Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Elegem van a TA-s speedbugokból....
Rohadtul nem fair...Legutóbbi versenyen szinte mindenki 57,1-es időt ment üres tankkal draft nélkül, míg én 59,5-nél jobbat nem tudtam...
Körönként buktam 2mp-t a velem azonos stratégián levőkön... (7-en voltunk, senki se lagolt)Azt látom, hogy elég gyakori a speed bug, de általában az időt javítja és nem rontja...
Nálam kb. 2 hete folyamatosan 1-2mp-cel lassabb körönként a TA-s kocsim... (59,0-59,5-s üres tankos körök, régebben tudtam gond nélkül 58 alját menni... gondolom sejtitek, hogy nem felejtettem el hirtelen vezetni)
Viszonylag sokat játszom TA-val, de velem sose fordult elő, hogy jó irányba befolyásoljon a bug...Egyszerűen tűrhetetlen, hogy a kocsim egy bug miatt sokkal lassabb másoknál, akik ráadásiul össze-vissza cikáznak...mégis gyorsabbak mint én, pedig egyenes megyek... Nem nevezhatő így igazán autóversenynek így... Így élvezhetetlen... Esélyem nincs a győzelemre...
(Tudom, hogy a vasárnap rendeződő TA-s döntőt is emiatt bukom el majd... szerintem indulnom is fölösleges ekkora handicappel)Más módokban is bugos...de ott az ember a skilljével/tudásával visszatudja hozni a különbséget... TA-ban ez egyszerűen lehetelen.
Szerk.: Sry, hogy picit indulatosan írtam, de szerintem megértitek...
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest