Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Energie X #16111 üzenetére

    1. Nekem FAT-gépem van és jelenleg egy 250 GB-os WD Scorpio HDD van benne, azzal gond nélkül mennie kell. Szerintem dupla ekkorával is elboldogul, legalábbis 500 GB-os volt a legnagyobb, amiről olvastam neten.

    2. Pendrive tekintetében szerintem nincs korlát, amennyiben generic USB eszközről van szó, de majd valaki megcáfol, ha volt már gondja nagy pendrive-okkal.

    3. Erre nem tudom a választ, ilyen elvetemült dologgal még nem próbálkoztam, de már hosszasan volt szó róla korábban a topicban, keress rá!

    4. Nem tudok ilyen emulátorprogik létezéséről PS3 kapcsán.

    5. A PS1 CD-ket elvileg az összes PS3 tudja kezelni (legalábbis a Store-ból letöltött címek működnek, fizikai lemezzel sosem próbáltam). PS2 lemezeket viszont csak a PS3 első generációs gépei (20 és 60 GB-osak) kezelték hardveresen, később ezt az opciót kivették a gépekből (illetve még egyes 60 és 80 GB-os gépek szoftveresen tudták kezelni ezen CD-ket). Ilyen gépet maximum használtan kapsz, már ha eladja valaki. Itt található a modelltáblázat, a géped hátulján levő vonalkódon szereplő modellszám alapján le tudod ellenőrizni, hogy a Te géped mikori modell és mire képes, mert pl. 80 GB-os FAT-ből több széria is volt, az egyik szoftveresen tud PS2 lemezeket lejátszani, a többi nem. A PS1 lemezekkel egyik gépnek sem szabadna gondjának lenni, azoknak mennie kell.

    Ha valamiben hiányosak az ismereteim (pl. emulátorok), majd valaki kiegészít.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák