Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
De beraktam.
meg a pontokat is. Most megpróbáltam anélkül, de semmi. Egyáltalán tudja milyen programmal tudja lefuttatni azokat amik a listában szerepelnek? Mert szerintem nem. A Magics ++ nak kell h lefuttassa a python scripteket. Bocsi ha hülyeséget kérdeztem.Sonar
Hát a program dokumentációjában nem találtam róla leírást h lehetne egyben is megírni, de megpróbáltam tegnap az összes időpontot egy fájlba berakni, és sikerült le is futtatni, nem kellett semmit módosítani benne. Csak ebben az nem tetszik hogy ha valamit módosítani kell az egyik kódba mert nem jól jelent meg a térképen valami akkor futtathatom le újra.
Köszi. Majd megnézem a cront is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
meg a pontokat is. Most megpróbáltam anélkül, de semmi. Egyáltalán tudja milyen programmal tudja lefuttatni azokat amik a listában szerepelnek? Mert szerintem nem. A Magics ++ nak kell h lefuttassa a python scripteket. Bocsi ha hülyeséget kérdeztem.