Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
Én javítok konzolokat is,és ha engem kérdeznek a Fat vége 80gb CECHK04-töl vagy az ezután (CECHL04 stb) széria nagy-része a mai napig müxik, míg a slimek mostanában tömegesen hullanak. Én CECHK04-et használok a gyerek nyúzza leginkább és még csak egyszer volt szétszedve pasztázni,bár akkor az IHS-t is leszedtem,de nem aggódom amiatt hogy ez behal. A fat első szériás 20-60 gb modelljei mára nagyrészt elhullottak valóban,de a 80gb verziók nagy-része még müxik. Egy másik konzolos fórumban egy tag tavaly ősszel lecserélte a CECHL04 gépét egy használt slimre a téves hiedelmei miatt,most nemrégiben adta meg magát a slim gépe,de amit eladott fat az ismerősi körben még müxik (azért ez hülyén jött ki,de kell hozzá a szerencse is). A 80-as gépekből is előfordulnak mára hibásak! Számszerűsítve a Fat-ból több patkolt el mint a slimből,de korábban is kezdték el őket árusítani és egy nem hivatalos forrás szerint többet is adtak el belőle.
A slimek vásárlása mellett inkább csak az szól,hogy abból keveset futott fiatalabb gépet is lehetséges vásárolni.
Egyébként igazad van amikor azt tanácsolod ,hogy slimet kell venni,de a CECHK04 és az ettől újabb fatok szépek és strapásak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt PS5 - (CR - 1116A) - Extra Kiegészítőkkel!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest