Hirdetés
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Gaming notebook topik
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Rp-t azt bárhol kap az ember. csak leül és nyomja a gombokat.... Nem az "elvesztett" RP miatt vagyok dühős, (mert azok pótolhatóak) hanem az, hogy sok versenyen azt érzem, hogy hiába teszek meg minden tőlem telhetőt, de nem rajtam múllik, hogy nyerek-e, mert erősen UNFAIR a játék.
Valakinek segít, valakinek nem, valakit meg egyenesen hátráltat a speedbug. Persze, lehet, hogy kellemes érzés egy-egy játékosnak ha a segítő speedbugot kapja meg, de én ekkor sose örültem, mert tudtam, hogy a küzdelem NEM FAIR. (igaz, eddig csak kétszer éreztem meg a speedbug "segítő részét", azis TA-ban volt)2, lassan 3 éve versenyzek komolyabban online autósjátékokkal. Ez az idő alatt értem el szép sikereket (pl. Trackmania Nations Világranglistáját is vezettem egy ideig, amíg pár ember rá nem jött, hogy hogyan lehet csalni, és totál tönkre tette a TMN ranglistáját)
A versenyzés öröméért játszok. Szoros, izgalmas csatákat megvívva, FAIR küzdelemben harcolni. Nem baj, ha nem nyerek, de érezzem azt, hogy minden tőlem telhetőt megtettem, amit megtehetteem, és egy jó, FAIR küzdelemben dőlt el a győzelem sorsa... A speedbug erősen UNFAIR, mert eléggé "random feature/bug"
Így a PT-vel való versenyzést nem tudom "élvezni", míg véletlen dolgok befolyásolják az eredményt. Mivel ez egy autóverseny, így a játékos képességein kellene múlnia a végeredményeknek és nem azon, hogy ki milyen speedbugot kap.
Eventek kivételével csak CTF-ezek, mert itt nem a kocsin múlik minden, hanem tényleg a játékos ügyességén. (najó, a kocsi is számít, de itt egy esetleges "speedbug"nak sokkal kisebb befolyásoló ereje van)
Régebben sokat TA-ztam, de ráuntam, hogy míg egyeseken mindig segített a speedbug, addig nálam szinte mindig hátráltatott. (sajnálom, hogy megvettem a TA pro járművet, össz-vissz 4 futamot mentem vele)
Új hozzászólás Aktív témák

- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- BestBuy topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- Linux Mint
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- További aktív témák...
- 27% Corsair Dominator Titanium Rgb Ddr5 96Gb (2X48Gb) 7000Mhz Cl40 !
- iPhone 15 Plus 128GB Black 100% akkuval!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs