkezelö, anyutyúkja hogy mit) kiktattam a Start menüböl. Most azon filozok, hogy lehetne az asztalra kitenni a jegyzetek progit. Tisztára bezsongtam mikor láttam hogy rajzolni is lehet, irás felismerés. Piszok gyorsan reagál. Mondjuk a munkám miatt ez nagyon jól jön. Ilyenkor sajnálom hogy nem elöbb jutottam ehez a ketyeréhez.
Rumos14 : neked a gép memoján van az Igo térkép vagy külön a kártyán? Igo kártyán?
Nem tom hogy ezt külön belehet e álitani, hogy amár megnyitott és szabályosan bezárt progik, ne kerüljenek a futó programokba, hanem végleg bezárodjanak. Néha összegyül 5-6 alkalmazás gondolom ezek a ''tálcán'' vannak ilyenkor a háttérben. Videot nem is enged törölni mikor bezárom a Playert. csak akkor ha a memoriába bemegyek és ott is leálitom a vidilejátszót.
[Szerkesztve] -
xedos
addikt
Én Bigstorage ROM-al használom! Ebben ki vannak irtva a gyári progik és install cuccok!
Így a memóriában nyertem 20Megát! Ami kell azt visszarakom. Az installokat meg a kártyára.
Nekem is 1.12-es ROM-om van. Bár volt rajta 13-as is, csak a Bigstoragét nem tudtam megcsinálnivele.
Én még a magyarítást is kilöttem -pontosabban nem telepítettem vissza! Hiányos és lassít +fogyasztja a memóriát. -
rumos14
nagyúr
nekem elég könnyen ment az átállás mobiltelóról, nem keresem állandóan a számgombokat, és viszonylag gyorsan ki tudok keresni a kontaktból is egy számot.
az S100 és S110 közt csak a memória mérete és a firmware verziószám a különbség, sztem a gyárilag feltelepített progik is u.azok. tehát az általad említett 3 (és még jónéhány) is gyárilag ''bele van égetve'', add/remova-val nem lehet eltávolítani, de miért is akarná az ember, mind hasznosak.
nem kell semmit sem konvertálni, a videó felbontása is lehet nagyobb, lejátszik ez mindent.
térkép proginak jó az iGo, nem is olyan nagy. rátettem azért egy BP műholdképet is, bár nem túl részletes.
progi keresésnél az oprendszerből indulj ki, esetünkben Windows Mobile 2003SE. -
rumos14
nagyúr
mint írtam, én is eléggé újonc vagyok, köszi a segítségedet.
én nem vettem észre hogy a pocket plus lassítaná, és tényleg annyi mindent tud, hogy megéri.
pocket weather: ehhez gondolom netkapcsolat kell, hogy mindig az aktuálid időjárást mutassa.
a task progival nekem az a bajom, hogy nem tudja azt, hogy adott napon adott órában szól, hogy csináld ezt. csak appointment-nél tudok órát is megadni, task esetén csak napot.
SMS küldő nevét mikor nem írja ki? amikro látod, hogy új üzeneted jött, vay már az inbox-ban? -
Stefun
tag
Én az s100-ast szereztembe ''ijedtembe''
Ilyen hirtelen még nem vettem kütyüt. De éreztem hogy pont akkor kell rácsapnom. Föleg hogy csak 15ezret fizettem érte kp. Beszámitották a telómat.
Szerintem kezelésben hasonlit az S110-el.
Rumos14 : Az nem lényeg hogy kinek mennyi ideje van meg... itt a kiismerésed, kombinácio képességed gyöz...!
Nekem sajna még mindig a kezembe, ujjaimban vannak a berögzült mobilteló beállitásai gomb funkcioi. Igy most kissé felemás érzés de megkell szoknom.
Ismét köszee a segitséget. Persze Igy már egyböl megy minden. De azé még kérdeznék.: Ha én telepitek egy progit, az minden esetben megjeleni a ''programok eltávolitása'' alkalmazásban? Mert gyanus nekem pár bizonyos ClearVue PPT, Photo Contacts, MidletManager nevü progik. Ezek alapból az oprendszeren vannak?
Video lejátszó a MediaPlayer 10 van meg. Most nem tom hogy a videókat átkonvertáljam 3gp-be, vagy csak a méretüket kell levenni 240x320-ra? Vagy létezik olyan hogy PPC fájl?
A térkép szoftra én is gondoltam. Egy teljes Bp. elég is lenne nekem. Gondolom nagy buli hogy nem kell az összehajtogatós lepedövel birkózni hanem mindig csak azt látjuk amit szertnénk.
Akkor Spb Pocket Plust lehet hogy nem használok ha az lassit! Akkor inkább megnyitom a Start menüt. Piszok szerencsém van hogy ezek ujjal is müködnek...ugy veszem mintha nyomogombok lennének a kijelzön.
Sms-nél én mindig rájövök a tartalomból hogy ki is küldhette. Hogy meglegyen a 160 karakter, a hosszú magán hanzókra és az ''á'' betüre kell figyelni hogy ne szerepeljenek. Legalábis nálam.
Progi kereséskor mi alapján kell vállasztani.: gép tipus, vagy a rajta levö oprendszer alapján?
[Szerkesztve] -
xedos
addikt
Ha úgyanúgy sokáig nyomod a piros gombot, akkor visszajön a háttér világítás
Spb Pocket Plus: nem használok semmi ilyet, mert nagyon lassítja a gépet...
MP3 lejátszónak GSplayer
Ha a csengőhangot eleve a windows ringsbe rakod, akkor nem kell kerestetni
Ő is csak annyit csinál, hogy átrakja ide
Én még használom a pocket weathert, a Birthdays-t és az AM Taskplus Today Plugint
Ja meg a Total Commandert.
Még egy apróság: SMS-nél nem írja ki a küldő nevét! Erre van egy segédpogram
Paragon Software SMS name... -
rumos14
nagyúr
konkrétan mire tettél szert? mert lehet h. amit én leírok az S110-emre, az nem érvényes egy MDA Compact-ra - pl. gyárilag installált progik.
amúgy fura nekem, hogy én osztom itt az észt, mikor 3 hete van pda-m, 1 hónapja még totál zöldfülű voltam a témában
szóval én is azért vettem ezt, mert kezelhető a mérete, egy telónál alig nagyobb, így a 3,5-es képernyős darabok szóba sem jöttek.
csengőhang és sms: ami tutira megy az az h bemásolod wav file-ként a windows könyvtárba, utána a settings->sounds and notifications-ben ki tudod választani, ill. társítani az adott eseményhez. csengőhangnál asszem lehet azt is, hogy csak úgy berakod a my documents-be, aztán settings->system->add ring tone, ez végignézi az egész gépet, hogy hol vannak hang file-ok, és ott kiválasztod, hogy meliykeket szeretnéd csengőhangként is használni.
? és !: nyomd meg a shift gombot... persze attól is függ, hogy milyen ''beviteli metódust'' használsz.
programok az ''asztalon'': erről később.
naptár: nálam olyan nézetben jön elő, ahogy a legutoljára használtam
teljesen kikapcsolni azért nem lehet, mert gyári adat szerint 72 óra tápfeszhiány után elfelejti a rajta tárolt adatokat. én bekapcoslva hagyom éjszakára, nem eszik sokat. ha nem akarod hogy felébresszen a főbököd éjjel 1-kor akkor kapcsold ki csak a gsm részt (flight mode).
ez a hosszan piros gomb nyomás nálam is azt eredményezi hogy lekapcsolja a háttérvilágítást, aztán vaksin kereshetem meg a settingsben, hogy legyen megint. teáht nincs sok értelme.
programok: érdemes felrakni ezt-azt. én ezeket tettem fel:
-vBar: látom az összes futó programot, tudok egyszerűen váltani köztük.
-Spb Pocket Plus: mindentudó, pl. ikonok az asztalra, programok egyszerű bezárása
-iGo: térképként is lehet használni, GPS nélkül is
-Softick Card Export II: a bennelévő SD kártáyt külön meghajtóként tudod kezelni, egyszerűen másolni rá pl. zenét.
-PocketMusic: jó kis zenelejászó
-phonealarm: profilokat kezel + hatékonyan figyelmeztet a sikertelen hívásokra, sms-re, stb. bár lehet hogy ezt hamarosan törlöm.
-InterKey: full magyar billentyűzet, egyszerűen elérhető ékezetek.
-TCPMP: videó lejátszó
-TotalCommander
-STDict szótár progi
ezek egy része free, más része nem...
ami még fontos, hogy csinálj rendszeresen backup-ot, akár az ActiveSync-cel, akát az xBackup-pal (S110-en van ilyen). -
Stefun
tag
Még ezt elfelejtettem megmutatni.
Szerintetek mi lehet a bibi.:
http://kepfeltoltes.hu/060522/nevtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Stefun
tag
köszi a választ!
Én is szert tettem rá. (ez gyorsan ment. Még megsem tudtam lepödni)
Egy kis csoda ez a gép. Nem tom hogy van e ennél kisebb és ugyan ekora kijelzöjü pda. Én nem találtam. Ezt tényleg ugy kell kezelni mint egy számitogépet. És zsebbe is könnyen becsuszik.
Pár beállitás kérdés.:
Hogy lehet csenghangot ugy rátölteni, hogy aztán azt be is lehessen állitani annak?
Ugyan ez a kérdés, csak smst jelzö hanggal...?
Sms irásnál hol van a kérdöjel és a felkiáltó?
Az alap állapotban, vagyis az asztalra hogy lehet tenni több alkalmazást mint amennyit felkinál? Én szivessen kitenném pl. a számológépet.
A naptár megjelenitésekor belehet állitani hogy egyböl a havi nézet jöjjön be? Mint a mobiloknál alapból. Mert igy jobban lehet látni hogy melyik napon vannak bejegyzések.
És végül egy abszurd kérdés.: Hogy lehet Teljesen kikapcsolni ugy hogy ne is pislákoljon a zöld led. Én lefekvésnél kiszoktam kapcsolni felkelésnél meg be a mobilt takakékosságból. Idáig csak bill. zárként tudtam használni ha röviden megnyomtam. Ha hosszan, akkor meg nem világitott de reagált a kezelögombokra vagy nem is reagált de pilácsolt a jelzö fény.
Köszi! -
rumos14
nagyúr
A tárcsázás menete... a stylust mindenképpen használni kell hozzá?
nem. lehet újjal is bökni a számokat, de az iránygombokkal eccerűen lehet keresni a kontaktlistában és a call history-ben is.
Sms-nél magyar ékezetesekkel is megadja a 160 karaktert?
alapból nem szereti az áűúőíó betűket, ezekkel 70 karakter lesz a max hossz. ha vki tud megoldást, én is kiváncsi lennék.
Érdekelne hogy a képek teljes kijelzön nézhetöek? És ugyan ebben a méretben lapozhatóak is?
2x igen, Album nevű progival, Qtek S110-en alapból rajta van.
A videó is beállitható az egész kijelzöre, vagyis fektetve a készüléket arányosan jeleniti meg?
igen.
Az xvid-es formátumban mekkora helyet foglalnak le a filmek? Én idáig mindig 3gp-be konvertáltam a filmeket, klippeket.
én eddig egy általam készített divx-et tettem rá, azt nem tudta lejáccani, de ez a lejáccó szoftvertől is függ. a netről letöltött wmv-ket gyönyörűen vitte. a lényeg az, hogy eljátszik ez szinte mindent, csak progi kérdése.
Akadozás mentesek a filmek, Vagyis élvezhetöek? A neten jobbra döntve láttam tehát bal kéznél voltak a gombok. Lehet balra döntve is forditani a szoftvert vagy a képeket?
feltételezem, hogy normális bitráta mellett nem fog akadozni. a kép forgatása szintén csak progi kérdése, a TCPMP tudja. -
Stefun
tag
Üdv!
Nekem idáig mindig Nokiáim voltak és van. Ha mobilok küzzül kellene vállasztani, akkor Csak Nokia...a kompatibilitás miatt is.
De tetszik amit irtál.
Nálam a telefonáláson, sms-en kivül, a nagy kijelzö, fénykép, video, sok sok jegyzetek, és zene a lényeg.
A nagy kijelzö miatt viszont hajlanék a váltásra. Csakhát az a kérdés hogy birja e a proci ezt a nagy felületet megmozgatni.
Volna pár kérdésem bár, a ''röhögök a Nokiákon azóta...'' kejelentésed félig megnyugtat a készülék teljesitményéröl.
A tárcsázás menete... a stylust mindenképpen használni kell hozzá? Sms-nél magyar ékezetesekkel is megadja a 160 karaktert?
Érdekelne hogy a képek teljes kijelzön nézhetöek? És ugyan ebben a méretben lapozhatóak is?
A videó is beállitható az egész kijelzöre, vagyis fektetve a készüléket arányosan jeleniti meg?
Az xvid-es formátumban mekkora helyet foglalnak le a filmek? Én idáig mindig 3gp-be konvertáltam a filmeket, klippeket.
Akadozás mentesek a filmek, Vagyis élvezhetöek? A neten jobbra döntve láttam tehát bal kéznél voltak a gombok. Lehet balra döntve is forditani a szoftvert vagy a képeket?
Má bocsi a sok kérdésért! Köszi elöre is annak is aki válaszol!! -
rumos14
nagyúr
ha esetleg vkit érdekel, 92 ft-ért tökéletesen működő 2,5mm->3,5mm jack átalakítót lehet venni. [link] konkrétan qtek s110-zel használom, de gondolom a topikban szereplő pda-knál mind jó.
-
X@b3e
addikt
Újra lehet indítani. Rakd fel az SPB Pocket Plus-t, nagyon hasznos kis progi, kijelzi az akksiszintet, memória-adatokat, gyorsindításokat rakhatsz vele a képernyőre, és ha a ''Rendszer'' fülre kattintasz, lesz ott egy szép nagy kikapcs ikon. Ha rányomsz, újraindítja.
A magyarítást majd átküldöm, ha hazaérek, azt, hogy pontosan hová kell másolni, remélem megmondja vki, mert nem emlékszem pontosan a fél évvel ezelőtt trtént dolgokraRámférne egy Cavinton-kúra
-
general
addikt
Hali!
Én most vettem egy O2 XDA Mini-t, Némethonból hozták. Tudtok esetleg magyar kézikönyvet, esetleg magyarítást hozzá? Teljesen újonc vagyok pda területen, minden infó, hasznos progi érdekel! A topicot persze elolvastam. előre is kösz! -
X@b3e
addikt
Találtam párat, ami még pénztárcabarát is: Atech GR-102 23k, Leadtek Bluetooth GPS SiRF Star III (9553X) 32,5 k vagy Leadtek Bluetooth GPS Xtrack-II 28,8k.
Eddigi tudomásom szerint a Sirfstar a legjobb, de a legdrágább is. Megéri az árkülönbözetet/miben jelentkezik ez mondjuk az Atech-essel szemben -
X@b3e
addikt
Használja vki GPS-el? Milyet érdemes hozzá venni? SD-s verziók jók, vagy inkább BlueTooth
-
X@b3e
addikt
válasz
#64791808 #38 üzenetére
Én is így voltam ezzel, majd' 10 éves mobilos pályafutásom alatt rendre váltogattam a Nokia telefonjaimat, csak ezt a márkát, mert ez A Telefon...
Aztán a kezem közé került ez a jószág és azóta sunnyogva nézem, ahogy áradoznak, milyen fasza az új hetvennyócöccázhatos, mer' lesz benne szines csengőhangoplogó
Én meg bólogatok, majd megmutatom nekik, hogy nézek út közben XviD-es filmet, és melyik könyvtárban tárolom a puskáimat doc formátumban a még hátralévő vizsgáimhoz -
törölt tag
Nokia 6630-am van, szeretem, mert jó.
Egy srác volt nálam, ilyen volt nála, elkunyiztam, megnéztem.
Azóta szánakozva nézek a 6630-ra, és eldöntöttem, ha egy ilyenem lesz, nőhöz többet nem nyúlok... -
Thoty
senior tag
hmhm, most nézegetem, és elég sz*r a hangminősége headseten keresztül
pedig egy jofajta Sony headsettel hallgatnám az mp3-aimat. Az Asus A620-am alapbeállításokkal is gyönyörűen szól, itt meg semmi basszus nincs
Létezik erre valamilyen patch vagy bármi okosság? -
-
xedos
addikt
Az egy spéci ROM frissítés! Vannak kockázatai...
Szintén a PDAmania-n van teljes leírás hozzá.
A lényeg a gyári oprendszeren kívűl hozzáadatott programok installja és telepítése is foglalja a helyet. Előszőr lemented ezeket, majd a ''herélt'' ROM-ot betöltöd.
Ezek a progik egyébként: Photo Contacts,MMS küldő, Java stb...
Épp ma próbáltam ki Igo-val és Royaltek GPs-el... JÓ!
[Szerkesztve] -
crosgals
tag
Helló Xedos!
Irtad ezt a bigstorege ROM-ot.Hogyan kell használni?
Köszi. -
Thoty
senior tag
Üdv mindenkinek!
Nemrég tettem szert egy Qtek S100-as pda telefonra, és máris problémába ütköztemSzükségem lenne a Vodafone GPRS Wap és MMS beállításokra. Voda előfizum van, de internet előfizetés nélkül (csak sima wap)
Előre is köszi
[Szerkesztve] -
xedos
addikt
Mire gondolsz?
Hard reset után újra kell telepíteni a hozzá adott CD-ről. Ugye ezt asztali gépről kell csinálni. Ott ha van interneted, akkor egyből odalép az oldalra, begépeled a cd-n llévő számot...
Majd ha jól emlékszem akkor emailben, vagy ott egyből kapod a begépelendő kódot...
Érdemes egyébként bigstorege ROM-ot használni! Így 20M-val több a RAM-od! -
mad1
veterán
hi tudna vki vmi olcso navigaciot s100 ra?
udvi.mad -
lasa
tag
Üdv
Van itt valakinek Pannonos Xda II -je? Magyaritás aktiválása érdekelne.
Thx
-
X-COM
nagyúr
válasz
schenker88 #20 üzenetére
szarra sem jó a gprs, max. msn-ezni meg emailezni, de webezni...
-
X-COM
nagyúr
válasz
schenker88 #18 üzenetére
a RAM-ját használja egyszer a programok futtatására, ill. programok tárolására, ebből látszik, hogy a 64MB elég szűkös tud lenni.
Mit tekintünk gyors tisztításnak, felesleges szemét nem nagyon van, max. a temporary internet files-t ezt tudod gyorsan üríteni, meg programokat tudsz eltávolítani.
Persze memóriapótlására rakhatsz be SD kártyát, de akkor ugye ki/be kell pakolgatni, ha wlan-t is szeretnél használni. Vagy vehetsz memóriás wlan kártyát is, de az meg kilóg és tokban nem nagyon tudod használni.
Min. egy 128M-s magiciant vennék (qtek s110, szürke i-mate jam), de inkább kacsingatnék az i-mate jam-in/qtek s200 vagy imate k-jam/qtek 9100 felé, persze ezek drágábbak. -
X-COM
nagyúr
válasz
schenker88 #16 üzenetére
htc magician, ő az alapkészülék, a 64M ram-os
-
X-COM
nagyúr
válasz
schenker88 #14 üzenetére
gps-t tudsz rákötni, BT-set, vagy SDIO csatisat.
WIFI-t szintén SDIO-val tudsz beletuszkolni (1db SDIO slotja van), van olyan ami nagyon kilóg, van olyan ami nagyon kilóg és tartalmaz memóriát is, meg van olyan ami csak egy picikét lóg ki, de nincs rajta memória.
más kérdés, hogy most már nem vennék sima magician-t. -
schenker88
senior tag
Sziasztok!
A kovetkezo lenne a kerdesem:
A pannonnal akarok ilyet elofizetessel venni (80k) de nem tudom melyik a gyartoja, igazan nem is erdekel...
viszont a kovetkezo dolgok annal inkabb:
gps-t lehet-e rakotni? barmilyet?
wi-fi illetve wlannal lehet a boviteni? ha nem akkor hogy lehet rajta netezni? es milyen hatrannyal jar ez, hogyha ezekkel a dolgokkal nem bovitheto?
minel hamarabb uj telefont kell vennem... -
xedos
addikt
Látom leült a téma...
Találtam egy eszméletlen nagy bakit!!!!!
A marhája... ha sms-t kapok, akkor csak a számot írja ki -nevet nem!!!!
Mire megtaláltam a hozzá való embert... BBBRRRHHHH
Szerencsére van hozzá ingyenes program, ami ezt orvosolja...
[Szerkesztve] -
xedos
addikt
Pár napja vettem, nekem testszik...
Annyit mondtak, hogy akivel beszélgetek az egy picit zajosabban hall...A fényképezője napfénynél (sok fénynél) OK -egyébként nagyon rossz...
Én hasonlóakra használom mint GERi plusz még MSN stb...
Nekem van rajta Destinátor térkép, Szótár progi, időjárás stb..
Ha mázlid van nagyon olcsón hozzá lehet jutni az Apróneten!
Már csak egy hangtárcsázos progit keresek! Ja meg egy világatlaszt...
[Szerkesztve] -
cserko5
csendes tag
Hali!
Zenét halgatok rajta, jegyzeteket készítek, táblázatokat, Pl költségvetés, teendőket, feladatokat írok, ébreszt stb. könyveket olvasok, leveleket írok, sokat játszok pl. Age of Empires, Rayman stb., videókat és fotókat készítek vele nagyon jó minőségben stb.
Szóval nekem nagyon bejön!
üdv. -
tag
Aki használja / közelében van az írna nekem a telefon használhatóságáról ? Mert azt több külföldi tesztben nehezményezték, de csak annyival hogy ''gyenge''.
A másik ami érdekel az az üzemidő, egy átlagos - napi 30-60 perc beszéd - és mondjuk 30-60 perc pdahasználat - alatt mennyi ideig bírja ? Kikapcsolás nélkül. -
Pompi
nagyúr
Nálunk a cégnél lett véve belőle 3 db a Pannontól pár hónapja. Működnek, nincs velük gond.
Jobban tetszik, mint azt gondoltam volna, bár nem én használom. Nekem hiányzik belőle az EDGE. -
Kalwa
tag
Igen ezen a héten lett megvéve egy O2 XDA Mini és egy Royaltek RBT 2001 SIRF Star III -as GPS vevő páros. Ez együtt 140 ezer pénzt tett ki, ehhez jött még egy 1GB-os SD memóriakártya, autós tartó, autós töltő és egy védőfólia. A vége 165 ezer pénz környékén van és így már elvileg semmit nem kell hozzá venni.
-
X-COM
nagyúr
ööö ide mit is kéne írnom? jó
ha már magician, akkor az újabb verziót, amiben 128MB RAM van, vagy már várja meg az ember a JAMin-t (htc prophet) wm5+wifi+128MB RAM, lényegében minden ami a JAM-ből hiányozhat, habár a vga még ebből is hibádzik. -
Kalwa
tag
Tapasztalatok, tanácsok, miegyéb
-
Kalwa
tag
Qtek S100 alias I-Mate Jam, O2 XDA Mini, MDA Compact topic
Operációs rendszer: Microsoft Windows Mobile 2003 for Pocket PC Phone Edition Second Edition
Processzor: Intel XScale PXA272 416 MHz
Memória: 64 MB ROM / 64 MB RAM
Kijelző: 2,8'' színes, transzflektív TFT, 240x320pixel felbontás, 16bit színmélység
Akkumulátor: 1200mAh Lithium-Polymer, cserélhető
Méretek: 108x58x18 mm
Súly: 155 gramm
Audio: 2,5 mm sztereó hangkimenet, monó hangszóró, mikrofon
Bővíthetőség: SD/MMC SDIO kompatibilis
Digitális fényképezőgép: 1.23 megapixeles, CMOS
Bluetooth: van
Infravörös port: van
WLAN: nincs
Mobiltelefon funkciók: van
Beépített GPS: nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- Suzuki topik
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest