Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkarcsik
csendes tag
Tisztelt Hölgyem, kedves Nepster!
Az nem véletlen később fékezés volt. Fékezés nélkül csapódtál a kocsi oldalába, utána mindketten a kanyarív külső részét szegélyező korláton végeztük. Csak Te kedvezőbb pozícióban, ezért tudtál megelőzni. Azt hited, hogy egy "Oh, Sorry"-val el van intézve.
A csapat jelenlévő többi tagját is folyamatosan lökdösted, rendkívül erőszakosan és törtetően mentél aznap. Én elhiszem, hogy bosszantott, hogy egy hozzád képest sehol nem lévő kezdő - mint én - több körön keresztül előtedd csetlik - botlik. Érzésem szerint ha gyorsabb vagy - mint általában - akkor meg tudtál volna előzni. De akkor és azon a pályán nem voltál gyorsabb.
Ha velünk játszol akkor vannak bizonyos szabályok, amit nem én találtam ki (OBHUN szabályok), amit be kell tartani. Ha nem tetszik akkor van más szoba, feltéve ha van, lehet ott próbálkozni az agresszív stílussal.
Itt kérnék a bunkózásért tisztelettel elnézést.
Kézcsókom! -
bakosgabor57
őstag
A hirtelen felindulásnak van egy olyan jó tulajdonsága, hogy gyorsan(mondjuk mára) el is múlik. A tettesnek is ilyen hirtelen felindulásból szaladt ki a kezéből a mondat, neki is elmúlt. Remélem nem gondoltad komolyan, és látunk még.
Egy abszolút tiszta előzést ghost off-ban(főleg a bétában, ahol szinte hely sincs) elég nehéz kivitelezni. Feltételezem, az előzés alapelveivel minden tapasztaltabb kolléga tisztában van.
Alapszabály, hogy mindig annak kell(jobban) vigyáznia, aki hátrányosabb helyzetben van. Ha valaki ezt betartja és csak egy kicsivel gyorsabb az előtte lévőnél, lehet sosem tud tisztán elmenni. Erre kéne a GHOST ON...
Új hozzászólás Aktív témák

- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Ryzen 9 9950X 16C/32T Processzor! Tray
- Viper Elite 5 RGB TUF Gaming 2x24GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, Bontatlan, Gari 2034.09.23. -ig -
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest