Új hozzászólás Aktív témák

• Stefun

tag

válasz X@b3e #39 üzenetére

Üdv!

Nekem idáig mindig Nokiáim voltak és van. Ha mobilok küzzül kellene vállasztani, akkor Csak Nokia...a kompatibilitás miatt is.
    De tetszik amit irtál.
    Nálam a telefonáláson, sms-en kivül, a nagy kijelzö, fénykép, video, sok sok jegyzetek, és zene a lényeg.
    A nagy kijelzö miatt viszont hajlanék a váltásra. Csakhát az a kérdés hogy birja e a proci ezt a nagy felületet megmozgatni.
    Volna pár kérdésem bár, a ''röhögök a Nokiákon azóta...'' kejelentésed félig megnyugtat a készülék teljesitményéröl.
    A tárcsázás menete... a stylust mindenképpen használni kell hozzá? Sms-nél magyar ékezetesekkel is megadja a 160 karaktert?
    Érdekelne hogy a képek teljes kijelzön nézhetöek? És ugyan ebben a méretben lapozhatóak is?
    A videó is beállitható az egész kijelzöre, vagyis fektetve a készüléket arányosan jeleniti meg?
    Az xvid-es formátumban mekkora helyet foglalnak le a filmek? Én idáig mindig 3gp-be konvertáltam a filmeket, klippeket.
    Akadozás mentesek a filmek, Vagyis élvezhetöek? A neten jobbra döntve láttam tehát bal kéznél voltak a gombok. Lehet balra döntve is forditani a szoftvert vagy a képeket?
    Má bocsi a sok kérdésért! Köszi elöre is annak is aki válaszol!!

Új hozzászólás Aktív témák