Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

válasz [HUN]Dani #27291 üzenetére

Én nem akarok átszokni arcadera. Az első (és eddig egyetlen) valós versenyélményem egy gokartban volt. Az úgy ment mint a játékban az arkád módban szinte bármi, de itt egy alig 100 kilós talicskáról van, szélről az arcodban, hólyag a tenyereden és akkora vigyor a pofádon, hogy nem férsz ki a sisakból. Úgy, hogy ez teljesen reális, nem úgy mint a játékban. Virtuálisan nekem a szimulátor csalja a mosolyt az arcomra, mikor a tojáshéj megreped a lábam alatt mert sok volt és már el is úszott az autó hátulja, hanem az egész szekér. Esténként mikor kocsikázok a gépen izzadok, folyik rólam a verejték... ugyan ez történt velem a gokartozáskor is... szeretem :)
    A PTben a sim mód szerettete meg velem az online versenyzést, küzdelmet. Addig szinte csak nfsekben bohóckodtam. Persze lehet azokat is komolyan játszani, de nekem már nem tetszik.

Kíváncsi vagyok a Heatnél mennyire fogják figyelembe venni a játékosok igényeit és abból mennyi fog megvalósulni. Bár ha azt nézem, hogy szinte alig játszik LvlRben és alig játszottak PTben sim irányítással akkor nem számíthatok sok jóra a szimulációs irányhoz való visszatérést illetően.

Új hozzászólás Aktív témák