- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
_DarkDevil_ #23140 üzenetére
A nevezettek közül kinek nincs Cobrája?
Az alap Cobrára az RPt meg lehet szerezni kb 1 hét alatt. Challenge sárga kulcsért 3500RPt ad. Sárga kulcsot meg TAban 60 Sunbay kör után biztos kapsz, meg alapból van 5.
Utána még midnig van 1 heted, hogy gyakorold a pályákat vele, beállítsd az autót úgy ahogy neked tetszik. Szerintem azzal, hogy egy ilyen könnyen hozzájutható autó lett kiválasztva kiegyenlítettem mint, ha mondjuk Camaro lenne megszabva...
Mellesleg akinek már régóta van Cobrája annak valószínűleg tunigolt, tehát neki is újra kell tanulnia a tuningmentes autó kezelését, mert a tuning változtat az autó viselkedésén. Balanszot is valószínűleg mást fog feltenni mint a fullos gépre. Tehát a veteránok az előnyük javarészt a pályák ismeretéből meríthetik esetleg, de azokat gyakorolni is lesz mindenkinek szerintem elég ideje.
SUM: nem értem a felháborodást.De felőlem az egymással szembesülő csapattagok eldönthetik, hogy milyen autóval akarnak menni, de annak is megvan ugyan ez a hátulütője, mint az 1 kiválasztott népszerű autó esetében -> azzal se vagyunk előrébb.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! Bolti ár 50-80%-ig
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest