Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

válasz Napfénysüti #24285 üzenetére

Régen mikor nagyon benne voltam a driftben akkor 8 milla körül hoztunk, a lényeg azt hiszem most is ugyan az. EGY driftet kell végig csinálni, akkor ad a legtöbbet.
    Sajnos el lett baszarintva a drift mód is, arkád lett.

LevelRben eltöltöttem pár órát, ott is az a tapasztalatom, hogy arkádul sokkal többen versenyeznek, mint sim irányítással. Elég sokat kellett várni mire összejön egy cl1es sim szoba, de az indulók jelentős része kezdő - ez nagy gondot okoz ghost OFFban, ami nem változtatható - a másik fele Corallal indul, azok ellen nem sok esélyed van kezdő autóval. Igen ott a PTben CL2be tökéletesen beillő Corall CL1es :W A folyamatos csak nekem ne jöjjön valaki rettegés után már lehet a saját tempót autózni, de a cél nagyon hamar eljön, mert iszonyat kevés időt lehet a pályán tölteni!!! 2 kör a legelterjettem mint maximum! Persze a kifizetés se sok, 400at nem sikerült elérnem egyik pályán sem. Wanganon nem mentem, pedig a szobák nagy része azt választja.
    A single challengekből lehet jól XPt RPt szerezni, de nem játszhatóak újra, így egyszeri lehetőség marad:(
    A chat mag valami borzasztó szar! Se korrigálni nem lehet, se verseny közben kikapcsolni a felugást, se régi elküldött üziket újra előhozni. Játékmódok hiányoznak :O drift, drag, challenge
    Ami jobb, hogy lehet bérelni autót, rendezettebb a bolt, vannak verseny közbeni kis eventek pl: legyél 1., legyen tied a legjobb köridő, ne ütközz, stb, új játékmód, új pályák, új/más autók, új design elemek

Tehát ami jó azt nem kéne elbaxni! A két verzió pozitívumaiból kéne összedobni a következőt!

milomi,
    hanyas szintű vagy?

Új hozzászólás Aktív témák