Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plokijuma

aktív tag

Elegem van a TA-s speedbugokból....
    Rohadtul nem fair...

Legutóbbi versenyen szinte mindenki 57,1-es időt ment üres tankkal draft nélkül, míg én 59,5-nél jobbat nem tudtam...
    Körönként buktam 2mp-t a velem azonos stratégián levőkön... (7-en voltunk, senki se lagolt)

Azt látom, hogy elég gyakori a speed bug, de általában az időt javítja és nem rontja...
    Nálam kb. 2 hete folyamatosan 1-2mp-cel lassabb körönként a TA-s kocsim... (59,0-59,5-s üres tankos körök, régebben tudtam gond nélkül 58 alját menni... gondolom sejtitek, hogy nem felejtettem el hirtelen vezetni)
    Viszonylag sokat játszom TA-val, de velem sose fordult elő, hogy jó irányba befolyásoljon a bug...

Egyszerűen tűrhetetlen, hogy a kocsim egy bug miatt sokkal lassabb másoknál, akik ráadásiul össze-vissza cikáznak...mégis gyorsabbak mint én, pedig egyenes megyek... Nem nevezhatő így igazán autóversenynek így... Így élvezhetetlen... Esélyem nincs a győzelemre...
    (Tudom, hogy a vasárnap rendeződő TA-s döntőt is emiatt bukom el majd... szerintem indulnom is fölösleges ekkora handicappel)

Más módokban is bugos...de ott az ember a skilljével/tudásával visszatudja hozni a különbséget... TA-ban ez egyszerűen lehetelen.

Szerk.: Sry, hogy picit indulatosan írtam, de szerintem megértitek...

Új hozzászólás Aktív témák