Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
nemrég csináltam meg ezt a küldetést, és elsőre sikerült. az első 3 "izét" még könnyen szét lehetett verni, de már ott lement kb. felére az életerőm. erre megléptem a katonák elől, és elfogyasztottam pár embert, így újra max életerővel mentem a többi "izé" felé. és ha az életerőm jelentősen lement, akkor mindig megléptem, majd fogyasztottam, majd vissza. így egyáltalán nem nehéz. sőt, törekedtem arra, hogy a háztetőkön mászkálva érjem el ezeket az "izé"-ket, és csak függőlegesen leugrok eléjük, és go.
nekem pedig a köv. kérdésem van: hogyan lehet a leghatékonyabban kinyírni ezt az elisabeth green-t?? fejlesztettem egy csomó erőt, de nem sokat érnek. igen nehéz a közelébe jutni. egyszer már odáig eljutottam, hogy abból a három piros csíkból kettőt levettem sárgára, majd szürkék lettek. viszont marha nehéz a közelébe jutni, hogy püfölni tudjam. ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Elden Ring
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest