Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Raspberry Pi
- OLED monitor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Felhajtottam a Morello tuning árát
2 fék kivételével minden megvan! A statisztika a 2es fékkel jelzi legjobbnak a lassulást. Neme keveset szoptam érte! A hiányzó APt challenge módban tarháltam össze, szerencsére voltak vállalkozó szelleműek és mentünk párat bumerángon. Morelloval ment mindenki, meglepő, hogy mennyi embernek van és nem kevésnek fullos! Én meg döcögtem az enyémmel félkész állapotban, 1. helyen
A vége felé már kezdtem megszokni, már a best lap time is az enyém volt 
Sim driften meg az RPt tarháltam össze... de már látszott, hogy karban kell tartani a szervert mert nem volt az igazi az sem. Rengetegszer lecsalta a PDt, vagy csúszás közben benyögött egy NICE-t
Végre normális AKCIÓ van, nem ilyen zsebből pénz kikunyerálós mint az elmúlt hetekben....
Ha veszel APért AKÁRMILYEN autót, vagy ajándékozol akkor utána használd a CONTACT US (kontaktus
) oldalt, hogy megírd mit vettél mikor mennyiért és hogy milyen autót kérsz! Az ajándék autó ára amit kérhetsz a vásárolt autó áránál kisebb vagy egyenlő lehet. Az akcio dec 31 reggel 9ig tart a mi időnk szerint. (31st of Dec 12am PST)
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Formula-1 humoros
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- NEC MultiSync V421 42" Monitor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2 fék kivételével minden megvan! A statisztika a 2es fékkel jelzi legjobbnak a lassulást. Neme keveset szoptam érte! A hiányzó APt challenge módban tarháltam össze, szerencsére voltak vállalkozó szelleműek és mentünk párat bumerángon. Morelloval ment mindenki, meglepő, hogy mennyi embernek van és nem kevésnek fullos! Én meg döcögtem az enyémmel félkész állapotban, 1. helyen 

) oldalt, hogy megírd mit vettél mikor mennyiért és hogy milyen autót kérsz! Az ajándék autó ára amit kérhetsz a vásárolt autó áránál kisebb vagy egyenlő lehet. Az akcio dec 31 reggel 9ig tart a mi időnk szerint. (31st of Dec 12am PST)