- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Léghűtés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
válasz
bgabor6
üzenetére
Nem értem mire jó ez az IP ban.Ne az Aeria vagy Gamigo döntse már el esetlegesen az én pénzemért hogy mit használhatok.Ha a két játék 100%-ig megegyezne megérteném hogy a lag elkerülése miatt mindenki csak az adott regiojanak megfelelő játékkal játszon.Jelen pillanatban szolgáltatásokban játék élményben kövezzetek meg de a Level R vezet.Szerintem mindenki ugy van avval ahol a legtöbbet kapja azt preferálja.Sajna valami oknál fogva Aeria nem nagyon kényeztet minket.Gamigonak volt egy rossz huzása de már orvosolta,mindezalatt Pt-én semmi.Csak pálya fogyott
Ohhh Marina.
Jelen pillanatban Pt:90 LevelR:185 pálya!! és ez csak egy külömbség.
Szóval ahol többet kapok a pénzemért ott játszanék szivesebben de evvel szerintem mindenki igy van.Tomkatominak:LevelR fizikája ütközéskor ugy vettem észre nem annyira durva mint a bétá-é volt.
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ohhh Marina.