Hirdetés
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- iPad topik
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Felhajtottam a Morello tuning árát
2 fék kivételével minden megvan! A statisztika a 2es fékkel jelzi legjobbnak a lassulást. Neme keveset szoptam érte! A hiányzó APt challenge módban tarháltam össze, szerencsére voltak vállalkozó szelleműek és mentünk párat bumerángon. Morelloval ment mindenki, meglepő, hogy mennyi embernek van és nem kevésnek fullos! Én meg döcögtem az enyémmel félkész állapotban, 1. helyen
A vége felé már kezdtem megszokni, már a best lap time is az enyém volt 
Sim driften meg az RPt tarháltam össze... de már látszott, hogy karban kell tartani a szervert mert nem volt az igazi az sem. Rengetegszer lecsalta a PDt, vagy csúszás közben benyögött egy NICE-t
Végre normális AKCIÓ van, nem ilyen zsebből pénz kikunyerálós mint az elmúlt hetekben....
Ha veszel APért AKÁRMILYEN autót, vagy ajándékozol akkor utána használd a CONTACT US (kontaktus
) oldalt, hogy megírd mit vettél mikor mennyiért és hogy milyen autót kérsz! Az ajándék autó ára amit kérhetsz a vásárolt autó áránál kisebb vagy egyenlő lehet. Az akcio dec 31 reggel 9ig tart a mi időnk szerint. (31st of Dec 12am PST)
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép OFF
- sziku69: Szólánc.
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2 fék kivételével minden megvan! A statisztika a 2es fékkel jelzi legjobbnak a lassulást. Neme keveset szoptam érte! A hiányzó APt challenge módban tarháltam össze, szerencsére voltak vállalkozó szelleműek és mentünk párat bumerángon. Morelloval ment mindenki, meglepő, hogy mennyi embernek van és nem kevésnek fullos! Én meg döcögtem az enyémmel félkész állapotban, 1. helyen 

) oldalt, hogy megírd mit vettél mikor mennyiért és hogy milyen autót kérsz! Az ajándék autó ára amit kérhetsz a vásárolt autó áránál kisebb vagy egyenlő lehet. Az akcio dec 31 reggel 9ig tart a mi időnk szerint. (31st of Dec 12am PST)