Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Stefun

tag

Én az s100-ast szereztembe ''ijedtembe'' :) Ilyen hirtelen még nem vettem kütyüt. De éreztem hogy pont akkor kell rácsapnom. Föleg hogy csak 15ezret fizettem érte kp. Beszámitották a telómat.
    Szerintem kezelésben hasonlit az S110-el.
    Rumos14 : Az nem lényeg hogy kinek mennyi ideje van meg... itt a kiismerésed, kombinácio képességed gyöz...! :)
    Nekem sajna még mindig a kezembe, ujjaimban vannak a berögzült mobilteló beállitásai gomb funkcioi. Igy most kissé felemás érzés de megkell szoknom.
    Ismét köszee a segitséget. Persze Igy már egyböl megy minden. De azé még kérdeznék.: Ha én telepitek egy progit, az minden esetben megjeleni a ''programok eltávolitása'' alkalmazásban? Mert gyanus nekem pár bizonyos ClearVue PPT, Photo Contacts, MidletManager nevü progik. Ezek alapból az oprendszeren vannak?
    Video lejátszó a MediaPlayer 10 van meg. Most nem tom hogy a videókat átkonvertáljam 3gp-be, vagy csak a méretüket kell levenni 240x320-ra? Vagy létezik olyan hogy PPC fájl?
    A térkép szoftra én is gondoltam. Egy teljes Bp. elég is lenne nekem. Gondolom nagy buli hogy nem kell az összehajtogatós lepedövel birkózni hanem mindig csak azt látjuk amit szertnénk.
    Akkor Spb Pocket Plust lehet hogy nem használok ha az lassit! Akkor inkább megnyitom a Start menüt. Piszok szerencsém van hogy ezek ujjal is müködnek...ugy veszem mintha nyomogombok lennének a kijelzön.
    Sms-nél én mindig rájövök a tartalomból hogy ki is küldhette. Hogy meglegyen a 160 karakter, a hosszú magán hanzókra és az ''á'' betüre kell figyelni hogy ne szerepeljenek. Legalábis nálam.
    Progi kereséskor mi alapján kell vállasztani.: gép tipus, vagy a rajta levö oprendszer alapján?

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák