Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx
üzenetére
kérhetném, hogy ne keverjük a verziókat?
az általad linkelt oldalon a sárga mezőben a vs2015 eula-jából vett idézet van, alatta meg a vs2013-ról szóló hozzászólás. miután teljesen nyilvánvaló, hogy a két verziót más elképzelésekkel licenszeli az ms, ezért kérem, ne keverjük már a verziókat végre. térjünk vissza az eredeti (#9382) efs kérdéshez. -
amargo
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Szerintem azt ki lehet jelenteni, hogy 5 fő-ig lehet használni a VS 2015 community-t fejlesztésre az, hogy eladható alkalmazás is fejleszthető rajta az sajnos nagyon nem egyértelmű, ehhez azért inkább egy hivatalos forrás kellene, mert én is találtam blog bejegyzéseket, ahol leírják, hogy lehet. Hozzáteszem, remélem, hogy lehet használni, bár azt hiszem a legegyszerűbb megkérdezni az MS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest