- Notebook hibák
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #9155 üzenetére
Mindig ezzel a Hangar drifttel vagytok. De sajnos elég szűk azoknak a tábora akik 4-5-6-7-8 milliókat tudnak driftelni. Nem is értem hogyan csináljátok.
Panamával szar mert nem indul meg a segge, a Phoenix túlpörög, eddig a fullos Quadro-val tudtam 930 ezret driftelni. Sosem voltam egy drift king, de azért ezek a több milliós driftek nagyon irreálisak.
Mod.: az öcsém egy igazán kocka gyerek. Az autós játékokban mindig 1000-szer jobb volt nálam, mégis Hangar-on ő sem tud 3 milla fölé menni. Nagyon úgy néz ki, hogy AP-s autó csoda kell oda és az is fullosan. Vagy Panama de az is csak fullosan, hogy olyan tapadása legyen, hogy csak na.
-
válasz
Aham, jah tapasztaltam, belépjön, és belecsúszok az előttem lévőbe, erre én kapok áthajtásos büntit -.- Tényleg ezt a remek chat ablakot nem lehet valahogy eltüntetni a képernyő "közepéről" verseny közben?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
5 koros wangan kb. fele, mint egy 6-7 millios hangar. es akkor meg hol vannak a 8 felettiek ...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Strix G16
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged