Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Pár kérdés, észrevétel.
Miért csak éjszaka van Tokyon? Van pár új pálya ott ami borzalmas és nem a vonalvezetés miatt, hanem mert sötét, szűk szakaszok tele vannak akadállyal, mész 2 kilóval és csodálkozol ha nekirongyolsz valaminek. És még csak 3-an mentünk ott, mi lenne egy 8 fős versennyel...??
Ez már nagyon túlzás! Ráadásul hogy minden tényleg az ideális íveken van és szlalomoznod kell ez MIÉRT JÓ??? Amúgy is tele van oszlopokkal, nehéz megtalálni egy jó ívet hogy igazán gyors legyél, de ez hogy minden egyenseben, kanyarban meg a tököm tudja hol nem, van valami autó, lezárás stb nem fog tetszeni a nagyközönségnek ebben biztos vagyok! Még az hogy elválasztjátok a 2x4 sávos utat azt mondom oké, de ez nem egy normális autóversenyzés, viszont egy driving challengenek elmenne ha egyedül mész. Ha meg már mindenféleképpen kell ez a baromság, akkor forglamat is rakjatok már bele plíz...... 
Látom már nem csak off-road kocsikkal lehet menni pythonon. Főleg hogy nincs is off-road autó (kivéve buggy)

Volt valami bug is de már elfelejtettem, majd eszembe jut.
A battle mód jónak tűnik, csak még ki kell ismerni. Tegnap mentem ott először, volt is meglepi

Új hozzászólás Aktív témák

- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Arc Raiders
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ez már nagyon túlzás! Ráadásul hogy minden tényleg az ideális íveken van és szlalomoznod kell ez MIÉRT JÓ??? Amúgy is tele van oszlopokkal, nehéz megtalálni egy jó ívet hogy igazán gyors legyél, de ez hogy minden egyenseben, kanyarban meg a tököm tudja hol nem, van valami autó, lezárás stb nem fog tetszeni a nagyközönségnek ebben biztos vagyok! Még az hogy elválasztjátok a 2x4 sávos utat azt mondom oké, de ez nem egy normális autóversenyzés, viszont egy driving challengenek elmenne ha egyedül mész. Ha meg már mindenféleképpen kell ez a baromság, akkor forglamat is rakjatok már bele plíz......