Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Stefun

tag

Szal az a furi, és egyben csodálatos, hogy kivülröl egy symbis teló méret, belül pedig egy PII.-es pc.
    Hát konvertálni azé mégis csak kell a hely miatt. Most alakitgattam egy 92 megás clippet a Pocket DVD Studio-val.
    Az eredmény : Tökéletesen futó, akadás mentes, ''láthatatlan'' pixeles teljes kijelzös 15megás clip. És lehetne még javitani a dolgon, csak akkor ugye arányosan nö a méret. Találtam egy helyet ahol kb. 7000-ért árulnak Kingston 1G. kártyát.
    http://www.mp3center.hu/index.php?scn=129
    Számomra felesleges progikat ( exel, pdf, táblázatkezelö, anyutyúkja hogy mit) kiktattam a Start menüböl. Most azon filozok, hogy lehetne az asztalra kitenni a jegyzetek progit. Tisztára bezsongtam mikor láttam hogy rajzolni is lehet, irás felismerés. Piszok gyorsan reagál. Mondjuk a munkám miatt ez nagyon jól jön. Ilyenkor sajnálom hogy nem elöbb jutottam ehez a ketyeréhez.
    Rumos14 : neked a gép memoján van az Igo térkép vagy külön a kártyán? Igo kártyán?
    Nem tom hogy ezt külön belehet e álitani, hogy amár megnyitott és szabályosan bezárt progik, ne kerüljenek a futó programokba, hanem végleg bezárodjanak. Néha összegyül 5-6 alkalmazás gondolom ezek a ''tálcán'' vannak ilyenkor a háttérben. Videot nem is enged törölni mikor bezárom a Playert. csak akkor ha a memoriába bemegyek és ott is leálitom a vidilejátszót. :U

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák