Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hangkártya probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
_DarkDevil_ #23140 üzenetére
A nevezettek közül kinek nincs Cobrája?
Az alap Cobrára az RPt meg lehet szerezni kb 1 hét alatt. Challenge sárga kulcsért 3500RPt ad. Sárga kulcsot meg TAban 60 Sunbay kör után biztos kapsz, meg alapból van 5.
Utána még midnig van 1 heted, hogy gyakorold a pályákat vele, beállítsd az autót úgy ahogy neked tetszik. Szerintem azzal, hogy egy ilyen könnyen hozzájutható autó lett kiválasztva kiegyenlítettem mint, ha mondjuk Camaro lenne megszabva...
Mellesleg akinek már régóta van Cobrája annak valószínűleg tunigolt, tehát neki is újra kell tanulnia a tuningmentes autó kezelését, mert a tuning változtat az autó viselkedésén. Balanszot is valószínűleg mást fog feltenni mint a fullos gépre. Tehát a veteránok az előnyük javarészt a pályák ismeretéből meríthetik esetleg, de azokat gyakorolni is lesz mindenkinek szerintem elég ideje.
SUM: nem értem a felháborodást.De felőlem az egymással szembesülő csapattagok eldönthetik, hogy milyen autóval akarnak menni, de annak is megvan ugyan ez a hátulütője, mint az 1 kiválasztott népszerű autó esetében -> azzal se vagyunk előrébb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest