- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Pár dolog nagyon nem tetszik a patchban:
1. Hátulól jövők kijelzése
Patch előtt, ha valaki hátulról a kocsim közelében volt, egy piros nyíl mutatta, hogy melyik írányban van és tudni lehetett a nyíl színének az erősségéből, hogy mekkora távolságra van a hátuljövő játékos. Ez a TA-ban nagyon hasznos volt, mivel visszapillantó és hátratekintések (alapbeállításnál: TAB) nélkül tudtam menni. (gondolom sokaknak fel se tűnt, mikor a TAban közlekedtem
)Most a nyíl színe állandó piros színű, nem halványodik el/erősödik fel, ha távolabb/közelebb kerül egy játékos. Tehát jóval kevesebb infó áll rendelkezésre TA-ban. Most elég sokszor meg kell nyomni a TAB-ot, hogy lássam mi van mögöttem.
Régebben a TA-ban, ha több kocsi követett, tudtam, hogy milyen távolságra van a hozzám legközelebb levő játékos, és így tudtam, hogy mikor és melyik sávba álljak félre, hogy segítsem az előzését
Most, látok 2-3 totál piros nyilat. Emaitt hátra tekintés nélkül nem tudom milyen távolságra vannak a többiek, így azt se tudom, hogy honnan várható az előzés (ha egyáltalán lesz), és melyik fog előzni melyik fog előzni ha többen követnek.
Nagyon zavaró... (visszapillantót nem nagyon szeretem használni, mert a gépem nem egy high-tech csúcsmodern csoda masina, így minden FPS-t megbecsülök, amit kitudok hozni belőle)2. Rating ki-/bekapcsolása.
Ez is bosszantó. 3 nap alatt gyakorlatilag nem változott a ratingom, mert mindenki kikapcsolja a szobában. Akkor kérdem mi a franc értelme van a ratingnak?
(pedig a ratingom mostanában (patch előtt) erősen elkezdett javulni, mivel erősen hanyagoltam a TA-t pár napig, így hirtelen 200+ nal nőtt a ratingom)Ebből látszik, hogy a TA rating-gyilkos, mivel elég sok a véletlen tényező ebben a játékrészben (Mások bénázása miatti jogtalan büntik, kilökések stb.)
Rating ki-/bekapcsolásának csak TA-ban lenne helye emiatt.Láttam ma már több játékost F-V szinten, de 1000-es ratinggal (nem változott nekik a rating, vagy nem nagyon sokat)
3. sok jelentősebb bug még mindig kijavítsra vár
a)
(+10% Fék + 10% GRIP + 15%Acc) még mindig olyan, mintha jégen menne az autó.
Backpack nélkül jobbat megyek, mint ezzel a Backpack összeállítással.
Tudtommal ismert bug, de fogom jelezni a hivatalos fórumban. (Tibee (ABnormal) is megtudja erősíteni ezt a bugot)Természetesen (+ 10% GRIP + 15%Acc) még mindig a leggyorsabb)
b) szélárnyék bug. Gyakran minden ok nélkül eltűnik. Ha 3 játékos draftol együtt, akkor általában emiatt marad le az egyik játékos a draftolálnál (nem tehet róla/ellene)
c) Tudtommal a gripbug (a.k.a speed bug) még mindig jelen van, ami nagyon rontja a játék élvezhetőségét. (nem sokat játszottam a patch óta, így ebben nem vagyok biztos, de egyesek határozottan mondják, hogy nem szűnt meg)

Bocsi, kissé negatívra sikerült a hozzászólásom, de a játék fejlődése érdekében minden építő jellegű kritikára, ötletre szükség van.
Szerk.:
Oops, kicsit hosszú lett
Még szerencse, hogy nem az előző hozzászólásommal együtt küldtem el, mert úgy nem hinném, hogy túl sok embernek lett volna kedve elolvasni. (szerintem így se
)
Új hozzászólás Aktív témák

- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ingatlanos topic!
- Hobby rádiós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- 8GB DDR3 1600Mhz SO-DIMM , Laptop RAM
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)