Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
echterion #72019 üzenetére
A tv-d uzemorajat is ujra lehet inditani egy factory reset-el....samunal tutira mondom.
Amugy nincs jelentosege,mert ugyis addig megy,mig megy.
Lattam mar garis gepet is megallni,mig ketyeg az ismerosnel regi Fat is a mai napig.(ami tolem van es kapott epp eleget az elettol,de muxik.) -
fausto
addikt
válasz
echterion #70873 üzenetére
Ez alapján nem véletlen, viszont az EU store-ba a PS3 verzió még mindig fizetős. Mind1, szedjétek, amíg lehet
Ja, és ez csak az első fejezet. a játék kb. negyede, ha tetszik, a többit meg kell venni. Egy izmos demónak megteszi... -
A`rpi
addikt
válasz
echterion #70873 üzenetére
Teljes játék, 100kb-os unlock, és az trial, ami 2859MB.
Belenézek, kíváncsiságból, nekem már majdnem le is jött.
(#70872) fausto
Köszi a tippet, legyen bármilyen is ez a játék. -
Elims
veterán
válasz
echterion #70818 üzenetére
Biztos érezhető,de bőven? :-)
Ami biztos,sokkal többe kerül+volt még egy nagy elrettentés talàn azt is Tegla írta,az íràsi sebessége 2-3. évtől csökken.Azaz romlik a tàrolò.Kifizetek rà x ezer Ft-ot és lehet,hogy 5-7évet bír ki? :-o
Akkor 100x inkàbb winchester és az -valòszínű- tovàbb bírja.A szàmítògépemben 3db 80gb-os (nem elírtam :-) ) winchester van,biztos,hogy nagyon sok éves mindhàrom és a hd sentinel még mindig nagyon jòt ír,van amelyikre 1000+ napot :-)).
Így szerintem ha vkinek csak gt6-ra kell a ps3 idővel majd bővül ez a lisa.. :-) Tapasztalat.Én csak a gt5 miatt vettem meg a ps3-at éés.. akkor tökéletesen elég a winchester. :-)AstrasAttila: Manu íràsa nagyon jò!
"...érdemesebb mégis egy sima 500gb-os, mint egy 32-es ssd, hátha más játékot is kipróbálnál, annyi jó játék van rá sokat vétek lenne kihagyni."Én is ezt javaslom. ;-)
"...tényleg rákapok az ízére..."
Így lesz,hidd el. :-)
Istvansebok: A rogue-ban nincs magyar nyelv,én a templar legacy-t vettem meg,de nem sok pluszt veszek észre. :-/ Ill. semmit. A black flag-ben viszont van magyar nyelv. (Ps4-re volt.)
-
Astrasattila
tag
válasz
echterion #70826 üzenetére
Meggyőztetek SSD ügyben. Viszont akkor nem valami névtelen szutykot veszek, hanem V300 vagy hasonló kalibert. HDD megy külső vinyónak és mindenki jól jár. Én is, PS is.
(#70823) Mivel van 21 évnyi PC-s tapasztalatom, így tudom, hogy milyen játékok érdekelnek. Úgy gondolom, ha PC-n nem fogott meg a fantázia vagy a lövöldözős játék, itt sem fog. Ha nem így értetted, akkor kérlek fejtsd ki, köszönöm!
(#70821) Ez a videó is segítette az SSD melletti érvet, bár amit én néztem videót, abban nem volt ekkora különbség a GT 6-tal HDD vs SSD fronton. -
Astrasattila
tag
válasz
echterion #70811 üzenetére
Igazából teljesen elbizonytalanodtam!
Ócska notimban sincs SSD, ebbe is venni kellene, meg akkor a PS3-ba is vehetnék valami 32-64 GB-osat. De! Itt olyan jó áron vannak 12+500 GB-osak, hogy tényleg nem éri meg vacakolni vele. Hacsak az 500 GB-ost nem teszem külső vinyónak a notimba és a PS -be nem veszek egy SSD-t. Dilemma.
(#70808) FAT és Slim verziókban nem gondolkodtam egyáltalán.Super Slim-ben gondolkodtam kezdettől fogva. Árpi fórumtárs viszont rávilágított néhány dologra, így lemondtam egyből az újról. Ha találok hibátlan, dobozos, papírokkal, karcmentes gépet, beruházok használtra. Van most egy ilyennek tűnő itt eladó, de kontroller egy régi van hozzá. Igazából ha veszek hozzá egy új kontrollert, még mindig olcsóbb bő 20 ezerrel, mintha boltban venném az 500 GB-osat. Majd kiderül, mire jutok.
Illetve annyit még azért kérdeznék (mivel sose figyeltem eddig), hogy karácsony környékén nem szokták a boltok akciózni a PlayStation-öket? Mármint annyival, hogy megérje megvenni. -
Astrasattila
tag
válasz
echterion #70796 üzenetére
Köszönöm szépen! Tehát akkor a 12GB fix. De akkor ha behelyezem a GT6 lemezt, elindul a játék vagy telepíteni kell mindenképpen? Tudom, hogy béna dolog ilyet kérdezni, de még csak ismerősöm sincs, akinél kipróbálhattam/játszhattam/láthattam volna konzolt.
(#70797) Ezt, hogy érted, hogy szeretnék játszani a GT-val, akkor kell HDD. Persze, hogy szeretnék.
-
törölt tag
válasz
echterion #65692 üzenetére
Megszokható de attól még nem nevezném jónak. Elrántom a kocsit egy ütközés elől és már pörgök is mint a disznó.
Amúgy a kereszteződésekbe külön algoritmust írtak arra, hogy ha gyorsan mész jöjjön valaki akit pont telibe kapsz? Legalábbis ez a benyomásom
(#65691) [oWn]f4te: Mi ez a játék? Felrobbant a fejem! Disney szereplők manga univerzumban?
-
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
echterion #63868 üzenetére
Így ránézésre nem lehet sok különbség a gyári és e között,ha nem drága,ki kell próbálni...
A matricát nem ajánlom,nekem is volt, konkrétan ez,az első napon qrva jól nézett ki...másnapra elkezdett leválni a gépről a széle...silány minőségű volt a ragasztója...de legalább lejött maradványok nélkül.Másnap a kukában landolt...3k minusz... -
echterion
nagyúr
válasz
echterion #63652 üzenetére
Kipróbáltam. Ha a játékon belül állítom át, átrakja egy jóval kisebb felbontásba és leszedi róla az AA-t. Így viszont hiába jön ki szépen a képernyőből, a recék miatt sajnos az összhatás nekem nem begyere. Páromnak meg jobban tetszik, mintha a TV-vel konvertáltatnám fel, pedig ott nem is lesz recés.
-
Tegla80
addikt
válasz
echterion #59709 üzenetére
Csak szeretnek eljutni oda....
Edigital os vetel amugy.
Volt idehaza is japo gyartasu a sima alap gepekbol meg kinai is . A bundle-k, viszont mind kinai gyartasuak voltak az elso szeriabol. (beszelgettuk ps4 forumon anno,h ki mit kapott.)
Lehet nincs jelentosege,de En azert orultem neki,h japot sikerult venni/kapni. -
Brian_GT
őstag
válasz
echterion #57607 üzenetére
Pedig oda nem kell sok muníció. Leon-nál Magnumból kell vinni egy 10-12 töltényt, Claire-nél pedig a Gránátvetőből kell savasat meghagyni, a robbanó semmit sem ér azt sima dögökre szoktam ellőni + abból ad alapból legtöbbet, az jó a kicsikre.
Amúgy más téma, basszus végre volt időm befűzni egy utp kábelt a ps-hez... srácok basszus, én eddig miért nem így csináltam. Kevesebb, mint fél óra alatt lekaptam a resi 6-ot meg a Dead Space Bundle-t, ami 10GB+7GB...130al teker a net kábelen, hülye wifi-hez képest.
-
Alister71
nagyúr
válasz
echterion #57607 üzenetére
Ha lenne örök élet sem tolnám végig csak késsel, mert a másfél órás játékot 10 óra alatt sem fejezném be
Brian_GT: azért az erősen függ a routertől is, hogy milyen a sebességed wifin. Én azon használom és nem lassú. Volt benne kábel is, de azzal sem volt gyorsabb. 300-as TP link routerem van a netem pedig 100-as digi. Olyan 12 megás letöltési sebességet tud kábelen és wifin is.
A residentbe nem szeretem otthagyni még a zombikat se, le szoktam gyilkolni mindet, a kikerülöm és otthagyom stílus nekem nem jön be
-
Elims
veterán
válasz
echterion #55370 üzenetére
Ha plazmát fogok venni akkor már a jobb kategóriából veszek egy normálisabbat és az 200e fölött van.Már nézegettem,kérdezgettem.Most nem szánok rá annyit viszont vmi tv-t veszek.
Szerintem kérdezd meg a topikban,értékenek hozzá.Sőt!Még Tegla is "konyít" a témához. :-)Yummi: Szia!
Ne hidd el az írt árat,annyiért a kutya nem fogja megvenni.
A plafon a 6e,de ha pár nap alatt akarod eladni akkor 5000-5500.Jaka: én már egy ideje nem látom.Azok csak akkor voltak akcióban.Most is van ps1-es,többek között a resident evil 1-3.
Persze ha crash-t keresel,hidegen hagy a resident evil. :-) -
válasz
echterion #54555 üzenetére
Itt engem nem hat meg az árkülönbség ha már venni akarok. Persze most ez a 80fontért 120 as vagy 160font-ért 12gigás már nekem sem mind1.
De egyébként ugyanazok az árak mint otthon csak itt több pénzt keresnek az emberek minimálbérrel is. Szóval nem tudnám azt csinálni sem hogy itt megveszem otthon meg eladom és hasznom van rajta. Kivéve persze ha megfogok egy ilyen akciót ami most volt. Akciók viszont elég sűrűn vannak mindenféle boltba csak el is kell csípni.
Itt a Game egy olyasmi játékbolt mint otthon az 576. Náluk is vannak durva akciók. pl megjelenés másnapján az aktuális készletet egy játékból fél áron szórják.
HMV, ahol a mostani akció volt meg olyan mint egy zene, film, játék, és mintáspóló meg ezekkel kapcsolatos bogrék kulcstartók stb bolt.
Lehet most kapni pl a minecraft-ból azt a zöld zombit vagy mit plüssből meg zsivacsgól olyan pixeles csákányt, azok marhajól néznek ki. -
válasz
echterion #54543 üzenetére
Itt londonba láttam az oxford street-en a HMV-be.
(#54544) Gabor343
Lehet super slim. Azt nem is néztem csak hogy slim nem pedig a régi vastag. De itt az is kitelik tőlük hogy a superslim anny.
Mulkor mikor oxford-on voltam egy játékboltba végkiárusitás volt mert végleg bezárt egy játékbolt és konkrétan mindenről lemaradtam ami érdekelt volna. marhanagy tömeg volt meg majdnem teljesen üres polcok. -
válasz
echterion #54263 üzenetére
Már néztem azt is, de ja, nem van.
Mindenesetre ezen is van azé olyan egyebek mellett, hogy
Phantasy Star
Phantasy Star II
Phantasy Star III: Generations of Doom
Phantasy Star IV: The End of the Millennium
Ecco the Dolphin
Ecco II: The Tides of Time
Sonic The Hedgehog
Sonic The Hedgehog 2
Sonic The Hedgehog 3
Golden Axe I
Golden Axe II
Golden Axe III
ColumnsÉn érzem, hogy ez megvevős lesz.
-
Tegla80
addikt
válasz
echterion #53993 üzenetére
Tetoteri szobaban jaratom a gepeimet mar hosszu evek ota es meg 1sem allt meg a meleg miatt.Boven megfelelo a hutese,ha jol teszi dolgat.
Forumtarsunk semmit nem irt a geperol,igy egy regebbi esetleg mokolt darab is lehet,ami meg kikapcsolgat neki.nokia parti
ne vicceljunk mar.... -
válasz
echterion #53957 üzenetére
"És azt mondja, hogy a nyelvtani részt neki könnyebb megtanulni, mint az angolban."
Így van, az alap nyelvtan sokkal közelebb áll a magyarhoz, tekintve, hogy a japán is, csakúgy mint a mi anyanyelvünk, agglutináló.
Imádom a nyelvet, szép, dallamos, könnyen tanulható és bár felszínesen szemlélve nem túl bonyolult, de ISZONYTATÓ mélysége van; pl. kei-go (udvarias nyelv, saját extra kifejezésekkel), a régi szamuráj-nyelv, kinek-mikor-milyen helyzetben-mit-miért mondasz, függően attól, hogy milyen nemű-te milyen nemű vagy-milyen viszonyban vagytok-mennyi a korkülönbség-hol vagytok-mik a külső körülmények. De már csak a megszólításnál is ezek függvényében milyen utótagot használsz, stb. stb. stb.
Rengeteg kifejezés van a hála vagy a bocsánatkérés jelzésére, itt sem mindegy, hogy mit-miért-mikor-hogyan-mennyire.
Vagy ott vannak a számnevek, ahol nem mindegy, hogy mit számolsz; milyen alakú, élő / élettelen, stb. - mert mindegyikre különböző verziójú számnevek vannak.Aztán ott a rengeteg teljességgel és szó szerint lefordíthatatlan kifejezés, ill. hangutánzó szó, amit érteni kell, de mégis elképesztő módon árnyalják a mondanivalót, a beszélők közti érzelmi viszonyt - vagy akár csak egyszerű szóviccek (hányszor van olyan, hogy pl. nézek anime-ot (amúgy only japán hangsáv és only angol felirat) és egy adott szituációban csak egy kis hetykén benyögött apró japán szócska / kifejezés / hangutánzó szó / jelző miatt sírva befordulok az asztal alá a röhögéstől - és amikor szánakozni akarok 2 percet, megnézem az angol / magyar (fúúúú, iszonyat mindkettő - utóbbi még annál is inkább, ami már tényleg kemény..) szinkront és nem vicces, egy kicsit sem, ellenben az egész, úgy, ahogy van, egy merő szánalom :>), tucatnyi dialektus, etecera, etecera, meg még 42x etecera. Kezdem unni a gépelést. :>
Erről könyvet lehetne írni - ami azt illeti, írtak is, nem is egyet.
---------------------------------------
"női meg férfi abc..."
Wut?
Van hiragana, mint alap szótagírás (a, e, i, o, u, ka, ke, ki, stb.). Ezzel gyakorlatilag bármit le tudsz írni, de úgy a kisiskolások szoktak. A pontos számot elfelejtettem, durván 150 írásjegy van, nem sok, 1-2 délután alatt kényelmesen bebiflázható - tapasztalat.
Amúgy csomó olyan szó van, amit ugyanúgy írsz (hiraganával) és mondasz, mint egy másikat, de teljesen más a jelentésük és beszédben a szövegkörnyezet, írásban pedig a különböző kanji jelöli a különbséget.Pl. "koi" (hiraganával こい)
jelentések (kanjival):
鯉 - tükörponty
古意 - ősi módszerek / az ősök érzései
故意 - szándék, cél, rossz hit
請い - kérés
濃い - mély szín, sötét
恋 - szerelem / affection (de erre is lehet akár az "ai" is (あい - kanjival: 愛) - de még sokféleképpen kifejezhető)
stb. Van még egy-kettő. Meg nyilván a különböző jelentéseket is lehet még másképpen írni, csak hogy minden 1x1 legyen.
Szaúval nem célszerű csak hiraganával írni, mert ott max. a szövegkörnyezetből fognak következtetni arra, hogy mit is akartál elmakogni.Amúgy a szerelem / szeretet kifejezésről 3 oldalkán kicsit bővebben mondjuk itt, mert tényleg nem akarok már annyit gépelni. Mindenesetre látni fogod, hogy mennyire is komplex dolog ez. Oszt ez csak egy csepp a tengerben.
Van a katakana. Ez sokban hasonlít a hiraganákra, szintén szótagírás, a külföldi eredetű jövevényszavakat és neveket szokták ezekkel írni, számuk megegyezik a hiraganákkal. Szintén nem egy nagy was ist das.
Aztán ugye a kanji. Ezekből van uszkve 90,000. :>
Mindhárom típusnál fontos a vonássorend, vonásszám, melyik irányból kezded. Már, ha írod. Olvasásnál csak olvasni kell. :>
Értelemszerűen a hiragana / katakana résznél nem sok variálás van, bevágod és kész, meg is vagy.Kanji-nál viszont gyakran kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy eleddig ismeretlen írásjellel találkozol - viszont kellő rutinnal jó eséllyel ki tudod sakkozni, hogy hány gyökből (a kanjik kisebb alkotóelemei a gyökök - azok a rész "jelegységek", amikből felépülnek, van egy pár :>) áll, mi a vonássorrend és kis szerencsével a jelentését is (legalább közelítőleg) ki tudod okoskodni.
--------------------------------
A hiragana / katakana / kanji keveredik a mindennapi írásban.
Ha nagyjából el akarsz olvasni egy napilapot, akkor a hiragana + katakana ABC mellett kell ismerned kb. 2-3000 (igen, ezer) kanjit. Egy komolyabb irodalmi alkotáshoz 5-6000-et. A legműveltebb japánok ismernek ~9-10,000-et.Nagyon szép (és nagyon komplex) dolog a japán nyelv.
-
A`rpi
addikt
válasz
echterion #53835 üzenetére
USA accountra nekem nem sikerült kártyával feltöltenem, viszont UK-ra rendszeresen szoktam, itthoni kártyával. Én annyit csináltam az UK accountommal címet irányító számot átírtam itthoni címemre, bármennyire furán hangzik elfogadta és nem kötekedett a rendszer.
USA accountommal is el szerettem volna ugyan ezt játszani, de ott nem lehetett, ott valós USA címet kell megadni regisztráláskor, és utólag sem lehet módosítani nem valós címre.
Echterion:
Azt esetleg megkérdezhetem hogy milyen itthoni bankkártyával sikerült feltölteni USA profilodra?
-
dani3l
őstag
válasz
echterion #53663 üzenetére
Attol, hogy a csatlakozo esetleg meg ugyan az is, siman lehet inkompatibilis. Ha jol emlekszem talan a Slimeket, de lehet pont a Fateket is szereltek többfele meghajtoval es azok sem kompatibilisek egymassal. Szerintem eleg nagy a valoszinüsege, hogy a fat BR meghajtoja (ami egyebkent korabol adodoan eleve nem egy eletbiztositas..) meg sem moccan egy SS-re kötve, meg ha a csatlakozo passzol is.
Szoval ha minden aron ilyent akarsz, szerintem inkabb egy sima Slim Fatbe epitesevel erdemesebb probalkozni, optikaval együtt, ott legalabb a mechanika is adott, kevesebb a buktato.Aztan lehet nincs igazam..
(#53664) nuke7: Melyik reszre gondolsz? Nekem is fölcseszte parszor az agyam egy-ket resz, de azert csak sikerült, ha sokadszorra is.. Mindez ugy, hogy egyebkent eleg türelmetlen vagyok ilyen szempontbol, szoval igen hamar abba szoktam hagyni a jatekot, a sajat es a környezetem epsege erdekeben..
Van amikor tizedszerre se sikerül valami, fölhuzom magam, abbahagyom inkabb, majd napok vagy akar hetek mulva elöveszem, aztan elsöre lenyomom..Mondjuk a Warhammer 40k nalam is parkolopalyara került egy ideje egy szamomra megoldhatatlan resz miatt, amit meg masok siman atvisznek, meg halal nelkül is..
-
törölt tag
válasz
echterion #53657 üzenetére
Hát a hűtés megoldása mindenképpen kérdéses, mert ugye a két gépen máshol van kialakítva légbeömlő meg ventilátor hely, valamit tuti kell alakítani a fat házon. Meg jóval nagyobb a hely egy fat gépben, így valami keret vagy állvány kellene, amire elhelyezed a super slim belsőt. Elméletben megoldható mert van aki komplett laptopot épít PS3-ból meg Xbox 360-ból. Kérdés megéri-e az időt, pénzt, fáradtságot és az esetleges hibákat.
-
INMOTEP
őstag
válasz
echterion #53573 üzenetére
30 ezer Ft és házhoz hozza ,de úgynézki hoz hozzá egy játékot tesztelésre két valakitől kölcsön .Végülis tudom hogy van 44 ért ,de igy egy játék árát talán megspórolok ha tényleg jó a gép .GTA 5 öt akarom megvenni hozzá úgyis .Ja igen 12 GB os verzió gyári tartozékaival
-
ldave
félisten
válasz
echterion #53527 üzenetére
Ha bejön az erőteljes anime stílus, akkor ott van az Atelier sorozat, meg úgy általában a NIS America által kiadott cuccok.
Nekem top3-as PS3 cím a Valkyria Chronicles a SEGA-tól, Nagyon jó karakterek és a történet, a játékmenet pedig eléggé újszerű ebben a műfajban.
Modern stílusban a Capcom Dragon's Dogma játéka is kiemelkedő, nagyon jól ötvözi a japán és a nyugati játékok hangulatát, kis Dragon Age, kis Shadow of the Colossus, szóval jópofa.
Jó régi cím még az Eternal Sonata, ez egy klasszikus jRPG, fantasztikus zenével (Chopin művei alapján).
Szintén a PS3 kezdeti időszakából van a Folklore, ezzel sajnos nem játszottam, de állítólag nem rossz. -
ldave
félisten
válasz
echterion #53525 üzenetére
Igazából a 100+ órás játékidőre már nekem sincs igényem, nem fér bele már az életvitelembe, emiatt volt pl a Last Story ideális, mert azt 20-30 óra alatt végig lehet játszani, eközben pedig egy jó jRPG. Egy 100 órás játék napi 1-2 órával számítva 50-70 nap, aztán ha kimarad egy hét, akkor meg még hosszabb idő. Ennyi idő alatt meg belefásulok már a játékokba.
-
dani3l
őstag
válasz
echterion #53409 üzenetére
Ez azert igy nem teljesen igaz.
-
hanics
aktív tag
válasz
echterion #53291 üzenetére
Telepites lassu volt nagyon legalabb is nalam. 8 giga belso memoriara volt kb 15 perc. Mig ssdre max 5. Market vagy is a store is elegge nyogvenyelosen ment neki mig toltott a masina.
De ezt alatamasztjak a tesztek is neg mint ha jol emlekezem itt irta valaki hogy a flash memorias ps3 elegge lassucska. De youtube on is vannak osszehasonlitasi videok.
-
-
Brian_GT
őstag
válasz
echterion #52878 üzenetére
általában mindig a leges legutolsó játékokat szedik ki és frissítek fel az újakkal, szóval ez kb nem biztos így van 100%, de hogy értsd mondjuk 2 hónappal eezelőtti megy ki jön be a friss és a még 1 hónapos marad bent...szóval mindig egy adott idősávban az uccsók esnek ki... per én azt sem néztem a remember me még bent van, azt hittem már rég kivették.
Szóval ha az érdekel azt ajánlom siess vele, mert már elég régen felrakták...viszont én játszom és megéri...jó kis game nagyon, nekem nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest