Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Milyen notebookot vegyek?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Mindig ezzel a Hangar drifttel vagytok. De sajnos elég szűk azoknak a tábora akik 4-5-6-7-8 milliókat tudnak driftelni. Nem is értem hogyan csináljátok.
Panamával szar mert nem indul meg a segge, a Phoenix túlpörög, eddig a fullos Quadro-val tudtam 930 ezret driftelni. Sosem voltam egy drift king, de azért ezek a több milliós driftek nagyon irreálisak.Mod.: az öcsém egy igazán kocka gyerek. Az autós játékokban mindig 1000-szer jobb volt nálam, mégis Hangar-on ő sem tud 3 milla fölé menni. Nagyon úgy néz ki, hogy AP-s autó csoda kell oda és az is fullosan. Vagy Panama de az is csak fullosan, hogy olyan tapadása legyen, hogy csak na.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Creative997
üzenetére
Aham, jah tapasztaltam, belépjön, és belecsúszok az előttem lévőbe, erre én kapok áthajtásos büntit -.- Tényleg ezt a remek chat ablakot nem lehet valahogy eltüntetni a képernyő "közepéről" verseny közben?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
5 koros wangan kb. fele, mint egy 6-7 millios hangar. es akkor meg hol vannak a 8 felettiek ...
Új hozzászólás Aktív témák

- AliExpress tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Napelem
- Bundle topik
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Panamával szar mert nem indul meg a segge, a Phoenix túlpörög, eddig a fullos Quadro-val tudtam 930 ezret driftelni. Sosem voltam egy drift king, de azért ezek a több milliós driftek nagyon irreálisak.