Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stefun
tag
Üdv!
Nekem idáig mindig Nokiáim voltak és van. Ha mobilok küzzül kellene vállasztani, akkor Csak Nokia...a kompatibilitás miatt is.
De tetszik amit irtál.
Nálam a telefonáláson, sms-en kivül, a nagy kijelzö, fénykép, video, sok sok jegyzetek, és zene a lényeg.
A nagy kijelzö miatt viszont hajlanék a váltásra. Csakhát az a kérdés hogy birja e a proci ezt a nagy felületet megmozgatni.
Volna pár kérdésem bár, a ''röhögök a Nokiákon azóta...'' kejelentésed félig megnyugtat a készülék teljesitményéröl.
A tárcsázás menete... a stylust mindenképpen használni kell hozzá? Sms-nél magyar ékezetesekkel is megadja a 160 karaktert?
Érdekelne hogy a képek teljes kijelzön nézhetöek? És ugyan ebben a méretben lapozhatóak is?
A videó is beállitható az egész kijelzöre, vagyis fektetve a készüléket arányosan jeleniti meg?
Az xvid-es formátumban mekkora helyet foglalnak le a filmek? Én idáig mindig 3gp-be konvertáltam a filmeket, klippeket.
Akadozás mentesek a filmek, Vagyis élvezhetöek? A neten jobbra döntve láttam tehát bal kéznél voltak a gombok. Lehet balra döntve is forditani a szoftvert vagy a képeket?
Má bocsi a sok kérdésért! Köszi elöre is annak is aki válaszol!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 3
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- Facebook és Messenger
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Dell Latitude 3301 Core i5-8365U CPU laptop (Kijelzőben pixel csíkok)
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest