-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxSanchez
őstag
Szerintem 70%-ban inkább gondolkodás a lényeg nem pedig a gyors gépelés. Sokkal többször kell tervezned, hogy mi lesz a következő lépés minthogy egyből elkezdenéd gépelni. Egyébként én mind a 10 ujjamat szoktam használni.
Jobb kisujj = Enter
Bal hüvelykujj = Space
Bal kisujj = Caps LockNekem ez az eredményem:
Egyik kép sem mostani, 1-2 hónapos lehet. Akkor annyira örültem, hogy elmentettem magamnak.
Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy attól nem fogsz gyorsabban végezni, ha iszonyatosan püfölöd a billentyűt.
-
modder
aktív tag
az elég durva, ha két ujjal így gépelsz, most kipróbáltam 10 ujjal és nem lett sokkal jobb, mint a tiéd. Gondolom annak ellenére, hogy nem tudsz 10 ujjal gépelni, már nem nézed a billentyűzetet ..ha néznéd, nem tudnál ilyen gyorsan gépelni. Ha két ujjal is ilyen gyorsan gépelsz, nincs értelme megtanulni 10 ujjal gépelni, főleg, hogy amíg megtanulod, az kb. 1 év...
gépelni...
-
bambano
titán
A későbbi karriered szempontjából a legjobb dolog, ami érhet, hogy fősuli mellett dolgozol és amikor kilépsz az iskolából az életbe, be tudsz írni x év konkrét munkatapasztalatot és nem nullán indulsz. Ez az állítás nyelvfüggetlen. Teljesen mindegy, mit csináltál, a tény, hogy x évig munkahelyi körülmények között produkáltál, megfeleltél, az sokat jelent.
Szerintem érdemes c-vel foglalkozni, később is jól jöhet, amit akkor tanulsz. Nyilván csinálnál az elején sok hibát, hálózati forgalmat megtanulni kidebuggolni, hogy miben nyúltál mellé, az később értékes tudás lehet.
-
kispx
addikt
Egy programhoz többfajta tudást is fel kell használni. Mi a szakadék kiváltó oka?
Nyelv ismereti problémák?
Az adott függvénykönyvtárt nem jól ismered?
Magát az algoritmust nem érted?
Milyen dokumentációval rendelkező forráskódokat néztél? ... stb.Én Qt-s projektek közül az SMPlayer forráskódját néztem. (Egy frontt-end az mplayer videólejátszóhoz.) Nem nehéz megérteni a nagy részét, de nem a dokumentáció mintapéldája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest