-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poll Tamás
tag
válasz DM-Fan #16779 üzenetére
Szerintem azért nem olyan gyenge a vas, hogy ne bírná el a Mafia 2-t. Egyszerűen nem úgy lett leprogramozva, de én bízok benne, hogy teljes verzióban kijavítják a hibákat, de erre nem sok esélyt látok. Mivel ez egy demó, elméletben a teljes kész verzióból kiragadott rész, szóval elméletben a kiadás utolsó szakaszában áll. Nagyon régóta szemezgetek PS-el remélem nem fogok e téren benne csalódni. Most mondanék egy eléggé sablonos példát. Mondjuk néha eláll a szeme, hogy még Wii-re is sikerült rendesen átportolni a pár nagy multiplatform címet, amiben nem hiányoznak részletek, mint pl:. cod 3-ban.
Szerény meglátásom szerint a Wii kiváló konzol, de mondanom sem kell nagyon gyenge hardverileg.
Szerintem ez csak optimalizálás kérdése, szerintem nem kellett volna részleteket kiragadni belőle, egyszerűen csak csökkenteni kellett volna a textúrák felbontását, nem nagyon csak egy csöppet, hogy azért olajozottan fusson. De igazából, a shadw-kal kéne csínján bánni a fejlesztőknek, mert az azért eléggé erőforrás igényes. De lehet, hogy nem is a GPU a ludas hanem a kevéske ram.
Józan ész szerint úgy kellett volna programozni, hogy a leggyengébb platformtól kéne kezdeni aztán egyenesen fölfelé a csillagos égig emelni a grafikát, a combosabb gépeknek.
Arra azért kíváncsi voltnék hány GB fog majd felpakolni a játék, talán azzal is lehetne pár fps-t nyerni.
Csak az általad linkelt videóban láttam futni a játékot így véleményt nem nem tudok alkotni erről, csak a saját szemszögemből látott dolgokat mondanám el.
Mondjuk nekem nagyon tetszett ahogy kinézett a macska köves út, és a nap is szépen csillogót rajta."A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Építő/felújító topik
- Kriptovaluták és az adózás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple iPhone 11 - népalma
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest