Hirdetés
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Chromecast topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
_DarkDevil_
üzenetére
A nevezettek közül kinek nincs Cobrája?
Az alap Cobrára az RPt meg lehet szerezni kb 1 hét alatt. Challenge sárga kulcsért 3500RPt ad. Sárga kulcsot meg TAban 60 Sunbay kör után biztos kapsz, meg alapból van 5.
Utána még midnig van 1 heted, hogy gyakorold a pályákat vele, beállítsd az autót úgy ahogy neked tetszik. Szerintem azzal, hogy egy ilyen könnyen hozzájutható autó lett kiválasztva kiegyenlítettem mint, ha mondjuk Camaro lenne megszabva...
Mellesleg akinek már régóta van Cobrája annak valószínűleg tunigolt, tehát neki is újra kell tanulnia a tuningmentes autó kezelését, mert a tuning változtat az autó viselkedésén. Balanszot is valószínűleg mást fog feltenni mint a fullos gépre. Tehát a veteránok az előnyük javarészt a pályák ismeretéből meríthetik esetleg, de azokat gyakorolni is lesz mindenkinek szerintem elég ideje.
SUM: nem értem a felháborodást.De felőlem az egymással szembesülő csapattagok eldönthetik, hogy milyen autóval akarnak menni, de annak is megvan ugyan ez a hátulütője, mint az 1 kiválasztott népszerű autó esetében -> azzal se vagyunk előrébb.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Milyen TV-t vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Synology NAS
- Google Chromecast topic
- PayPal
- Renault, Dacia topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Lenovo P1 G4 i7-11850H 32Gb ram, 512Gb NVMe, 4K
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest