-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Mostmár ismerősebb...Én ezt a játékot '93 környékén csak tátott szájjal néztem c64-el a kezemben.A nagy amiga 500/1200 csak álomszerű vmi volt. :-)
A múltkor is szemeztem vele nagyon a store-ban.Megvettem a gow coll.2-t (ami iszonyat lassan töltődik le! :-//// ).
Akkor otthagytam,most nem fogom.Remélem elfogadható áron adják a magyar store-ban.. (Ami még hatalmas lenne,az a C64-es Newcomer.)
Most megnéztem,még ios-re is megvan.Talán ez lesz az első játék amiért fizetni fogok.Egy kis ösztönzés a készítőnek.Remélem minél többen kifizetjük azt a pár $-t.Esetleg a port royale-ról nem tudsz vmit?Még azon is nagyon gondolkozom..
Új hozzászólás Aktív témák
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest