Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
en mar az elozo resznel elhataroztam, hogy egy percet nem vagyok hajlando olyan alienes jatekkal jatszani, ahol megtamad az alien, a fohos elkapja a fejet, kuzdenek par masodpercet, majd nemes egyszeruseggel lerugja magarom. Na egy nagy tudjatokjolmit
Annyira illuziorombolo tud ez lenni, hogy sirhatnekom van
Szerintem ezt kihagyom, pedig nagyon vartam. Legalabb egy eve tukon ultem, hogy vegre megjelenjen. Tele van a net a gyengebbnel gyengebb ertekelesekkel. Sajnalom nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest