Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
A tárcsázás menete... a stylust mindenképpen használni kell hozzá?
nem. lehet újjal is bökni a számokat, de az iránygombokkal eccerűen lehet keresni a kontaktlistában és a call history-ben is.
Sms-nél magyar ékezetesekkel is megadja a 160 karaktert?
alapból nem szereti az áűúőíó betűket, ezekkel 70 karakter lesz a max hossz. ha vki tud megoldást, én is kiváncsi lennék.
Érdekelne hogy a képek teljes kijelzön nézhetöek? És ugyan ebben a méretben lapozhatóak is?
2x igen, Album nevű progival, Qtek S110-en alapból rajta van.
A videó is beállitható az egész kijelzöre, vagyis fektetve a készüléket arányosan jeleniti meg?
igen.
Az xvid-es formátumban mekkora helyet foglalnak le a filmek? Én idáig mindig 3gp-be konvertáltam a filmeket, klippeket.
én eddig egy általam készített divx-et tettem rá, azt nem tudta lejáccani, de ez a lejáccó szoftvertől is függ. a netről letöltött wmv-ket gyönyörűen vitte. a lényeg az, hogy eljátszik ez szinte mindent, csak progi kérdése.
Akadozás mentesek a filmek, Vagyis élvezhetöek? A neten jobbra döntve láttam tehát bal kéznél voltak a gombok. Lehet balra döntve is forditani a szoftvert vagy a képeket?
feltételezem, hogy normális bitráta mellett nem fog akadozni. a kép forgatása szintén csak progi kérdése, a TCPMP tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Villanyszerelés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- ASUS routerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Xiaomi 14T Pro 512GB (kék)
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest