Új hozzászólás Aktív témák

• Plokijuma

aktív tag

Pár dolog nagyon nem tetszik a patchban:

1. Hátulól jövők kijelzése
    Patch előtt, ha valaki hátulról a kocsim közelében volt, egy piros nyíl mutatta, hogy melyik írányban van és tudni lehetett a nyíl színének az erősségéből, hogy mekkora távolságra van a hátuljövő játékos. Ez a TA-ban nagyon hasznos volt, mivel visszapillantó és hátratekintések (alapbeállításnál: TAB) nélkül tudtam menni. (gondolom sokaknak fel se tűnt, mikor a TAban közlekedtem :D)

Most a nyíl színe állandó piros színű, nem halványodik el/erősödik fel, ha távolabb/közelebb kerül egy játékos. Tehát jóval kevesebb infó áll rendelkezésre TA-ban. Most elég sokszor meg kell nyomni a TAB-ot, hogy lássam mi van mögöttem.

Régebben a TA-ban, ha több kocsi követett, tudtam, hogy milyen távolságra van a hozzám legközelebb levő játékos, és így tudtam, hogy mikor és melyik sávba álljak félre, hogy segítsem az előzését
    Most, látok 2-3 totál piros nyilat. Emaitt hátra tekintés nélkül nem tudom milyen távolságra vannak a többiek, így azt se tudom, hogy honnan várható az előzés (ha egyáltalán lesz), és melyik fog előzni melyik fog előzni ha többen követnek.
    Nagyon zavaró... (visszapillantót nem nagyon szeretem használni, mert a gépem nem egy high-tech csúcsmodern csoda masina, így minden FPS-t megbecsülök, amit kitudok hozni belőle)

2. Rating ki-/bekapcsolása.
    Ez is bosszantó. 3 nap alatt gyakorlatilag nem változott a ratingom, mert mindenki kikapcsolja a szobában. Akkor kérdem mi a franc értelme van a ratingnak?
    (pedig a ratingom mostanában (patch előtt) erősen elkezdett javulni, mivel erősen hanyagoltam a TA-t pár napig, így hirtelen 200+ nal nőtt a ratingom)

Ebből látszik, hogy a TA rating-gyilkos, mivel elég sok a véletlen tényező ebben a játékrészben (Mások bénázása miatti jogtalan büntik, kilökések stb.)
    Rating ki-/bekapcsolásának csak TA-ban lenne helye emiatt.

Láttam ma már több játékost F-V szinten, de 1000-es ratinggal (nem változott nekik a rating, vagy nem nagyon sokat)

3. sok jelentősebb bug még mindig kijavítsra vár
    a)
    (+10% Fék + 10% GRIP + 15%Acc) még mindig olyan, mintha jégen menne az autó.
    Backpack nélkül jobbat megyek, mint ezzel a Backpack összeállítással.
    Tudtommal ismert bug, de fogom jelezni a hivatalos fórumban. (Tibee (ABnormal) is megtudja erősíteni ezt a bugot)

Természetesen (+ 10% GRIP + 15%Acc) még mindig a leggyorsabb)

b) szélárnyék bug. Gyakran minden ok nélkül eltűnik. Ha 3 játékos draftol együtt, akkor általában emiatt marad le az egyik játékos a draftolálnál (nem tehet róla/ellene)

c) Tudtommal a gripbug (a.k.a speed bug) még mindig jelen van, ami nagyon rontja a játék élvezhetőségét. (nem sokat játszottam a patch óta, így ebben nem vagyok biztos, de egyesek határozottan mondják, hogy nem szűnt meg) :(

Bocsi, kissé negatívra sikerült a hozzászólásom, de a játék fejlődése érdekében minden építő jellegű kritikára, ötletre szükség van.

Szerk.:
    Oops, kicsit hosszú lett :D
    Még szerencse, hogy nem az előző hozzászólásommal együtt küldtem el, mert úgy nem hinném, hogy túl sok embernek lett volna kedve elolvasni. (szerintem így se :D)

Új hozzászólás Aktív témák