Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Socket AM5
- TCL LCD és LED TV-k
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
nekem elég könnyen ment az átállás mobiltelóról, nem keresem állandóan a számgombokat, és viszonylag gyorsan ki tudok keresni a kontaktból is egy számot.
az S100 és S110 közt csak a memória mérete és a firmware verziószám a különbség, sztem a gyárilag feltelepített progik is u.azok. tehát az általad említett 3 (és még jónéhány) is gyárilag ''bele van égetve'', add/remova-val nem lehet eltávolítani, de miért is akarná az ember, mind hasznosak.
nem kell semmit sem konvertálni, a videó felbontása is lehet nagyobb, lejátszik ez mindent.
térkép proginak jó az iGo, nem is olyan nagy. rátettem azért egy BP műholdképet is, bár nem túl részletes.
progi keresésnél az oprendszerből indulj ki, esetünkben Windows Mobile 2003SE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-roller topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Escape from Tarkov
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest