Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223
üzenetére
Nekem van 3 quadrom is, nagyon jó autó, összkerekes illetve hátsókerekes (balance-al) tökéletes tanulóautó. Élvezetes vele menni, legalábbis nekem az, lehet csúsztatni és könnyen korrigálható a hiba.
Ha összkerekeset akarsz és komolyat akkor evo v wrx. Ezek APs autók ,szal gyűjteni kell, vagy ha gyorsabban akarsz hozzájutni akkor venni pénzért.
Kisa, melyik 5letet mondta MaciG?
Tudom, hogy már tesztelik, én is most kezdem, le kellett tölteni
Lehet a ma estém erre fog elmenni, bár nem sok életerővel, hajnal 5re mentem műszakiztatni a motorom és 10re értem haza, ezt a tetű lassu kiszolgálást, pedig 1. voltam a sorban! és még több éjszaka is... csak sajnos peregnek a duplázó csajszi percei 
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet a ma estém erre fog elmenni, bár nem sok életerővel, hajnal 5re mentem műszakiztatni a motorom és 10re értem haza, ezt a tetű lassu kiszolgálást, pedig 1. voltam a sorban! és még több éjszaka is... csak sajnos peregnek a duplázó csajszi percei