Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy az autó elkezdett teljesen irányíthatatlanná válni? Ma reggel laptopról voltam, így nem kormánnyal játszottam, hanem billentyűzetről. Ellőttem pár kulcsot, aztán mentünk pár kört Pengével, de egyszerűen az egyenes szakaszban sem tudtam egyenesen menni. Egy picit akartam csak korrigálni, épp csak ráböktem a jobbra vagy balra billentyűre, de szinte keresztbe állt a kocsi, és elkezdett driftelni. Ráadásul ez pont az NSX volt, aminek marhára nem szokása a driftelés
Olyan volt mintha jégen mennék, vagy inkább mintha valami extrém érzékenység lett volna beállítva az irányításnak. Miután újraindítottam a játékot, akkor jó lett. Vagy ez az a jelenség, amikor az arcade fizika "beragad"?Más: Végre valami akció
Vettem is egy Corvette-et. Kár, hogy az ingyen Pannit nem lehet elajándékozni, mert azom már van.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olyan volt mintha jégen mennék, vagy inkább mintha valami extrém érzékenység lett volna beállítva az irányításnak. Miután újraindítottam a játékot, akkor jó lett. Vagy ez az a jelenség, amikor az arcade fizika "beragad"?
Vettem is egy Corvette-et. Kár, hogy az ingyen Pannit nem lehet elajándékozni, mert azom már van.