Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
válasz
üzenetére
Hát én windows-on megmondom őszintén, hogy portable pygtk-t használok. Picit talán macerásabb bizonyos szempontból, de mivel ez nem fő terület nekem, csak egyfajta kísérletezgetés, így mindegy; céges gép lévén nem is tudok python-t telepíteni rá rendesen, tehát licencelési és egyéb dolgokban nincs tapasztalatom, bár nem gondolom, hogy lenne ilyesmi, hiszen csak telepíteni kell a pygtk-t és kész, onnantól működik a dolog. Linux alatt biztosan

A qt is jó lehet, esetleg érdemes abban is elmélyedned picit; és akkor itt válaszolnék a feltett kérdésedre is: tegyél egy próbát a gtk-val, ismerd meg egy kicsit, és aztán döntsd el, hogy bejön-e neked.
Mint mondtam, én picit kényszerből használom (noha használhatnék qt-t is...), vagy kezdtem el használni, de teljesen jó, a dokumentációja is tök rendben van, eddig mindenre találtam megoldást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LG LCD és LED TV-k
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Asztalos klub
- Mikrotik routerek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest