Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Nem feltétlen UI-t akarok fejleszteni. Csak például az egy éves tapasztatom is csak CLI eszközök fejlesztéséről szólt, ezért gondoltam egy kicsit jobban elmélyülök UI fejlesztésben is, így adta magát a Qt. És hát eléggé megszerettem, nem is számítottam arra, hogy egy darab memóriamenedzsment sort nem kell írjak. Csak mostanában azon gondolkozom, hogy nem megyek mesterképzésre (legalábbis pár év munkatapasztalat szerzés erejére elhalasztom), és emiatt kevesebb időm van megtalálni a specifikus céljaimat, az identitásomat. Továbbá az jutott eszembe, hogy talán rossz úton járok, ha a saját ízlésemet akarom egy üzletben erőltetni. Szóval ezt akartam megbeszélni veletek, hogy mondjak le a saját igényeimről, vagy tartsak ki mellette? Mert ha így munkanélküli leszek, annak nincs sok értelme. Továbbá van-e létjogosultsága olyan gondolatnak, hogy esetleg a Qt/C++ fejlesztő értékes lehet a piacon, mert az átlag nem azzal foglalkozik. Mert én ezt is sokáig érvként használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- XPEnology
- Pánik a memóriapiacon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 96GB DDR5/ RTX4080/ Ryzen7 8700F alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest