Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
Plokijuma
üzenetére
Igen! Volt 30 köröm kifigyelni, tele tankkal üres tankkal egyaránt

Ha üres a tankom és egyedül megyek, tehát mehetek az általam legideálisabb ívnek tartott vonalon, akkor a kanyar előtti végsebességem 171-172. Körülbelül a kanyar felénél járok, amikor lecsökken a sebességem arra a szintre, amit aztán már tudok tartani végig a kanyar során (162-163). Én úgy szoktam kijönni a kanyarból, hogy az idális ívről elengedem a megfelelő pillanatban, így "átsodródik" a külső sávba, a bukkanón így 165-166 tud lenni a sebességem.
A lényeg, hogy ez a speed bug alatt is ugyanígy volt. Egyetlen különbség amit érzékeltem, az az autó hangjában volt, mintha erőlködött volna, egészen más hangot hallottam mint addig, de lehet, hogy ezt már csak belebeszélem.

Új hozzászólás Aktív témák

- RAM topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Torrent meghívó kunyeráló
- Hobby elektronika
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Szinte Új HP HyperX Cloud Flight Wireless Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest