- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Újjáéleszti a Virtual Boy rendszert a Nintendo
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbiiiiiii
csendes tag
Hali!
Ez miért nem működik? Első önálló Python-os szerencsétlenkedésem lenne...
Bármit válaszolok, a 'Ne hazudj!'-ot dobja be...válasz = input('Hülye vagy? ')
nem = 'Ne hazudj!'
igen = 'Mindig tudtam.'
if nem:
print(nem)
elif igen:
print(igen)Fenti témára pedig... Greenfoxhoz jár párom is, nagyon hardcore, heti 5 nap, napi 9 óra, viszont név a piacon.
-
Norbiiiiiii
csendes tag
válasz
Victor Súgó #12440 üzenetére
Az megvan, hogy melyik sort jelzi hibásnak, de egyszerűen nem értem, miért. A videón az a sor teljesen ugyanez, csak én pár angol szót (nem is szót, de nem is tudom, mi legjobb kifejezés... hivatkozás?) magyarra írtam. De ezeket már az alap HTML-ben is úgy vittem fel, szóval nem zavarhatja - elvileg.
Uncaught TypeError: Cannot read property 'addEventListener' of null
at main (app.js:78)
at app.js:83Egyébként nem sürgős, csak ha lesz időd,. kérlek, nézz rá, ma már "elbasztam" vele pár órát, és kellőképpen leépített... Most kell a pihenés. :-D
-
Norbiiiiiii
csendes tag
Hali!
Így 30 felett én is a programozás (HTML, CSS, JavaScript) megtanulására adtam a fejem. Németül perfekt vagyok, ez sem lehet sokkal rosszabb... :-D
A problémám a következő;
yooutube tutorial alapján haladgattam, és az utolsónál akárhogy hasonlítom össze az eredetivel, ugyanaz, vagyis annak tűnik, mégsem működik... A hibás sor teljsen ugyanaz (szvsz)... Esetleg ránézne valaki guru? Github link a köv.:
https://github.com/MNorbat/Rock-Paper-Scissors
YT-link:
https://www.youtube.com/watch?v=jaVNP3nIAv0Előre is köszi! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP EliteBook 850 G7 / Intel core i5-10310u / 16GB DDR4 ram / 256gb SSD / WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Megkímélt MSI GF65 Thin Gamer Laptop + Ajándék (i5, RTX 3060)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest