Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

Igen, a gumis fájlban is csak 2 keverék van definiálva.

amúgy rettentően sokat számít a gumi hőmérséklete ebben a modban :K

más: ma amikor Szabesszel fent voltunk a szerveren, az 1. szabadedzés ment. Tovább nyomtam, de Q1 következett. Ugye ebben a modban van Q1-Q2-Q3, de voltak furcsaságok. Nekem Q1-et írt, de Szabesznek Practice 2-t (gondolom nem rakta fel a magyarosítást). Aztán tovább nyomtuk, jött a 3. szabadedzés. Tovább nyomtuk, jött a Q2, ami nála Practice 4-nek látszódott. Aztán jött a Q3, ami nála Időmérőnek látszódott. Tiszta sor, nekem is időmérő hangulata lett a játéknak, mert lett sok néző és a nézők hangját is hallottam (ami alapból az a beakadó hang), de azt nem értem, hogy nála miért végig Practice 1-4 volt kiírva, nálam meg Q1, stb?
    Aztán azt néztük, hogy nem jutottam be a Q2-be, mert nem is mentem mért időt a Q1-ben. 22-en voltunk, mert 20 AI-t beraktam még a Q1 alatt. De az a gáz, hogy én Q2-ben is ki tudtam menni, és volt olyan AI, aki nem jutott be, de ment mért kört Q2-ben is. Akkor ezek szerint, annyi az egész, hogy a szabadedzések át vannak nevezve Q1-Q2-Q3-ra?

Új hozzászólás Aktív témák