Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
xxSanchez
őstag
Szerintem 70%-ban inkább gondolkodás a lényeg nem pedig a gyors gépelés. Sokkal többször kell tervezned, hogy mi lesz a következő lépés minthogy egyből elkezdenéd gépelni. Egyébként én mind a 10 ujjamat szoktam használni.
Jobb kisujj = Enter
Bal hüvelykujj = Space
Bal kisujj = Caps LockNekem ez az eredményem:

Egyik kép sem mostani, 1-2 hónapos lehet. Akkor annyira örültem, hogy elmentettem magamnak.

Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy attól nem fogsz gyorsabban végezni, ha iszonyatosan püfölöd a billentyűt.

-
modder
aktív tag
az elég durva, ha két ujjal így gépelsz, most kipróbáltam 10 ujjal és nem lett sokkal jobb, mint a tiéd. Gondolom annak ellenére, hogy nem tudsz 10 ujjal gépelni, már nem nézed a billentyűzetet ..ha néznéd, nem tudnál ilyen gyorsan gépelni. Ha két ujjal is ilyen gyorsan gépelsz, nincs értelme megtanulni 10 ujjal gépelni, főleg, hogy amíg megtanulod, az kb. 1 év...
gépelni...

-
A későbbi karriered szempontjából a legjobb dolog, ami érhet, hogy fősuli mellett dolgozol és amikor kilépsz az iskolából az életbe, be tudsz írni x év konkrét munkatapasztalatot és nem nullán indulsz. Ez az állítás nyelvfüggetlen. Teljesen mindegy, mit csináltál, a tény, hogy x évig munkahelyi körülmények között produkáltál, megfeleltél, az sokat jelent.
Szerintem érdemes c-vel foglalkozni, később is jól jöhet, amit akkor tanulsz. Nyilván csinálnál az elején sok hibát, hálózati forgalmat megtanulni kidebuggolni, hogy miben nyúltál mellé, az később értékes tudás lehet.
-
kispx
addikt
Egy programhoz többfajta tudást is fel kell használni. Mi a szakadék kiváltó oka?
Nyelv ismereti problémák?
Az adott függvénykönyvtárt nem jól ismered?
Magát az algoritmust nem érted?
Milyen dokumentációval rendelkező forráskódokat néztél? ... stb.Én Qt-s projektek közül az SMPlayer forráskódját néztem. (Egy frontt-end az mplayer videólejátszóhoz.) Nem nehéz megérteni a nagy részét, de nem a dokumentáció mintapéldája.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Ár alatt extrákkal!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- Nintendo Switch OLED 20.5.0, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó egy fekete Yamaha AG03 MKII keverő / külső hangkártya!
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest